Arhiva | 1:11 am

Nr.1 AL STATULUI ROMAN ,INDEMN LA VIOLENTA!

12 aug.

Imagini pentru IOHANNIS,DUSMANUL NUMARUL 1 AL ROMANIEI,POZE

 

După tragicul eveniment prin care o femeie, din efectivele jandarmeriei, s-a ales cu coloana vertebrală secționată, plus câteva sute de manifestanți aflați sub asistare medicală de urgență, Klaus Werner Iohannis, președintele României critică forțele de ordine pentru lipsă de eficiență. Alăturându-se în susținerea indirectă a celor care au avut drept obiectiv scandalul cu orice preț, președintele, în calitate de oficialul nr. 1 al statului român, ar trebui de îndată suspendat și deferit Parchetului.

Criza politică a căror cauze sunt mult anterioare mandatelor președințiale și parlamentare, a dus la o inflamare a conflictelor în perspectiva viitoarelor alegeri generale. Manifestanții care au vrut să intre cu forța în clădirea Guvernului și-au anulat protestul și orice șansă de credibilitate. Cei care i-au oprit, s-au conformat unor dispoziții care nu au nicio legătură cu responsabilii unor instituții de forță. Puterea se câștigă exclusiv prin alegeri libere, iar anticipatele pot fi o realitate de netrecut cu vederea în condițiile crizei. Strada nu poate stabili căderea și instalarea guvernelor, prin simplul ei dictat, pentru că ne-am situa în anarhie. Nici măcar președintele nu poate stabili după interesele sale, mișcările privind demiterea guvernului. Însă, la fel ca predecesorul său, Klaus Iohannis se prezintă purtătorul unor valori de a căror substanță pare a fi total străin, și chiar aflându-se în conflict. Românii din diaspora, sub mandatul său, au devenit o categorie de cetățeni diferită de cei din țară. Această dihotomie pare a veni din segregaționismul pe care îl reprezintă președintele, în căutarea unor regimuri diferite pentru unii și alții.

Stăm foarte rău în ce privește protestele publice, grevele, alegerile anticipate, celeritatea procedurilor din justiție. În perioada comunistă, câteva propoziții ar fi putut răsturna ordinea sufocantă. Însă aceste propoziții când se pronunțau era deja târziu pentru emițătorul său, pentru că ele treceau din regimul social în cel estetic. Astăzi, un miting în Piața Victoriei din București pare un semn al Providenței pentru cei care nu știu ce poate manipularea. Unde se află cetățeanul român pe lista acelor oameni care sunt în stare să lovească un om, fie el îmbrăcat în haine militare, deci înzestrat cu o capacitate de autoapărare? Pe nicăieri, așa cum sună însuși protestele. Naționalismul extern și criza politică, plus externalizarea serviciilor secrete românești, au creat un activist cu o capacitate excepțională de-a atrage în sfera sa de manipulare agresivă.

Corupția din România s-a manifestat cu strășnicie mai bine de 28 de ani. Vocile critice, respectiv ale celor care să fi riscat un angajament public, au fost puține. Sub regimul lui Traian Băsescu serviciile secrete au dat pe dinafară, și continuă să o facă în continuare sub Klaus Iohannis. Manifestanții din Piața Victoriei nu au vorbit o clipă despre forțele ostile democrației, despre birocrația ca parte esențială a corupției sau despre legislația tot mai totalitară și neconstituțională. Lozincile pieței par a proveni de pe planșele unor strategi care prin demersul lor arată disperarea că serviciile pierd tot mai mult teren în favoarea unor incertitudini în ce le privește.

Klaus Iohannis, la fel cu Hans Klemm, două figuri în umbra securismului conexat corupției și degradării de la Whashington, ar trebui să fie retrase de la pupitrele care au activat spre dezastrul național instituțiile statului român. Faptul că unei tinere din Jandarmeria română i-a fost secționată coloana vertebrală, iar președintele acuză instituția pentru malpraxis, nu poate impune decât constatarea că președintele trebuie suspendat. Klaus Iohannis din garant al Securității naționale, conform fișei postului, se dovedește a fi inspiratorul unui război civil.

EFECTUL VIOLENTELOR.UN NOU PROTEST SAMBATA SEARA IN PIATA VICTORIEI!

12 aug.

