Ucigașul în sânge: „Proteina Spike”!

15 iun.

„De la început Covid a fost o conspirație împotriva sănătății și vieții. Covid este o agendă profitabilă și o agendă pentru creșterea puterii guvernamentale arbitrare asupra oamenilor. Ar trebui să existe procese masive și arestări masive ale celor care blochează remedii eficiente Covid și impun un vaccin mortal.” – Paul Craig Roberts, fost secretar adjunct al trezoreriei sub președintele Ronald Reagan.

Proteina Spike este o proteină de fuziune transmembranară „excepţional periculoasă” care face parte integrantă din virusul SARS-CoV-2. Proteina S joaca un rol crucial in penetrarea celulelor gazda si in initierea infectiei. De asemenea, dăunează celulelor din căptușeala pereților vaselor de sânge, ceea ce duce la formarea de cheaguri de sânge, sângerări, inflamații masive și moarte.

A spune că proteina spike este doar „periculoasă” este o vastă subevaluare. Este un agent patogen potențial letal care a ucis deja zeci de mii de oameni.

Atunci, de ce producătorii de vaccinuri au decis pentru proteina spike ca un antigen care ar induce un răspuns imun în corp?

Aceasta este întrebarea de un milion de dolari, la urma urmei, pentru toate scopurile practice, proteina spike este o otravă. Știm acum datorită cercetărilor care au fost efectuate la Institutul Salk. Iată un rezumat cu ceea ce au găsit:

Cercetătorii și colaboratorii Salk arată cum proteina dăunează celulelor, confirmând COVID-19 ca o boală vasculară în primul rând … Virusul SARS-CoV-2 dăunează și atacă sistemul vascular (alias – sistemul circulator) la nivel celular … oamenii de știință care studiază alți coronaviruși au suspectat de mult că proteina spike a contribuit la deteriorarea celulelor endoteliale vasculare, dar aceasta este prima dată când procesul a fost documentat …

… numai proteina spike a fost suficientă pentru a provoca boli. Probele de țesut au arătat inflamație în celulele endoteliale care căptușesc pereții arterelor pulmonare. Echipa a replicat apoi acest proces în laborator, expunând celulele endoteliale sănătoase (care acoperă arterele) la proteina spike. Au demonstrat că proteina spike a deteriorat celulele prin unirea la ACE2 … „Dacă eliminați capacitățile de reproducere ale virusului, acesta are în continuare un efect nociv major asupra celulelor vasculare, pur și simplu datorită capacității sale de a se lega de acest receptor ACE2, Receptor de proteine ​​S, acum faimos datorită COVID.” („COVID-19 este o boală vasculară: proteina spike a Coronavirusului atacă sistemul vascular la nivel celular”), scitechdaily.com

Vă amintiți cum toți au râs de Trump când a spus că injectarea înălbitorului de uz casnic ar vindeca Covid? Cum este diferit acest lucru?

Nu este diferit și, indiferent de protecția modestă pe care o oferă vaccinurile în ceea ce privește imunitatea, aceasta pălește în comparație cu riscurile pe care le prezintă pentru sănătatea personală și pentru supraviețuire.

Și ai observat ce a spus autorul despre eliminarea virusului și lăsând proteina spike singura? ”

Byram Bridle, Associate Professor of Viral Immunology at the University of  Guelph talks to Peter about the COVID vaccine

El a spus că „are încă un efect dăunător important”, ceea ce implică „cheaguri de sânge, sângerări și inflamații grave.” Cu alte cuvinte, proteina spike este mortală, inclusiv dacă nu există virusul. Iată cum a rezumat Dr. Byram Bridle (care este imunolog viral și profesor asociat la Universitatea din Guelph, Ontario):

„Am făcut o mare greșeală. Nu ne-am dat seama până acum … Am crezut că proteina spike este un antigen țintă excelent, nu am știut niciodată că proteina spike în sine este o toxină și este o proteină patogenă. Deci, prin vaccinând persoanele le inoculăm din neatenție cu o toxină. ” („Om de știință în vaccinuri:‘ Am făcut o mare greșeală ’”,Conservative Woman)

Gândește-te la asta un minut. Asta este ceva foarte important, de fapt, asta este piesa critică a puzzle-ului care a lipsit în ultimele 15 luni. Așa cum virusul respirator a ascuns adevăratul agent asasin în Covid (proteina spike), la fel, exagerarea implacabilă care înconjoara vaccinarea în masă a ascuns problema flagrantă a vaccinurilor în sine, adică generează o substanță care este „capabilă de a provoca boli.”

