FATUCA LUI DAN VOICULESCU ,FOSTA JURNALISTA DE LA ANTENA 3,AJUNSA IN POLITICA MARE,LA PSD,GABRIELA FIREA DE GRIJA LUI PANDELE,S-A PIERDUT CU FIREA SI ACUZA „STATUL PARALEL”DIN PSD!,DEMISIA GABRIELA VRANCEANU -FIREA-PANDELE!

6 sept.

O nouă rafală a Gabrielei Firea la adresa lui Liviu Dragnea. La câteva ore de la conferința de presă în care nu l-a „grațiat” pe Dragnea, atacându-i amnistia și grațierea, primarul general al Capitalei l-a acuzat miercuri seară la Antena 3 pe liderul PSD că o spionează.

„Am informații certe că (Liviu Dragnea -n.r.) mă spionează, îmi urmărește activitatea, îmi urmărește chiar clădirea primariei. Sunt oameni care au fost la mine în aceste zile și care ulterior au fost sunați direct de către dumnealui, mă refer la Liviu Dragnea, să fie întrebați de ce au fost la mine, dacă punem ceva la cale. Noi nu puneam nimic la cale. Aveam discuții absolut normale despre administrația publică locală, nu conspiram politic. Unii sunt colegi de partid, alții sunt oameni care au legătură cu partidul sau cu domnia sa, dar nu sunt membi și mi s-a părut șocant că în loc să fiu chemată să discutăm, să analizăm, așa cum a spus presei, s-a gândit că este mai bine să continue toată această stratagemă, să ascundem sub preș argumentele și practic să ne comportăm exact ca cei pe care oficial îi detestă. Spunea că sunt oameni în anumite zone care luptă inegal, care folosesc informații fără ca sursa sau calea de obținere să fie legală. Altfel nu pot să înțeleg cum de a recurs la această metodă, de a pune oameni, mă întreb de unde? Oare tot de la doamna Carmen Dan, care să supravegheze clădirea Primăriei, casa mea?”, a spus Firea.

Gabriela Firea nu a uitat totodată nici miercuri seară de amnistie și grațiere, acuzându-l pe Dragnea că le folosește ca monedă de schimb.

„Ultima invenție a fost aceea că vreau să opresc OUG pentru amnistie și grațiere, și o să-i supăr pe toți cei care au nevoie. Nu am niciun interes, nici să se dea, nici să se dea. Nu am fost niciodată împotriva a nimic, dacă știm cum arată textul, niciodată nu a fost adus în comitetul executiv. Nu e anormal să aflăm din ziare că e scris, iar dacă e ceva greșit acolo noi toți vom deconta? Dl Dragnea vinde o himeră, le spune unor oameni de afaceri, politicieni, care speră, așteaptă, speră să se dea amnistia și grațierea și le transmite că din cauza mea nu mai poate să dea, ceea ce o minciună sfruntată. Dacă s-a luat decizia să fie atributul guvernului, probabil ministerul Justiției va aduce un proiect. Întotdeauna voi fi de acord cu orice proiect legal, dar până în acest moment sunt doar vorbe. Sunt total împotriva oricărui proiect, pe orice temă, un text șchiop juridic, nefundamentat, care să aducă mari prejudicii României.Aduce mari prejudicii de imagine guvernului, de ce să sufere toți miniștrii? Aduce efecte catastrofale de imagine și costuri imense echipei din care fac parte. (…) Dacă dorea să dea amnistie și grațiere, dădea, dar nu a dat-o pentru că a vrut să aibă această monedă de schimb. Probabil o va da când va avea nevoie. Dacă proiectul va fi neconsolidat juridic, atunci colegii care vor aviza așa ceva vor avea probleme posibil penale, nici la monitor nu va ajunge”, a afirmat aceasta.

De asemenea, Gabriela Firea a reluat acuzația că atunci când „se bătea” cu Traian Băsescu „care avea totul în mână”, „Dragnea negocia și tăia porci cu statul paralel”.

În același interviu, Firea a subliniat că „PSD nu e un SRL, nu poate fi privatizat, nu poate conduce cu un grup mic de persoane, mai degrabă din afara partidului, și să nu discute cu oameni legitimați prin votul cetățenilor”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.