COTERIA MAGISTRATILOR SI POLITISTILOR CARE L-AU PROTEJAT PE CORUPTUL CARE UCIDE ,KLAUS JOHANNIS!

7 sept.

Imagini pentru LIICEANU IMBALSAMATUL,justitiarul.ro,poze

Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis și cum au fost răsplătiți aceștia

Procurorii și polițiștii sibieni l-au protejat pe Klaus Iohannis în toate dosarele penale, începând cu traficul de copii, continuând cu furtul celor două case și terminând cu declararea FDGR-ului condus de el ca succesor al unei organizații hitleriste! Poliţistul şi procurorul, care închiseseră la începutul anilor 2000 dosarul de urmărire penală pentru falsul în acte și uzul de fals prin care familia Iohannis împreună cu escrocul Baștea Ioan furaseră două imobile de la statul român – fapte demonstrate de judecători după 16 ani de procese! –, au fost promovaţi. Astfel, poliţistul Tiberiu Ivancea a devenit şeful poliţiei sibiene, iar procurorul Ioan Irimie a ajuns prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu!

Pentru că slugile lui Iohannis din poliție și Justiție sunt solidare între ele, Tiberiu Ivancea și-a îmbârligat coada cu judecătoarea Corina Ionela Drașoveanu, care a fost președinta Judecătoriei Sibiu din 2007 până în 2013. Corina Ionela Drașoveanu a semnat TOTAL NELEGAL în locul judecătoarei Maria Morar sentința civilă ticăloasă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007 prin care FDGR devenea succesor al organizație naziste Grupul enic german din România! Tiberiu Ivancea l-a șicanat pe subalternul său, fostul soț al judecătoarei, polițistul Bogdan Drașoveanu. Șeful Ivancea l-a pedepsit peproaspătul divorțat Drașoveanu imediat după pronunțarea divorțului și pe linie de sereviciu!!! Citiți acest articol de pe site-ul Federaţiei Sindicatelor Politiștilor SEDLEXhttp://www.federatiasedlex.ro/articole/razbunare-sau-interventii-externe

Domnul comisar-șef Ivancea este tare nevricos și războinic, una-două își dă în judecată subordonații care îndrăznesc să-l critice! Iată câteva exemple:

Comandantul IPJ Sibiu, comisarul-șef Tiberiu Ivancea, este acuzat că a plagiat lucrarea de doctorat. Acuzaţiile sunt aduse de Marian Răduinea, un poliţist de la Brigada Rutieră cu care Ivancea se află într-un conflict mai vechi.”

Sursa: http://www.mesageruldesibiu.ro/seful-politiei-din-sibiu-acuzat-ca-a-plagiat-teza-de-doctorat/

Războaiele comisarului Ivancea continuă! IPJ Sibiu, condus de inspectorul șef Tiberiu Ivancea, a pierdut bătălia cu Bogdan Drașoveanu. Ivancea l-a luat acum în vizor pe Marian Răduinea, pentru postările acestuia de pe Facebook, iar Răduinea contraatacă.”

   Sursa: http://www.mesageruldesibiu.ro/seful-politiei-se-judeca-pentru-a-inchide-grupul-de-facebook-ipj-si

Protejat a fost Iohannis în anul 2000 și de polițiștii de la Crimă Organizată, colonelul Vasile Mercea și sublocotenent Cristina Ghișoiu (aveau încă grade militare, fiindcă nu se demilitarizase poliția la vremea respectivă). Vasile Mercea fusese un milițian șprițangiu, de-al nostru din popor, care fraternizase cu bișnițarii pe vremea comuniștilor, când lucra la Miliția Economică. Acesta o mințise în vara anului 2000 pe bătrâna Ililiuț, bunica a trei frați din Rășinari – predați și ei la grămadă de soții Iohannis familiei Lalande pentru o adopție „la snop”, împreună cu o fetiță nou-născută „din flori” a unei tinere din Tălmaciu – că a luat el legătura cu autoritățile canadiene și copiii sunt bine, iar băiețelul crescuse și avea chiar propria lui mașină. Minciuni sfruntate, Vasile Iliuț avea 15 ani în anul 2000, fiind născut în data de 7 septembrie 1985, doar peste un an ar fi putut să-și ia permis de conducere auto în Canada.

