CIRC la PNL: Cîțu îl execută pe trădătorul Orban!

12 nov.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, vineri, că orice membru al PNL care încalcă Statutul trebuie să sufere consecinţele, referindu-se la sancţionarea lui Ludovic Orban. Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban a declarat, vineri, înainte de şedinţa BEx a PNL, că a fost convocat la şedinţă, el acuzându-l pe Florin Cîţu că a făcut praf coaliţia şi partidul, şi a dus PNL la o prăbuşire de 10-12 procente şi l-a făcut nefrecventabil.

Orban a arătat că se delimitează categoric de toate ”deciziile aberante luate de preşedintele Klaus Iohannis şi de conducerea PNL. El a mai precizat că dacă se bate palma cu PSD, este ”ultimul lucru pe care îl acceptă de la aceşti indivizi care au confiscat sigla partidului”.

Biroul Executiv al PNL se reuneşte, vineri, pe agenda discuţiilor aflându-se sancţionarea fostului preşedinte Ludovic Orban, după atacurile la preşedintele Klaus Iohannis şi la conducerea partidului

Ludovic Orban a declarat la Parlament că ”aceşti domni vor să propună excluderea sa din PNL” şi a precizat că se delimitează categoric de toate ”deciziile aberante luate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele Cîţu şi apropiaţii lui, care au aruncat ţara într-o criză gravă” şi au preferat ”un amantlâc jenant cu PSD”.

Orban a afirmat: ”O să îi spun domnului Cîţu că nu este calificat să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc sau o organizaţia de secţie de votgare, darămite să conducă PNL”.

Fostul lider PNL a spus că, dacă se bate palma cu PSD, este ”ultimul lucru pe care îl poate accepta de la aceşti indivizi care au confiscat sigla PNL, şi au aruncat în derizoriu tot ce înseamnă idei, valori, principii, credinţă liberală”.

”Am venit să le spun colegilor mei că trebuie să plece ei, nu eu, dar până la urmă totul ajunge la judecata oamenilor şi la judecata lui Dumnezeu. Pot decide orice vor astăzi, din punctul meu de vedere s-au autoexclus din rândul oamenilor onorabili care să poată reprezenta cetăţenii care cred în valorile  liberale”, a mai spus Orban.

Întrebat câţi liberali vor pleca cu el, dacă îşi face un nou partid, Orban a afirmat: ”Câtă frunză, câtă iarbă”.

https://60m.ro/

Un răspuns sa “CIRC la PNL: Cîțu îl execută pe trădătorul Orban!”

  1. Centrul Medi@ 12 noiembrie 2021 la 12:52 pm #

    Neinteresant

    Apreciat de 1 persoană

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: