TRAIAN BASESCU AFLAT IN STARE DE INCOMPATIBILITATE IN CAZ CA CERE INSTANTELOR ROMANESTI SA FACA O EXPERTIZA A SCANDALULUI IN CARE A LOVIT UN COPIL IN 15 NOIEMBRIE 2004,LA PLOIESTI!!!

30 nov.

Cererea lui Traian Basescu adresata expertilor autorizati de Ministerul Justitiei de a analiza filmul in care loveste un minor este sortita esecului,fiind lovita de nulitate absoluta.
Legislatia romaneasca nu permite,la ora actuala,instantelor de judecata romanesti sa tina cont de parerea unor experti criminalisti independenti,fapt ceea ce face ca expertiza ceruta de Traian Basescu sa fie facut de Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC),aflat in subordinea ministerului condus de Catalin Predoiu si aflat in parohia cabinetului Boc.
INEC,risca,astfel sa fie declarat incompatibil pentru a efectua o astfel de expertiza in acest caz.
O hotarare CEDO,din septembrie 2008,arata clar ca o astfel de experiza efectuata la cererea unei persoane fizice aflate INTR-O FUNCTIE IMPORTANTA IN STAT RISCA SA FIE PARTINITOARE,fapt pentru care a si admis CEREREA DE INADMISIBILITATE formulata de un cetatean al Republicii Moldova.

2 răspunsuri to “TRAIAN BASESCU AFLAT IN STARE DE INCOMPATIBILITATE IN CAZ CA CERE INSTANTELOR ROMANESTI SA FACA O EXPERTIZA A SCANDALULUI IN CARE A LOVIT UN COPIL IN 15 NOIEMBRIE 2004,LA PLOIESTI!!!”

  1. supravietuitor 1 decembrie 2009 la 6:47 am #

    Tavai,degeaba se da revoltat pentru mizeria cu filmuletul cand toata lumea vede ca l-a atins pe copil.Oricum,nu conteaza daca e trucaj sau nu,am auzit foarte clar raspunsul lui cand a vazut filmuletul la emisiunea lui Razvan Dumitrescu.

    Apreciază

    • octavpelin 1 decembrie 2009 la 10:30 am #

      Gabi,daca era trucaj se ridica si pleca,dar stia ce-l asteapta,o zi frumoasa 🙂

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.