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2018/09/Sentinta-21.jpg

Click pe document pentru mărire!

Marele milițiano-polițist corupt și trombonist, Mercea Vasilică fără frică s-a pensionat. Cristina Ghișoiu, absolventă a facultății „Geogafia turismului” și fiică de preot a fost încadrată în poliție de fratele său, care fusese șef de cabinet la un fost ministru de interne. S-a măritat cu Sorin Joantă, un inspector școlar (ca Iohannis), condamnat în anul 2015 la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare pentru luare de mită la bacalaureatul din 2013 și a devenit astfel Cristina Eugenia Joantă, în anul 2016 activa încă în poliția sibiană, fiind ofițer la Compartimentul de Control Intern.

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2018/09/joant%C4%83-cristina-2016.jpg

„Am adunat , cu tenacitate, toate mărturiile legate de adopţia celor trei fraţi Iliuţ, Elena-Maria (7 ani), Vasile (5 ani) şi Anca (3 ani). Aceştia au fost adoptaţi împreună cu fetiţa Anda Maria Scutelnicu, în vârstă de doar patru luni, copilul „din flori” al unei tinere din Tălmaciu,fără posibilităţi materiale şi repudiată de propria familie. Am predat aceste probe (materiale audio şi video) sublocotenentului Cristina Ghişoiu de la Serviciul Combatere a Crimei Organizate (S.C.C.O. ) – I.P.J. Sibiu în data de 13 iunie 2000.  Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus neînceperea urmăririi penale faţă Iohannis Klaus şi Iohannis Carmen în dosar nr. 423/P/2000, având ca obiect înfierile ilegale. Direcţia de Combatere a Crimei Organizate (D.C.C.O.) din cadrul Inspectoratului General de Poliţie (I.G.P.) a efectuat cercetări cu privire la traficul de copii, respectiv adopţii ilegale, în care au fost implicaţi cei doi Iohannis în dosarul 346007/2000. Mă întreb dacă mai există acest dosar în arhiva I.G.P.?” (Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!)

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2018/09/IMG.-IPJ-2jpg.jpg

Click pe document pentru mărire!

Trecem la capitolul magistrați, judecătorii care au fost pe o mână cu Klaus Iohannis! Ca orice slugă devotată sasului trădător și intereselor germane în România, judecătoarea Corina Ionela Drașoveanu, care a fost președinta Judecătoriei Sibiu din 2007 până în 2013 și a semnat TOTAL NELEGAL în locul judecătoarei Maria Morar sentința civilă ticăloasă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007 prin care FDGR devenea succesor al organizație naziste Grupul enic german din România! A fost răsplătită și ea de slugile sus-puse ale masoneriei, foarte active în Justiție, în mod direct direct sau prin intermediul SRI, în lipsă de „frați” judecători, slugi fidele implicit și împăiatului mason de la Cotroceni!

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2018/09/hot.-fdgr-2_n1.jpg

Click pe document pentru mărire!

Din 2013, Corina Drașoveanu este detașată la București, la Ministerul Justiției, fiind în prezent șefa Biroului de Statistică Judiciară al Ministerului Justiției.

Iohannis a răsplătit-o și pe judecătoarea iresponsabilă Maria Morar, cea cu sentința scadaloasă, semnând în 23 decembrie 2016 decretul privind eliberarea din funcția de judecător la Judecătoria Sibiu a doamnei Maria Morar pentru a o salva în extremis de eventuale anchete pentru fapta gravă comisă din postura de judecător, aceasta pensionându-se foarte tânără în 31 decembrie 2016, ca și procuroarea Maria Capră, altă protectoare a lui Klaus Iohannis în aceeași speță a succesiunii FDGR-ului după GEG, trimisă și ea în pensie tot de Iohannis la doar 47 de ani!!!

