Fermă de like-uri la PNL: Cu doar 7% încredere în România, Cîțu primește mii de aprecieri de la fani din Rusia, Vietnam și Arabia Saudită!

6 nov.

Ultimele postări făcute pe Facebook de premierul Florin Cîțu au ajuns să fie apreciate cu „Like”-uri în mod covârșitor de conturi false cu nume rusești și vietnameze, părând a face parte dintr-o fermă de troli a PNL. Într-un sondaj din luna octombrie comandat de PSD, Florin Cîțu avea o cotă de încredere de 7% în rândul românilor.

Postarea de ieri a președintelui PNL a strâns până în momentul publicării acestui articol 286 de reacții de furie, 114 de râs și 499 de like-uri. Însă like-urile au venit într-un procent covârșitor de pe conturi cu nume rusești sau vietnameze. Premierul Florin Cîțu folosește un program prin care like-urile la postări sunt cumpărate. La fel se poate proceda și cu comentariile.

„Așa arată like-urile la postarea video de vineri de pe pagina lui Florin Cîţu. Majoritatea sunt de pe conturi cu nume slave sau vietnameze. Dacă parcurgi doar lista cu reacții de apreciere, observi că cel mult 10% sunt conturi cu nume românești și chiar o parte dintre acestea par să fie false. În lipsa reacțiilor favorabile, în mod clar cumpărate în cea mai mare parte, numărul de reacții indignate și sarcastice ar fi covârșitor. Individul are o sminteală de satrap, disperat să arate că este cel mai iubit fiu al poporului. Ar fi în stare să facă și băi de mulțime organizate, cu susținători plătiți.”, notează Dorelian Bellu.

60m.ro – Știri de ultimă oră și ultimele știri online

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.