ECONOMISTUL NOURIEL ROUBINI NUMIT SI „DOCTORUL DOOM” AL ECONOMIEI INTRUCAT A ANUNTAR CRIZA ECONOMICA GLOBALA INCA DE PE TIMPUL MANDATULUI LUI CLINTON,AVERTIZEAZA GUVERNUL MINORITAR PDL CA DATORITA COLAPSULUI POLITIC PROVACT DE TRAIAN BASESCU SI EMIL BOC,ROMANIA A FOST ARUNCATA IN HAOS ECONOMIC!

3 oct.

Dupa luni de convietuire inconfortabila a coalitiei de guvern,colapsul politic s-a produs,aruncand un semn de intrebare privind capacitatea Romaniei de a duce la bunsfarsit reformele dureroase pe care si le-a asumat in fata FMI,se arata in publicatia Roubin’s Global Economic Monitor condusa de economistul Nouriel Roubini,supranumit si Doctorul Doom al economiei,intrucat a atras atentia inca de pe vremea mandatului lui Clinton ca va izbucni o criza economica globala,in cativa ani,prevazand anul 2006.de atunci aceasta crizaq economica care a afectat intai USA,a devenit un tszunami care s-a extins cu repeziciune pe intreg mapamondul.

4 răspunsuri to “ECONOMISTUL NOURIEL ROUBINI NUMIT SI „DOCTORUL DOOM” AL ECONOMIEI INTRUCAT A ANUNTAR CRIZA ECONOMICA GLOBALA INCA DE PE TIMPUL MANDATULUI LUI CLINTON,AVERTIZEAZA GUVERNUL MINORITAR PDL CA DATORITA COLAPSULUI POLITIC PROVACT DE TRAIAN BASESCU SI EMIL BOC,ROMANIA A FOST ARUNCATA IN HAOS ECONOMIC!”

  1. snake 3 octombrie 2009 la 12:40 pm #

    stai linistit, FMI lucreaza pentru dvs. :)) noi suntem vanduti total ca tara, asa ca FMI-ul n-are nimic de spus deoarece ne-a cumparat cu totul. chiar i-ar conveni sa avem un guvern tampit, incapabil de a implemnta strategii economice pozitive astfel incat sa ne ridicam din dezastru. pretul romaniei – cu licitatie deschisa si un singur interesat (FMI) a fost de 23 mld euro. ce ieftin ne-au vandut politicienii! ca pe niste sclavi iesiti din garantie!

    Apreciază

    • octavpelin 3 octombrie 2009 la 4:42 pm #

      Snake,iti dau dreptate,dar sa vezi ce miscari sociale vor fi in toamna aceasta si la anul,o sambata minunata 🙂

      Apreciază

  2. supravietuitor 3 octombrie 2009 la 8:47 pm #

    Oare cum poate sa rada si sa se plimbe prin tara pana in cele mai indepartate colturi?Nu m-ar mira daca ar merge si in catunele din munti.
    Ce vremuri traim.ma intreb daca ne vom permite sa ne incalzim la iarna sau inghetam in casa? 😦
    Noapte buna!

    Apreciază

    • octavpelin 4 octombrie 2009 la 11:07 am #

      Gabi,fiindca este un individ „malefic”caruia putin ii pasa de bunastarea natiunii,pentru el conteaza interesul personal.o duminica linistita 😦

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.