Un nou protest marca #Rezist organizat sâmbătă seara în Piața Victoriei, sub sloganul „Nu Plecăm, Până Nu Plecați”,  la o zi după violențele de vineri seară. Câteva mii de persoane au ieșit iar în stradă pentru a cere demisia Guvernului.

https://www.privesc.eu/widget/live/83398?


Update 22.00: Mainfetanții și-au aprins din nou telefoanele

Update 21.41: Forțele de ordine au ridicat un protestatar din Piața Victoriei, care forța cordonul de jandarmi prezent în zona dinspre bulevardul Iancu de Hunedoara. Acesta va fi dus la secție pentru identificare și sancțiune, anunță Jandarmeria Capitalei.

Update 20.50: Manifestanții au aprins luminițele telefoanelor. Unii dintre protestatari au venit cu flori pe care le-au împărţit jandarmilor. De asemenea, mulți au venit echipați cu măști de protecție în cazul în care forțele de ordine vor folosi din nou gazele lacrimogene din dotare.

Update 20.30: Efectivele Jandarmeriei au fost suplimentate. Până la această oră manifestația se desfășoară pașnic.

Update 20.00: Proteste și în alte orașe ale țării sâmbătă seara.

Update 19.50: La manifestația din Capitală se află și liderul PNL Ludovic Orban.

Update 19.00: Circulația a fost restricționată, în zona Piața Victoriei, anunță Brigada Rutieră.

În jurul orei 16:00, jandarmii au identificat, în zona Muzeului Antipa, un tânăr în vârstă de 18 ani, ce avea asupra sa un cuțit. Arma a fost identificată în urma controlului corporal, iar tânărul a fost condus la secția de poliție pentru mai mmulte cercetări, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

Tot la protestul de sâmbătă, jandarmii au condus la secție un bărbat care a devenit violent cu forțele de ordine. Acesta era nemulțumit de măsurile de protecție și delimitare a spațiului dedicat mitingului, el fiind amendat, în final, cu 500 de lei pentru recurgerea la acțiuni violente.

„Corupția Ucide” a postat sâmbătă dimineață pe Facebook un mesaj de mobilizare la noua manifestație, în care afirma:

„PSD-ALDE a arătat aseară că legitimitatea lor se impune prin violență asupra cetățenilor.  Pentru că vrem să ne exprimăm liber, pentru că vrem să fim auziți și pentru că vrem să rămânem liberi, ne vedem din nou în Piața Victoriei.

Nu ne intimidați, nu ne este frică, puterea suntem noi!

Plecați până nu omorâți pe cineva!”.

Câteva zeci de persoane au venit, încă de sâmbătă dimineață, în Piața Victoriei.

MINISTRUL DE INTERNE,CARMEN DAN II DA REPLICA ASASINULUI ROMANIEI KLAUS WERNER JOHANNIS!

12 aug.

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat sâmbătă că reacția președintelui Klaus Iohannis de a caracteriza intervenția jandarmilor ca fiind brutală a fost prematură și că nu el trebuie să se pronunțe, ci parchetul militar. Dan s-a mai întrebat cum ar caracteriza el intervențiile dacă protestul ar fi fost la Palatul Cotroceni.

„Apreciez că reacția de aseară a domnului președinte de a caracteriza ca brutală acțiunea Jandarmeriei a fost prematură. Despre legalitatea acțiunii Jandarmeriei nu domnul președinte trebuie să se pronunțe, ci parchetul militar. Îmi doresc și sper ca aprecierea domnului președinte nu va influența imparțialitatea care trebuie să caracterizeze un act de justiție. Așa ar fi normal, într-un stat de drept, unde nu ar trebui să existe ingerințe politice în anchetele judiciare. Dacă aceste violențe ar fi avut loc în fața oricărei alte instituții ale statului, indiferent cum s-ar numi, spre exemplu Palatul Cotroceni, oare tot așa ar fi fost apreciată acțiunea jandarmilor? Intervenția lor a fost aceeași, de a restabili ordinea publică. Afirmă domnul președinte conssitent și se nasc întrebări insistente – de ce nu au fost izolați indivizii violenți din mulțime? Cred că explicația jandarmilor a fost destul de clară. Nu a existat un grup compact. (…) Dacă domnul președinte a avut date în plus, mă întreb de ce nu le-a pus la dispoziție?”, a spus Carmen Dan, într-o declarație de presă.