Un alt judecător corupt a fost răposatul Marcel Rusu, decedat în data de 7 iunie 2017, la 58 de ani. Să-l ierte Dumnezeu, că eu nu-l pot ierta, fiind o victimă directă a acestuia! Am scris despre acesta în 22 niembrie, atunci când trăia, era sănătos, ocupa funcția de președinte al Tribunalului Sibiu și se putea apăra, dar nu a cutezat să o facă, știindu-se vinovat! Iată un fragment din cele scris atunci: Prietenia dintre primar şi preşedintele Tribunalului Sibiu este veche, aceasta fiind anterioară ascensiunii ierarhice a celor doi. Această relaţie a fost puternic cimentată prin sentinţa civilă nr. 6011 din 20 iulie 1998 pe care a pronunţat-o Marcel Rusu, în calitate de judecător, referitor la două imobile pe care puseseră ochii şi doreau să-şi pună şi labele soţii Iohannis, soacra lui Iohannis şi un escroc pe nume Baştea Ioan, stabilit ulterior furtului în Statele Unite. Prin această sentinţă s-a anulat naţionalizarea la cererea moştenitorilor impostori Iohannis, Lăzurca şi Baştea, fiind făcut astfel primul pas, cel mai important, pentru însuşirea prin fraudă a celor două proprietăţi, în detrimentul statului român. Motivarea domnului judecător este demnă să facă parte dintr-o antologie a umorului. Cică, cei doi proprietari erau proletari de-ai noştri, din popor. Astfel Ghenea Ilisie era muncitor, iar soţia, Maria,  casnică şi lucrau ca zilieri în agricultură, ca să nu moară de foame – bieţii de ei! – şi de aceea naţionalizarea a fost abuzivă, conform articolului 2 din Decretul nr. 92/1950. În realitate, cei doi soţi aveau în proprietate două căsoaie enorme ultracentrale pe care le închiriaseră. În clădirea de pe str. N. Bălcescu, nr. 29, funcţiona chiar o policlinică particulară a unui grec, iar dincolo, pe str. Magheru, nr. 35, răposatul Lăzurca, socrul lui Iohannis avea o blănărie pentru care plătea lunar o chirie babană foştilor proprietari! Aşa a şi cunoscut-o pe mama „doamnei primar”, aceasta fiind servitoarea familiei Ghenea, care ocupa şi ea un apartament în acel imobil. E bună asta, nu? Salahori care mergeau la sapă ca să-şi câştige existenţa, deşi aveau spaţii comerciale închiriate şi servitoare! Judecătorul combinator Marcel Rusu a sprijinit din greu mafia imobiliară sibiană, condusă de bunul său prieten Klaus Iohannis. Toţi sibienii alungaţi din case de către falşi proprietari sau moştenitori impostori, au pierdut procesele din instanţele sibiene, dar şi la Curtea de Apel Alba Iulia, fiindcă şi acolo traficul de influenţă este la loc de cinste. Ştiu asta din proprie experienţă, subsemnatul fiind o victimă a aranjamentelor de la această ultimă instanţă.” (Protipendada sibiana, cutremurata de arestari, cu gandul la „principiul dominoului”)

Doamna judecătoare Boca Elena de la Judecătoria Sibiu a fost beneficiara unui schimb avantajos de terenuri cu Primăria Sibiu, tranzacţie prin care a primit şi 100 de metri pătraţi în plus, că doar nu dădea Klaus de la el, ci de la noi!, doar pentru că a dat, în urmă cu mai mulţi ani, o sentinţă în favoarea impostorului Iohannis, devenit proprietar graţie lui Bucşa şi a falsurilor utilizate de acesta!

