Adrenochrome, drogul Elitelor satanice băutoare de sânge !

29 iun.

106099474_2640393762842331_9189196635633074747_n

Anual dispar din lumea întreagă circa 8 milioane de copii, care nu mai sunt găsiţi niciodată. Există informaţii care susţin că mulţi dintre aceşti copii sunt răpiţi pentru a fi folosiţi în ritualuri satanice ale Elitelor, ritualuri care păstrează o tradiţie veche de mii de ani.

Există un hormon numit adrenochrome, care este obţinut prin oxidarea adrenalinei (epinefrinei) secretată de glandele suprarenale. Acest hormon apare atunci când o persoană este torturată şi resimte o teamă foarte puternică.

Adrenochrome este un drog foarte puternic despre care se spune că ar conferi, pe lângă stări euforice, viziuni şi puteri paranormale. Illuminati şi Elitele sunt dependenţi de acest drog pe care îl procură în cadrul ritualurilor satanice. În aceste ritualuri copii sau persoane tinere sunt torturate, violate şi supuse unei terori puternice apoi li se extrage sângele şi este băut de către patricipanţi sau prelucrat în nişte laboratoare speciale.

Pentru a furniza Elitelor acest drog se pare că există în lume adevărate ferme secrete în care sute de copii sunt torturaţi şi li se extrage apoi sângele pentru a fi prelucrat în laboratoare. Se spune că fiecare membru Illuminati trebuie să facă 8 sacrificii umane într-un an. Acest lucru a fost confirmat de ex-membri Illuminati care au făcut mărturisiri.

Informaţii suplimentare aici.

Adrenochrome este un drog al elitei globaliste si da la Hollywood, este recoltat de la copii torturați în ritualurile lor satanice. – dantanasescu.ro

Dovada stau filmele care sunt șterse de Youtube, Facebook , Google uneltele lor satanice.

https://romaniacolonieexploatata.wordpress.com

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.