AURELIAN PAVELESCU: REALITATEA SRI TV,A DEVENIT GARDA NAZISTA A UNUI GAULEITER NAZI KLAUS ADOLF JOHANNIS!

10 aug.

  Clarificare pentru Cozmin Gusa, Rares Bogdan si Realitatea TV: PNTCD merge pe drumul lui! Este de notorietate ca ne-a […]

Clarificare pentru Cozmin Gusa, Rares Bogdan si Realitatea TV: PNTCD merge pe drumul lui!

Este de notorietate ca ne-a legat si, sper, inca ne mai leaga, o amicitie si chiar prietenie. N-am denuntat si nici nu o voi face „faptele noastre de arme” mai vechi, prin care, asa cum am putut, am adus o minima contributie de noutate si optimism in spatiul public.

Am convingerea, insa, ca in ultimii doi ani ati ales un drum total gresit. Nu voi face speculatii asupra cauzelor, daca ele exista, ci voi aduce numai argumente in favoarea opiniei mele. De aceea n-as vrea sa incapa suparari, iar, daca vor fi, doar voi va o veti face. Eu imi voi expune pur si simplu argumentele contra.

1. Ati transformat Realitatea TV intr-o statie care nu mai are nicio legatura cu jurnalismul, indeosebi tu, Cozmine, transformandu-te din patron al statiei intr-un fel de guru, care dictezi intreaga dezbatere publica de acolo. Comandamentele tale sunt de natura exclusiv politica si partizana, nu in slujba adevarului, ci a intereselor stricte ale lui Klaus Iohannis. Au fost depasite cu mult limitele unor abordari partizane permise.

2. Realitatea TV a devenit garda pretoriana a unui singur om, Klaus Iohannis. Toti adversarii sai, dar si cei neutri, au fost supusi unor uriase campanii de linsaj mediatic, fara argumente si probe reale. Pentru a fi intimidati sau, pur si simplu, denigrati. Toti aliatii sai, chiar daca fusesera marii sai dusmani, ca Victor Ponta, au fost, din contra, cautionati si justificati.

3. Ati incalcat si incalcati cu o virulenta iesita din comun principiile democratiei si ale dialogului, dezbaterii libere si ale respectului pentru adversari, promovand un limbaj de o agresivitate extrema, dar si cenzura, blocand practic exprimarea opiniei celuilalt. V-ati transformat in procurori, si in judecatori, stigmatizand orice persoana potrivnica lui Klaus Iohannis, voi insiva ca o adevarata politie politica. Chiar daca unii vor fi fost vinovati, partizanatul a luat formele extreme ale executiilor publice din anii 50 ai secolului trecut.

4. Ati dus o campanie puternica, unilaterala si manipulatorie cu privire la situatia din justitie, aparand ceea ce nu era de aparat, abuzurile si nedreptatile, si instigand populatia permanent impotriva unei justitii mai bune. Ati subminat permanent toate eforturile de a iesi din marasmul unei justitii nedrepte, de tipul politiei politice, coordonata prin Protocoalele nelegale si neconstitutionale, care au instituit SRI si Presedintele ca adevaratii actori care executa actul de justitie, in slujba unor interese nelegitime.

5. Ati transformat statia intr-un for de propaganda de tip bolsevic sau fascist, diseminanad informatii si analize false si manipulatorii, pentru a sadi in romani ura, intoleranta si frica.

6. Ati divizat natiunea, luand jumatate dintre romani ca tinte ale dispretului, injuraturii si batjocurei: chiar daca mare parte dintre acestia sunt pesedisti, sunt tot romani, si nu aveati dreptul sa-i tratati ca pe animale. Ati jucat, nepermis, cartea divizarii dintre ardeleni si vechiul regat – instigandu-i pe unii impotriva altora. I-ati insultat pe batrani in numele copiilor lor, pe cei din Diaspora i-ati intors impotriva celor din tara, populatia impotriva clasei politice etc.

PNTCD nu accepta asa ceva! Democratia se implineste la urnele de vot, indiferent de cine castiga alegerile, si se respecta de toata lumea: si de catre cei din opozitie! Ati gresit fundamental, iar consecintele in societate sunt tulburatoare. Eu nu am fost si nu sunt un aliat al PSD, dar nu pot sa abjur de la principiile democratiei pentru a face pe placul unor lideri trecatori. Va veni o vreme cand toti, inclusiv voi, imi veti da dreptate. Pentru ca eu vorbesc aici despre principiile celui mai vechi partid istoric, care pune interesele publice mai presus de interesele particulare: Tara inainte de toate!

                                                                                              Aurelian PAVELESCU

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.