Să trecem la alți „magistrați” protectori ai masonului alogen ajuns Gauleiter peste România, procurorii-porcurori. Taica Augustin Lazăr a fost procurorul-șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pe vremea când acolo se mușamalizau dosarele penale privind scandaloasa succesiune a FDGR-ului după o organizație nazistă și retrocedările frauduloase care au decurs din acea sentință uluitoare emisă de judecătoarea iresponsabilă Maria Morar de la Judecătoria Sibiu. Acesta a fost „criteriul competenței” pentru care Klaus Iohannis l-a numit în funcția de procuror general al României pe protectorul său cu meclă de tractorist și mentalitate de procuror-milițian stalinist, Augustin Lazăr.

„Așa cum era de așteptat, președintele a semnat azi, 28.04.2016, decretul de numire în funcție, deoarece la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, unde a fost șef Augustin Lazăr, s-au clasat toate dosarele penale ale primarului Klaus Werner Iohannis care au ajuns acolo, inclusiv cele în care FDGR (președinte Klaus Iohannis) a beneficiat de retrocedări frauduloase de la Primăria Sibiu (primar Klaus Iohannis), după ce FDGR s-a declarat oficial succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007!” (După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis)

Cei care trebuiau să-l cerceteze pe Klaus Werner Iohannis l-au protejat și au devenit complicii lui, iar acesta i-a răsplătit cu sinecuri pe banii statului român, adică ai noștri: Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (II); Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (III)

Privind retrospectiv , dar prin prisma raportării la prezent, vedem cum protectori lui Iohannis, deveniți servitorii acestuia, se ajută între ei, fiind foarte solidari! Sluga Lazăr i-a oferit slugii Kovesi, după mazilirea de la DNA un loc călduț în Parchetul General și foarte bine retribuit! I-am cunoscut personal pe cei doi procurori, pe vremea când nu auzise nimeni de ei, fiind niște mediocrități anonime.

„Pe Laura Codruța Kovesi am cunoscut-o foarte bine începând cu anul 2001, când a ocupat diverse funcții ca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în special pe segmentul de combatere a crimei organizate. Primea de la mine revistele „Justițiarul” și „Justițiarul sibian”, pe care le conduceam. Preferam să distribui personal publicațiile judecătorilor și procurorilor care erau abonați la Sibiu, deoarece Judecătoria, Tribunalul și Parchetele de pe lângă ele s-au aflat o lungă perioadă împreună în același imobil de pe bulevardul Victoriei, unde fusese județeana de partid pe vremea când Nicu Ceaușescu conducea Sibiul ca prim-secretar. Eu, ca jurnalist de investigații, oricum eram zilnic în Palatul de Justiție sibian.

Pe vremea aceea era intrigată de dezvăluirile din publicațiile conduse  de mine privind mafia imobiliară a retrocedărilor de la Sibiu, în care era implicat direct Klaus Iohannis, mai ales că parte din ele le cunoștea în calitate de procuror direct din dosare. La reproșurile mele privind lipsa de reacție a parchetului la acele retrocedări făcute aiurea, fără ca deciziile de retrocedare semnate de primarul Klaus Werner Iohannis să fie pe baza unor documentații complete doveditoare pentru revendicatori, care să probeze calitatea de  proprietari de drept, iar altele erau dobândite prin instanțe conduse de judecători corupți cu acte măsluite în mod evident, Codruța Kovesi dădea vina pe șefii de la București, care cică l-ar fi protejat pe primarul sibian și pe restul grupului de crimă organizată, compus din „gulere albe” (un avocat, un notar, funcționari publici din Primăria Sibiu și beneficiarii finali ai imobilelor sustrase statului român), mai ales că dosarele în cauză au fost pasate intenționat la parchetele din Capitală, ca procurorii locali să se poată spăla pe mâini.” (Laura Codruța Kövesi și Augustin Lazăr, doi procurori incompetenți pe care i-am cunoscut personal (I))