De asemenea, ministrul de Interne a mai spus că alte informații pe care le deține le va prezenta în CSAT, dacă i se vor cere: „În ultimele ore au avut loc foarte multe acuze ale oamenilor politic la adresa Jandarmeriei și față de acțiunea Jandarmeriei. În fața acestor acuze, am obligația de a face precizări. Alte aspecte pe care nu le voi comunica acum vor face obiectul unei informări pe care o voi prezenta în CSAT dacă îmi va fi solicitat, apreciind că sunt aspecte care țin de siguranța națională și de atribuțiile dintre instituțiile din sfera securității naționale”.

În opinia lui Carmen Dan, jandarmii au acționat numai când s-a pierdut caracterul pașnic al mitingului și toate mișcările au fost anunțate protestatarilor. Dan le-a cerut jandarmilor să nu se lase intimidați la protestul de sâmbătă.

„Conform raportului, s-a acționat gradual, pentru restabilirea ordinii publice, iar acțiunea în forță a fost executată la momentul pierderii caracterului pașnic al manifestației, când a fost pusă în pericol iminent integritatea corporală forțelor de ordine și a celorlalți participanți la manifestație. O primă acțiune de înlăturare a unei situații de risc s-a desfășurat în jurul orei 16, când o parte dintre manifesstanți s-au îndreptat către intrarea în curtea Guvernului României. Ulterior, în intervalul 17:30 -20:30 au fost înregistrate presiuni constante asupra dispozitivului de jandarmerie în care s-a aruncat cu diverse obiecte. (…) Până spre ora 22, au fost efectuate repetat somații prin intermediul mijloacelor de amplificare sonoră, ultima somație fiind la 22:12 lăsând timp protestatarilor să se disperseze până la ora 23:11, când a fost declanșată intervenția în forță. De altfel, fiecare etapă a acțiunii jandarmerie a fost anunțată manifestanților”, a declarat ministrul de Interne.

Ministrul de Interne a mai subliniat că le cere jandarmilor să nu se lase intimidați, la protestul de sâmbătă, de persoanele violente.

„Având în vedere ca inclusiv diseară sunt anunțate manifestații publice, rog participanții la aceste acțiuni sa se delimiteze de tot ce înseamnă factor provocator și instigator la violență și cer forțelor de ordine să nu se lase intimidați de protestatarii violenți”, a mai spus Dan.

Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri seară, că ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din Piața Victoriei, condamnând maniera „brutală” în care a intervenit Jandarmeria.

„Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!”, a scris Klaus Iohannis, pe Facebook.

Sâmbătă, Iohannis a revenit, cerându-i ministrului de Interne, Carmen Dan, „să-și asume responsabilitatea” pentru modul în care gestionat situația din timpul protestelor și să prezinte un raport detaliat privind modul în care forțele de ordine au acționat ”și mai ales la ordinul cui”.

CINICUL SI IPOCRITUL ,CORUPTUL CARE UCIDE, JOHANNIS,II CERE ANCHETA PROCURORULUI GENERAL!

12 aug.

Președintele Klaus Iohannis i-a solicitat, sâmbătă, procurorului general, Augustin Lazăr, demararea „de urgență” a cercetărilor în vederea stabilirii situației de fapt și elucidării modului concret în care s-a produs intervenția Jandarmeriei, la protestul de vineri.

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a solicitat astăzi, 11 august a.c., Procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, demararea de urgență a cercetărilor în vederea stabilirii situației de fapt și elucidării modului concret în care s-a produs intervenția Jandarmeriei, pentru restabilirea ordinii publice, la protestele de aseară din Piața Victoriei din București”, anunță Administrația Prezidențială într-un comunicat de presă.

De asemenea, Iohannis „a solicitat Procurorului general stabilirea legalității intervenției și identificarea persoanelor și a gradului de implicare sau vinovăție a tuturor celor care au luat parte la incidentele violente petrecute în Capitală”, mai arată sursa citată.

SIMO,DEFILAND SPRE MAREA FINALA!,SUCCES!

12 aug.

Simona Halep se află la doar un pas de titlu la Rogers Cup. Liderul mondial s-a calificat în ultimul act al competiției după ce a învins-o sâmbătă seara fără emoții pe australianca Ashleigh Barty (16 WTA) în semifinale, scor 6-4, 6-1.

Meciul a durat oră şi zece minute.

