CAZUL” GABRIEL POPOVICIU” sau inceputul Crizei Politice din cadrul coalitiei de guvernare!

26 mart.

Scandalul izbucnit prin cazul „Popoviciu”,este inceputul sfarsitului colitiei de guvernare PSD si PD-L.
Acest scandal are implicatii majore in viata politica a celor doua partide ,iar la mijloc cazand serviciul „doisun sfert”, care arbitreaza asi alimenteazxa acest scandal ,intrucat in urma dezvaluirilor vor cadea nume foarte grele ale politicii romanesti.
Dar Gabriel Popoviciu il are ca avocat pe Dan Apostol care l-a scos de sub urmarire pe Traian Basescu din dosarul „FLOTA”.
Interesant este ca acest scandal a inceput tocmai in ziua cand se incheiau negocierile cu FMI.
Pentru a se distrage atentia de la aceasta tema majora si anume conditiile in care a fost incheiat ACORDUL cu FMI s-a lansat in mass media romaneasca aceasta diversiune,iar toata atentia a fost captata spre cazul „Popviciu” de care romanii nici nu cunosc multe date,nu stiu cine este Gabriel Popoviciu,cu ce se ocupa,ca afaceri derula,etc.,pe romanii din Romania reala ii intereseaza in vremurile acestea de criza economica traiul de zi cu zi,daca o sa mai aiba loc de munca,daca o sa-si poata plati darile catre stat,daca o sa aiba ce sa puna pe masa ,daca o sa primeasca pensia la timp,daca o sa poata cumpara medicamente,daca copii lor o sa poata sa mai mearga la scoala,daca o sa aiba cu ce sa le plateasca taxele si sa-i imbrace,fdaca guvernul acesta a prevazut in acordul cu FMI si Protectia sociala pentru romani,etc.
Acest dosar Popoviciu nu este decat un semnal dat de catre Omul Suprem,catre sponsorii sai de campanie electorala din mediul de afaceri,ca sa-i mobilizeze pentru al sprijini.
Poate fi privit si ca un mod de negociere sau razboi intre cele doua partide PSD si PD-L,cand primarul capitalei era Traian Basescu.Miza acestei afaceri ?2 miliarde de euro.
Dar cu acest caz va iesi la rampa Traian Basescu care va participa la sedinta de bilant a SRI,in orice caz,acest caz Popoviciu ,are o alta miza:
Cine stapaneste structurile serviciilor secrete va castiga alegerile prezidentiale.

2 răspunsuri to “CAZUL” GABRIEL POPOVICIU” sau inceputul Crizei Politice din cadrul coalitiei de guvernare!”

  1. snake 26 martie 2009 la 1:44 pm #

    o fi avocatul Apostol in spate, dar in fata, pentru presa, este reprezentat si asistat de avocatul Andrei Bejenaru, care are si calitatea de membru in consiliul de administratie al Comaliment, Trigranit etc. – firmele lui Popoviciu. Nu e strain de astea nici Videanu, nici Tariceanu. Iti dau un site:
    http://www.vot.ro/news/Caracatita_politico-imobiliara__Schroeder_-_lobby_zadarnic_pentru_Esplanad.htm

    Apreciază

    • octavpelin 26 martie 2009 la 3:29 pm #

      Snake,nu conteaza cine sunt avocatii si cine sunt in spatele acestora,exista fosta mafie comunista ,lupta adevarata este pentru controlul serviciilor secrete ,daca Basescu o sa aiba intregul control,iese presedinte ,o zi frumoasa! Tavi 😦

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.