Augustin Lazăr a fost procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia din 1 martie 2001 până în 31 decembrie 2012, fiind numit imediat după Revelion (ca Luluța!) pe 1 ianuarie 2013 procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Acesta a avut în cei aproape 12 ani, cât a fost adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, doi șefi ca procurori generali: Ion Poiană și Vasile Luha, buni profesioniști amândoi. Aceștia au preferat să-l țină pe Lazăr pe lângă ei pe post de fecior cu cafelele pentru musafiri și furnizor de bârfe din lumea justiției, decât să facă imprudența să-i dea pe mână dosare penale.

Ca beneficiar al cafelelor aduse de Augustin Lazăr, în timp ce discutam cu foștii șefi ai acestuia, am avut ocazia să-l cunosc pe actualul procuror general și să realizez că respectivul a rămas zdravăn ancorat în mentalul procurorului de tip securisto-comunistoid, interesele personale fiind prioritare la acest oportunist, mult mai importante decât menirea unui magistrat de a face dreptate. Bolovănos în exprimare, cu un vocabular redus și o cultură generală pe măsură, Lazăr reprezintă prototipul grobianului lingușitor care face eforturi să intre în grațiile șefilor și este neîndurător cu subalternii. De aceeași dublă măsură a dat dovadă după ce a parvenit ca procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și dă dovadă acum, ca „parchetar” suprem, în reacțiile la dosarele penale care poposesc în „parohia” sa, toate dosarele fiind analizate și drămuite în funcție de „penalii” care fac obiectul acestora, adică cine trebuie protejat și cine e musai să fie „paradit”!

Augustin Lazăr a fost avizat pozitiv de către Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcția de procuror general al României în data de 22 aprilie 2016, propunerea acestuia pentru funcția respectivă fiind trimisă președintelui Klaus Iohannis de către ministrul Justiției, Raluca Prună, gospodina în halat de baie, instalată în funcție pe filiera sorosistă Macovei-Cioloș. Așa cum era de așteptat, președintele a semnat în data de 28.04.2016 decretul de numire în funcție, deoarece la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, unde a fost șef Augustin Lazăr, s-au clasat toate dosarele penale ale primarului Klaus Werner Iohannis care au ajuns acolo, inclusiv cele în care FDGR (președinte Klaus Iohannis) a beneficiat de retrocedări  frauduloase de la Primăria Sibiu (primar Klaus Iohannis), după ce FDGR s-a declarat oficial succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007! (Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război MondialConflict de interese evident și abuz în serviciu clar, pe lângă infracţiunea de  constituire a unei organizaţii cu caracter fascist!

Ce nu s-a clasat și nu a primit NUP (neînceperea urmăririi penale) sau SUP (scoaterea de sub urmărire penală), a fost pasat în altă parte, la alt parchet! Așa că pe lângă Kovesi, șefa DNA-ului, care a avut și ea pe mână dosare penale ale lui Iohannis, iată că președintele își mai plasează un ocrotitor la vârful ierarhiei procurorilor!” (Laura Codruța Kövesi și Augustin Lazăr, doi procurori incompetenți pe care i-am cunoscut personal (II))

Procurorul Carmen Maria Capră a fost subalterna domnului Augustin Lazăr, ca procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. La fel ca și șeful său, doamna procuror a avut tangență cu dosarele penale ale primarului Klaus Werner Iohannis, deoarece doamna Carmen Maria Capră a activat și ca prim-procuror delegat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în perioada 15.05.2011- 15.11.2011. Acest parchet rămăsese fără șef după arestarea, în octombrie 2010, a prim-procurorului Florin Apostu pentru acte de corupție, acesta fiind înregistrat în propriul birou. Sub conducerea doamnei Capră a fost închis definitiv dosarul de urmărire penală împotriva lui Klaus Iohannis pentru declararea Forumului Democrat al Germanilor din România, al cărui președinte era, ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German). Doamna Capră a fost și parșivă. În timp ce discuta cu mine, în calitate de semnatar al plângerii penale și-mi dădea dreptate ca să dea bine în microfoanele rămase după arestarea lui Apostu, o punea pe subalterna sa, prim-procuror adjunct Turcu Paraschiva, să semneze NUP la plângerea mea împotriva soluției unui anume procuror Blînda Tudor, din subordinea celor două, după o așa-zisă cercetare a acestuia de toată jena care a mai și durat 11 luni pe deasupra!

Un alt jurnalist de investigații susține că tot doamna procuror Carmen Maria Capra este cea care i-a închis definitiv încă un dosar penal lui Klaus Iohannis, pe data de 5 decembrie 2014, în care acesta era acuzat de retrocedarea ilegală a unor imobile pe vremea în care era primar al Sibiului.(http://www.ancheteonline.ro/2015/05/doua-suspiciuni-de-implicare-lui-klaus-iohannis-sustinerea-companiei-holzindustrie-schweighofer/)

Doamna Capră Carmen Maria, deși a activat ca procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, la Sibiu fiind detașată pentru o perioadă scurtă, dar suficientă pentru a-i face o favoare lui Klaus Iohannis, este vecină cu acesta din anul 2006, fiind proprietara unui imobil la câteva case de reședința acestuia din strada Bâlea, aia păzită de SPP la permanență. (…)

Soțul domnei procuror, Capră Dumitru Cosmin,  a fost timp de opt ani (2003-2011) director executiv la compania S.C Holzindustrie Schweighofer SRL  din Sebeș, austriecii ăia care bărbieresc pădurile României și sunt prieteni cu finul lui Herr Iohannis,  Andreas Huber, „întâmplător” consul al Austriei la Sibiu. Acum domnul Capră lucrează pentru alți austrieci: Oxford Energy GmbH din Viena, culmea „coincidenței” tot din anul 2011, când doamna Capră era detașată ca șefă la Parchetul Sibiu! Aici, la Viena, domnul Capră se ocupă cu tranzacțiile de energie electrică pentru EXAA Wien (Energy Exchange Austria), corespondenta lui OPCOM București (administrator al pieţei de energie electrică și gaze naturale din România).  Domnul Cosmin Dumitru Capră  gestionează proiecte energetice pentru Europa de Est, cu un accent special pe România. Deoarece acesta nu avea posibilitatea unei coloane oficiale ca să facă naveta săptămânal pe ruta Viena-Sebeș (unde locuia soția), așa cum face Iohannis pe ruta București-Sibiu, a preferat să-și aducă soția aproape, lângă el, la Viena.

Așa se face că procurorul Capră Maria Carmen, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, a solicitat pensionarea începând cu data de 15 ianuarie 2016, la doar  47 de ani, fiind născută în data de 23.08.1968. Consiliul Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 1338 din 17 decembrie 2015 (http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/21_12_2015__77889_ro.pdf) a aprobat solicitarea și a înmânat respectiva hotărâre președintelui Klaus Iohannis, vecinul de la Sibiu al procuroarei, în vederea emiterii decretului de eliberare din funcție. Acesta a semnat decretul pentru pensionare, așa cum a spus un german mai cunoscut, Schiller: Maurul şi-a făcut datoria, Maurul poate să plece”.

Nostim este că decretul a fost semnat în 31 decembrie 2015, în ajunul Revelionului!(http://www.presidency.ro/ro/media/decrete-si-acte-oficiale/decrete-semnate-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1451565499) Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi. Naiba știe cum a semnat Klaus Iohannis în data de 31 decembrie 2015, probabil de pe laptop, fiindcă el se afla la jumătatea  concediului  din Florida, SUA!” (După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis)

                                                                                              Marius Albin MARINESCU

Sursa :justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.