„Mulţumesc. Eu când sunt obosită, sunt relaxată şi joc cel mai bun tenis al meu. Îmi place foarte mult acest turneu şi sunt fericită că sunt aici. De aceea câştig meciuri aici, am amintiri plăcute din 2016. Va urma un meci foarte greu, dar voi face tot posibilul să câştig”, a spus Halep, după finalul meciului.

În finală, românca o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre americanca Sloane Stephens (3 WTA)  și ucraineanca Elina Svitolina (5 WTA).

Pentru Simona este a cincea finală din acest an, după cele de la Shenzhen, Roland Garros – ambele câştigate, și Australian Open şi Roma – pierdute.

Anul trecut, Halep a jucat în semifinale la Rogers Cup, când competiţia s-a disputat la Toronto.

Atrocităţile războiului civil spaniol şi soarta Tezaurului Spaniei care a urmat Tezaurul României pe drumul fără întoarcere la Moscova

12 aug.

CER SI PAMANT ROMANESC

Imagini pentru tezaurul spaniol photos

Început în 17 iulie 1936 și încheiat după 989 de zile de lupte crâncene, la 1 aprilie 1939, când gen. Francisco Franco (Francisco Paulino Hermenegildo Teódulo Franco y Bahamonde Salgado Pardo, 1892-1975), zis și El Caudillo, a anunțat la radio victoria taberei naționaliste asupra celei republicane, războiul civil spaniol s-a încheiat cu un bilanț cutremurător: un număr de victime estimat la 650.000 persoane, 183 de orașe distruse, căile ferate distruse în proporție de 50%, fără a mai vorbi de tezaurul Băncii Spaniei, în valoare de 1581 milioane pesetas-aur, (460 tone monede aur, din cele 635 deținute de banca națională, valoarea actuală de 23 miliarde de €), pus “la adăpost” în Uniunea Sovietică, garanție chipurile pentru furniturile militare livrate comuniștilor.

Costul zilnic al confruntărilor, în afară de pierderile umane, imposibil de cuantificat, s-a ridicat la 4 milioane de pesetas, adică 58,2 milioane de € la cursul actual.

Războiul civil spaniol…

Vezi articolul original 5.034 de cuvinte mai mult

11 august 106 d.H – O diplomă militară romană (descoperită la Porolissum, azi Moigrad) atesta încheierea celui de-al doilea război dacic

12 aug.

CER SI PAMANT ROMANESC

diploma militara gherla romani alla ii pannoniorum

În urmă cu 1912 ani, în data de 11 august 106 d.H , o diplomă militară romană (descoperită la Porolissum, azi Moigrad, jud. Sălaj) atesta încheierea celui de-al doilea război dacic (început în anul 105 d.H.).

 Traian a mai rămas în provincie aproape un an pentru organizarea noului teritoriu încorporat Imperiului Roman.

Au avut loc şi numeroase măsurători topografice şi recensăminte, unele date referitoare la aceste acţiuni  rămânând  consemnate, lăsându-ne mărturie faptul că perimetrul iniţial al provinciei era de aproximativ un milion de paşi, lungime egală cu 1480 km, adică o suprafaţă de aproximativ 240 kmp.

În această suprafaţă sunt incluse actualele regiuni, Oltenia, Banat şi Transilvania intracarpatică. Hotarele pot fi stabilite pe baza izvoarelor istorice şi a descoperirilor arheologice, care atestă prezenţa populaţiei romane pe teritoriul dacic şi mai ales a castrelor de frontieră.

Traseul frontalier poate fi considerat în linii mari următorul: pornind de la vărsarea Tisei în…

Vezi articolul original 437 de cuvinte mai mult

DIN NOU,SCRISE DUPA URECHE!

12 aug.

  Ieri a fost în București un eveniment la care, ca de obicei în ultimii ani, nu am participat. De […]

Ieri a fost în București un eveniment la care, ca de obicei în ultimii ani, nu am participat. De data aceasta, nu am văzut nici imagini TV. Cu toate acestea, mă încumet să îl comentez în primul rînd după relatările Radio România Actualități, dar și după ce am citit azi pe net.

Am auzit mai de mult că ieri urma să aibe loc un miting enorm, cu participarea unui milion de români din diasporă. Ce glumă absurdă, stupidă chiar! În anul 1990, anul în care civismul românilor a atins apogeul, nici un miting la care am luat parte nu a avut mai mult de 100.000 de participanți (dar aceia, chiar au fost!). Marele miting din 28 ian. din Piața Victoriei, primul miting al opoziției unite, a avut cam 100.000 de participanți. În perioada Pieții Universității, între aprilie-iunie 1990, sîmbătă și duminică seara se strîngeau cam 100.000 de bucureșteni sau simpatizanți din provincie ai Pieței. La marșul cămășilor albe din 13 iulie 1990, la fel – cam. 100.000 de oameni. Și acum se vor strînge un milion de români din diasporă??!!

