LA COMANDA FUHRERULUI BASESCU:PDL AR PUTEA AMANA ALEGEREA CONDUCERII PENTRU IARNA LUI 2010 SAU PRIMAVARA LUI 2011,DATORITA CRIZEI POLITICE DIN PARTID!

12 mai

Alegerile interne din PDL nu sunt cea mai buna solutie in conditiile crizei actuale,politico-economico-soxciale,cu miscari populare impotriva acestui partid neonazist,care nu stie cum sa gestioneze criza cu solutii si politici economice constructive,CI DOAR PRIN GENOCID IMPOTRIVA „POPULATIEI ROMANESTI”.
Marti seara mai multi lideri PDL au luat in discutie in cadrul BPN,posibilitatea amanarii alegerilor interne pentru presedinte,secretar general si prim vicepresedinti si amanarea CONVENTIEI NATIONALE A PDL pentru iarna lui 2011 sau chiar primavara lui 2011.
otrivit surselor din partid Emil Boc imbratiseaza ideea lui Basescu pentru a amana pentru o perioada buna aceste alegeri,mai ales ca adevaratul PRESEDINTE AL PDL:FUHRERUL BASESCU a DECLANSAT O ADEVARATA POLEMICA SI O INCURAJEAZA IN CADRUL PARTIDULUI PENTRU A FI ALESI OAMENII CARE II SUNT DEVOTATI.
DICTATURA IN PDL,DAR SI DICTATURA IN ROMANIA…PANA CAND?!!!

6 răspunsuri to “LA COMANDA FUHRERULUI BASESCU:PDL AR PUTEA AMANA ALEGEREA CONDUCERII PENTRU IARNA LUI 2010 SAU PRIMAVARA LUI 2011,DATORITA CRIZEI POLITICE DIN PARTID!”

  1. teonegura 12 mai 2010 la 9:15 pm #

    Nu m-ar mira deloc scenariul asta, Octav, si asta pentru ca Basescu are acum nevoie de un boc precum de aer, caci doar obedienta dusa spre ridicol a acestuia din urma ii mai sprijina, hilar, visul grotesc…

    Apreciază

  2. octavpelin 13 mai 2010 la 9:01 am #

    Razvan,multumesc pentru ping… se va lichida singur impreuna cu camarila,o zi minunata 🙂

    Apreciază

  3. octavpelin 13 mai 2010 la 9:18 am #

    Vania,multumesc pentru ping,regimul neonazist Basescu nu mai prinde iarna ,o zi fumoasa!

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. Patrioti, va rog, lichidati Basescul! « Adevarul e dincolo de noi - 12 mai 2010

    […] ce abia au ce manca. A preferat sa se ascunda in spatele zidurilor groase ale Cotrocenilor, acolo unde pensionarii adusi la culmea disperarii nu au putut intra ca sa il rupa in bucati pe […]

    Apreciază

  2. De dulce « Ioan Usca - 13 mai 2010

    […] Octav Pelin – La comanda… […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.