ESTE A3 O TELEVIZIUNE ? NU CUMVA ESTE O SCULA FOLSITA PENTRU SANTAJ ?Cine sunt vinovații pentru numărul mare de morți de COVID din România, în versiunea Antena 3: Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă și Nicușor Dan/ Nici un cuvânt despre Klaus Iohannis și Florin Cîțu !

5 nov.

Iohannis Archives | Page 3 of 6 | Cronici pe bune

Gâdea, acest individ absolvent mediocru al unei universități sub-mediocre, nu are:
– nici credentiale obiective, formale (certificari, licențe si calificari de top, acreditate),
– nici subiective (parerile nu si le formează prin documentare corecta si prin învățare informala),
ca opinia lui sa conteze!

Nu are cunostinte de macroeconomie, de strategie, de interpretare date științifice si statistice, de nimic!

Nu a citit Strategia de vaccinare, normele de vaccinare, HG nr. 1.031 din 27 noiembrie 2020 si alte legi. Acolo se mentionau clar instituțiile cu roluri cheie in gestionarea acestei pandemii, ele nu sunt doar cele pe care le menționează el in mod eronat!

Un individ sub-mediocru si gurist notoriu care si-a făcut averea si si-a cumpărat costumele Armani cu bani sustrasi de la poporul roman si spălați prin A3! Rusine!

Ce face el este dezinformare penală!
Dacă PNL nu l-ar fi mituit din banii furati de la contribuabili sa fie trompeta lor, ar fi fost amendat pentru dezinformare de instituțiile independente si i s-ar fi interzis dreptul sa mai practice meseria de trompetist 1 an!

Plăcute suedeze fara numar pentru răspopitul cu buzele facute si pentru stăpânului lui basinos, varanul turnător de neamuri. Sa nu-i uitam si pe ceilalti lucrători de la a3, mirciulica ko&restul găștii de loseri, sa le dam plăcute suedeze. Vorba unui clasic in viata care le-a umplut frigiderul tuturor muncitorilor de la a3…

Gâdele gâdea a dat verdictul iar sarmanii fara creier inghit pe nemestecate informatia.
Faptul ca acest popă-vedetă inca mai are sute de mii de admiratori este o altă dovadă că statul a eșuat. Dom’ profesor traieste si-si vomita ultimele suvoaie de venin peste tara asta care i-a oferit mult prea mult.

Zi doar daca si asta e clona de care te plangeai recent sau e originalul.
‘Varanul nu e perfect dar e mai bun ca …’
Chiar ma gandeam cine ar putea fi pus in comparatie cu Dan Voiculescu si sa poata fi sustinuta afirmatia.
Iohannis? Cîțu,Dancila? Nu.
Dragnea, Basescu? Nici macar astia.
Vântu, Bernie Maddoff, alti țepari celebri? Getting there, but not evil enough.
Rupert Murdoch? posibil.
Stalin, Hitler, Idi Amin, Pol Pot? Da, cred ca intr-adevar se poate sustine afirmatia acum.
‘Varanul nu e perfect dar e mai bun decât Stalin’.
Se confirma astfel, VV si Mihăila sunt mai răi decât Stalin.

Cei mai profesionisti vanzatori de minciuni si diversiuni opereaza la A3,Rtv, Realitatea, DIGI si B1.

Foștii miniștri USR PLUS ai sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, au fost prezentați, miercuri seara, la Antena 3, drept principalii vinovați pentru numărul mare de morți din România din cauza pandemiei.

”14.545 de morți, lista vinovaților”, a titrat Antena trei pe burtieră. Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei l-a nominalizat primul pe fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, acuzându-l că a blocat campania de comunicare. ”Dvs știți că Vlad Voiculescu s-a opus acestei campanii de comunicare”, a spus Gâdea în timpul emisiunii.

De notat că Antena 3 a fost unul dintre posturile de televiziune care a încasat cei mai mulți bani de la Guvern pentru campania de comunicare, circa 3 milioane de euro. Postul a promovat însă în tot acest timp vocile anti-vaccinare și dat platformă discursului corona-sceptic.

Următoarea nominalizare a fost Ioana Mihăilă, acuzată că nu a cumpărat medicamente în lunile în care a fost ministru al sănătății. ”Nu a cumpărat nici un medicament pentru COVID, unul singur”, a susținut Gâdea.

Realizatorul Antenei 3 a mai susținut că directorul unei mari companii ar fi vrut să doneze 50 de aparate de plasmă, dar ar fi fost refuzat de miniștri Mihăilă și Voiculescu. A treia țintă a fost Nicușor Dan, acuzat de Gabriela Firea, care a intervenit prin telefon, că nu a continuat proiectul de donație de plasmă început de fostul primar general.

”Nicușor Dan nu a făcut nimic”, a spus Mihai Gâdea, care a pus în discuție răspunderea penală a celor vinovați de morți în viziunea Antenei 3. ”Aveți mânile pătate cu sânge”, a încheiat Gâdea cu referire la foștii miniștri ai sănătății, cerând din nou procese și răspunderea penală a acestora.

Lista vinovaților anunțată de Antena 3 ca fiind rezultatul unei ”anchete jurnalistice” a conținut doar cele trei nume: Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă și Nicușor Dan. Realizatorul și invitații din studio nu au pus nici un moment în discuție eventuala răspundere a Guvernului, a premierului Florin Cîțu și a președintelui Klaus Iohannis pentru numărul mare de infectări și de decese.

Șeful statului și șeful guvernului anunțau în vară că au învins pandemia, au amânat măsurile și restricțiile în ciuda avertizărilor specialiștilor privind iminența valului 4 și au organizat Congresul PNL pe 25 septembrie, când numărul de infectări începuse să crească de câteva săptămâni, la care au participat mii de oameni, fără respectarea unor minime măsuri de distanțare.

 

Home

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.