Am înțeles foarte bine că scopul mitingului era anti-PSD, dar am mai înțeles și că era în apărarea luptei anticorupție. Le comentez pe amîndouă:

  • Sînt de acord că guvernul PSD format după ce acest partid a cîștigat alegerile prin promisiuni mincinoase ar trebui să se ducă învîrtindu-se cu Vasilica lui cu tot și cu primul ministru din umbră, condamnatul Liviu Nicolae Dragnea, dar cine să vină în loc? Prietenul meu Ludovic Orban, pe care îl simpatizez și acum, ca prim-ministru ar fi o nenorocire – nu este cîtuși de puțin ca tizul său, Viktor Orban, care se ia de piept cu întreaga Europă ca să își apere țara și interesele ei;
  • Dacă mitingul era și pentru apărarea luptei anticorupție, atunci trebuia organizat la Palatul Cotroceni, mai de mult, cînd Klaus Iohannis refuza să o demită pe Laura Codruța Kovesi.

A treia veste aflată a fost aceea că asociațiile și organizațiile care anunțaseră la Primăria Capitalei manifestația, au făcut pasul înapoi. După ce s-au cățărat sus în urma manifestațiilor și demonstrațiilor din decembrie 1989, una din primele griji ale noii puteri a fost să le îngrădeaască – nu mai țineam minte numărul decretelor-lege, dar le-am găsit pe net: D-L nr. 2/1990 și D-L nr. 39/1990. De ce au făcut organizatorii pasul înapoi? Desigur, sunt mai multe explicații, dintre care eu o aleg pe aceea că știau cum vor degenera lucrurile și nu vroiau să își asume răspunderea. Oricum, fără să cunosc amănunte, fiind notificată, eu consider că Primăria Capitalei nu putea interzice mitingul, care astfel a fost legal.

Și a venit ziua cea mare. Ascult la RRA declarația unei participante: ea a venit la miting pentru o Românie mai bună, pentru ca fiul și fiica ei, ambii plecați în emisfera sudică, să se poată întoarce în țară. Deci la miting nu a venit diaspora, ci mama diasporei. Și nici „ultrașii” (celebrii huligani ai galeriilor cluburilor de fotbal bucureștene) nu fac parte din diasporă.

Ascult transmisia la radio ca și cum ar fi a unui meci de fotbal. După masa, în Piața se strînseseră cîteva sute de oameni. Apoi, au devenit mii. Eu nici acum nu știu cîți au fost. Se anunță violențe. Aflu din articolele de azi că un post TV a difuzat imagini cu lungi cozi de mașini la vama de intrare în România, pentru a participa la miting – apoi, aflu că de fapt imaginile filmate erau din China! Anunțurile posturilor TV îmi aduc aminte de după amiaza de 13 iunie 1990 cînd TVR transmitea violențele din Piața Universității, făcînd oamenii să iasă din casă și să se alăture rebelilor – o acțiune bazată pe psihologia maselor, care prinde de fiecare dată.

O jandarmeriță este bătută și i se fură pistolul. Nu mai lăsați măi armele la îndemîna copiilor! Acum cîțiva ani, la o manifestație de iarnă, un jandarm aflat în fugă și-a scăpat din mînă pistolul. Tot cam pe atunci, unui SPP-ist pe motocicletă, i-a zburat din mers pistolul din toc. Acum, altă boacănă. Ce căuta fata asta la jandarmerie? în virtutea egalității de sex,de gen sau cum s-ar mai numi acum? Probabil că cineva i-a spus: „Vino aici fată dragă, leafă bună și nu ai nimic de făcut”. Acum, după nefericita experiență trăită, poate se reorientează pentru viitor. Pistolul, bastonul de cauciuc, scutul, gazele lacrimogene nu țin de feminitate – sau cel puțin nu de feminitatea așa cum a rămas în mintea mea de om bătrîn.

