OMAR HAYSSAM „TERMINATORUL”LUI TRAIAN BASESCU!

26 nov.

Omar Hayssam”teroristul nr1″ ,a devenit cosmarul vietii lui Traian Basescu,intrucat stie ca sirianul va fi „terminatorul” carierei sale politice si sfarsitul pentru a reusi sa mai castige un mandat de cinci ani la Cotroceni.
Dosarul privind fuga sirianului Omar Hayssam,stramutat la Curtea de Apel Oradea,penduleaza intre doua realitati:una juridica,in care ar trebui lamurit modul in care Hayssam a parasit Romania.
In cea ce priveste realitatea politica a dosarului privind fuga lui Omar Hayssam,aceasta ilafecteaza direct pe „profesorul”Traian Basescu si se contureaza doua elemente.
1.Judecarea dosarului referitor la fuga din Romania a lui Omar Hayssam a fost amanata pana dupa alegeri ,ca sa nu afecteze imaginea de „incoruptibil” a lui Traian Basescu.
Motivul invocateste acela ca Ministerul Justitiei nu a putut preciza daca sirianul este arestat in tara sa de origine,cu toate” demersurile”facute de Traian Basescu care a declarat ca a facut vizita in Siria pentru „a cere extradarea lui Omar Hayssam?!”.
2.Declaratiile sefului SRI conform carora”dupa ce dosarul va fi judecat ,veti afla cum a plecat Hayssam”,vor putea deveni realitate dupa ce lupta pentru fotoliul prezidential se va fi incheiat,prin castigarea alegerilor prezidentiale de Mircea Geoana.

2 răspunsuri to “OMAR HAYSSAM „TERMINATORUL”LUI TRAIAN BASESCU!”

  1. supravietuitor 27 noiembrie 2009 la 5:50 am #

    Tavi,eu cred ca aceasta poveste e prea veche si-mi pare rau ca justitia nu si-a facut datoria pentru aflarea vinovatiilor. 😦
    Poate ca domnul presedinte nu e asa de vinovat cum spun unii.Eu asa cred.

    Apreciază

    • octavpelin 27 noiembrie 2009 la 10:54 am #

      Gabi,este foarte vinovat intrucat este preseddintele CSAT si a serviciilor secrete,dar nu trebuia sa fie ales presedinte,o zi placuta 😦

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.