PE URMELE FATUCII PROPULSATA DE CLANUL SECURIST OUATU LA ANTENA 3,DEVENITA „MARE PESEDISTA”,GABRIELA VRANCEANU -FIREA- PANDELE,CARE SI-A DAT ARAMA DE MAHALAGIOAICA PE FATA!

9 sept.

Războiul la vedere dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea continuă să genereze numeroase întrebări atât pe scena politică, cât și în presă, în pofida explicațiilor oferite de primarul general.

Revista Qmagazine, de pildă, scrie despre „o posibilă explicație a conflictului dintre Dragnea și Firea” făcând referire la un articol din Cotidianul.ro, de anul trecut, în care se preciza că Florentin Pandele, soțul primarului general al Capitalei, era foarte interesat să ocupe fotoliul de la ANRE, care până la urmă n-a fost să fie.

„Membri ai Comitetului Executiv spun că Gabriela Firea, șefa PSD Ilfov, l-a propus chiar pe soțul ei, Florentin Costel Pandele, primarul independent din Voluntari, pentru această funcție. Propunerea primăriței a fost luată în serios de cei mai mulți PSD-iști, care știu că Pandele este în cărți pentru această funcție, cu șanse mari să fie numit. Numirea soțului său la ANRE ar putea s-o ajute politic pe Gabriela Firea, care, la rândul ei, ar putea controla mai bine prețurile utilităților. Potrivit statutului, „ANRE întocmeşte un raport anual privind determinarea preţurilor şi tarifelor reglementate aprobate pentru anul următor şi îl transmite celor două Camere ale Parlamentului până la data de 1 noiembrie a fiecărui an“”, scria Cotidianul.ro în 6 octombrie 2017, citat acum de revistă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.