Am aflat și astăzi ceva de la radio. Am aflat că președintele țării, Klaus Iohannis, i-a cerut procurorului general să ancheteze brutalitatea jandarmeriei. Îmi pare rău că trebuie să contrazic ditamai vlăjganul, dar în mod evident jandarmii au fost provocați. Nu pot să spun, întrucît nu am datele concrete, dacă riposta lor a fost disproporționată, excesivă, dar este cert că au fost provocați – se pare însă că Iohannis își alege doar ce îi convine.

Iar Ludovic Orban a declarat că violențele jandarmilor au fost premeditate. Ludovic, tu chiar nu știi că violențele au fost premeditate de oamenii voștri?

Cam asta am avut de scris fiind în afara subiectului, dar cred că nu greșesc.

                                                                                                             Dan Cristian IONESCU

SURSA:http://justitiarul.ro/

STATUL PARALEL CONDUS DE GAULEITERUL NAZI JOHANNIS,RESPONSABIL CU ANARHIA STRADALA,SERVESTE INTERESELE „PARTENERILOR”IN DETRIMENTUL CELOR NATIONALE!

12 aug.

               ONOR JANDARMERIEI ROMÂNE! HALAL COMANDANT SUPREM!!! Aseară, după 28 de ani, am fost, […]

             ONOR JANDARMERIEI ROMÂNE! HALAL COMANDANT SUPREM!!!

Aseară, după 28 de ani, am fost, pentru prima dată, mândru de Jandarmeria Română! Ceea ce ați făcut aseară, dârzenia cu care v-ați îndeplinit atribuțiile legale, spiritul de sacrificiu, modul în care au fost organizate și s-au derulat intervențiile voastre, mă determină să vă spun, tuturor celor din conducere, dar mai ales celor de la nivelul execuției, din toată inima MULȚUMESC și FELICITĂRI!!!

Sunt sufletește, dar la nevoie și material, alături de voi, mai ales alături de cei care au avut de suferit de pe urmă acțiunilor huliganice ale celor care v-au atacat cu bestialitate! Respect deosebit eroinei voastre, care aseară a fost lovită cu cruzime și care și-a pus viață în pericol că să ne apere pe noi toți de cei care nu ne vor binele!

Vă rog să primiți scuzele unui General cu patru stele, pentru modul în care v-a tratat comandantul vostru suprem, care v-a acuzat pentru faptul că v-ați făcut datoria și că ați acționat pentru aplicarea legii și în limitele ei!!!

                  ORGANIZATORII PROTESTULUI „SPONTAN” AL DIASPOREI

V-ați pus întrebarea cine este în spatele mitingului diasporei? Nici eu nu știam până nu mi-a explicat cunoscutul meu prieten. Unii dintre partenerii noștri externi – mi-a spus el – sunt direct interesați în schimbarea guvernului și venirea unui guvern favorabil solicitărilor și intereselor lor, interese majore care vizează bogățiile României, de la resursele energetice, la cele aurifere, la metalele rare, la cele silvice, la obiectivele strategice din zona producerii și transportului energiei electrice, zona agricolă și multe altele.

Credeți că acesta manifestație este spontană? Vă garantez că a fost foarte bine organizată, cu obiective foarte clare, cu o finanțare semnificativă din partea celor interesați să fure, în continuare, din avuția națională și să ne dezbine în anul centenarului Marii Uniri, având ca reper celebra expresie „divide et impera”.

Mai există încă o celebra expresie și anume „Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă apăr singur”. Ce fac structurile noastre cu atribuții în domeniul Siguranței Naționale? – întreb eu. Ele nu știu ce se întâmplă? De ce nu iau măsuri? Știu foarte bine, dar unii dintre cei care trebuie să acționeze, fac parte din Statul Paralel condus din exterior de partenerii noștri, iar din interior de către însuși Președintele României, domnul Klaus Iohannis. Stat aservit „partenerilor”, apărându-le interesele, în detrimentul celor naționale.

Este clară o colaborare strânsă între structurile intelligence din exterior cu unele din interior, pentru realizarea obiectivelor acestui protest „spontan”. Vă rog să îmi spuneți dacă este așa sau nu, domnule Președinte Iohannis…

                                                                                                      General Dumitru ILIESCU

HALSEY – SORRY!

12 aug.

MADISON BEAR – DEAD!

12 aug.

CAILEE RAE – DEEPER!

12 aug.

PRONG – REVENGE BEST SERVED COLD!

12 aug.

BURDEN OF THE SKY – SIRENS!

12 aug.

VAN CANTO – THE MISSION!

12 aug.