Aceasta este definiția literală a patogenului. Proteina spike este o toxină producătoare de boli care reprezintă o amenințare gravă și identificabilă pentru sănătatea oricui alege să se vaccineze. Poate fi mai clar? Merită remarcat faptul că Dr. Byram Bridle este un cercetător în vaccinuri care a primit anul trecut o subvenție guvernamentală de 230.000 dolari pentru cercetări privind dezvoltarea vaccinului COVID. Înțelege știința și își alege cuvintele cu atenție. Termenul „patogen” nu este menit să-i bage pe oameni într-o frenezie, ci să descrie cu exactitate modul în care proteinele generate de vaccin interacționează în fluxul sanguin. Și modul în care interacționează este provocând daune grave celulelor din căptușeala vaselor de sânge, care pot duce la boli sau moarte. Iată mai multe din același articol:

„După cum mulți vor ști până acum, problema se află într-o structură care permite virusului, inițial de la lilieci, nu numai să pătrundă în celulele umane, ci să elibereze o toxină numită proteină spike. Majoritatea vaccinurilor Covid instruiesc celulele corpului nostru să producă aceeași proteină. Acest lucru este în speranța că anticorpii dezvoltați împotriva acestuia vor preveni cele mai dăunătoare efecte ale virusului real. Există dovezi că acest lucru este cazul unora.

Dar există de asemenea o problemă, explicată cel mai recent de cercetătorul canadian Dr. Byram Bridle, căruia i s-a acordat anul trecut o subvenție guvernamentală Ontario de 230.000 de dolari pentru cercetarea dezvoltării vaccinului Covid. Aceasta înseamnă că proteina spike produsă de vaccin nu acționează doar local, la locul vaccinului (mușchiul umărului), ci intră în fluxul sanguin și este transportată prin circulație către multe alte locuri din corp.

Studiile confidențiale anterioare efectuate pe animale, folosind urmărirea radioactivă, au arătat că merge aproape oriunde, inclusiv glandele suprarenale, inima, ficatul, rinichii, plămânii, ovarele, pancreasul, hipofiza, prostata, glandele salivare, intestinele, măduva spinării, splina, stomacul, testiculele , timus și uter.

Cantitățile sunt mici și de obicei dispar în câteva zile. Însă întrebările apar, este acest mecanism implicat în mii de decese și răni raportate la scurt timp după vaccinarea împotriva Covid, și ar putea crea la unele persoane pentru aceleași consecințe pe termen lung ca și în cazurile severe ale bolii în sine? ” („Am făcut o mare greșeală” Conservative Woman).

Aceasta este cea mai importantă întrebare: Care va fi impactul pe termen lung al acestor vaccinuri asupra populației în general? Iată mai multe din același articol:

„Unii cercetatori spun că riscul vaccinului poate fi mai mare decât cel al virusului real la persoanele sanatoase. Acest lucru ar fi valabil mai ales pentru tineri, ale căror sisteme imunitare se ocupă cu succes de virus. În schimb, vaccinul are un dispozitiv care protejează mecanismul proteinei spike împotriva distrugerii imediate de către organism, pentru a promova răspunsul imun.” (Conservative Woman)

Repet: „vaccinul are un dispozitiv care protejează mecanismul proteinei spike împotriva distrugerii imediate de către corp, pentru a promova răspunsul imun.”

Ce înseamnă asta? Înseamnă că proteina spike creată de vaccin persistă la riscul pe termen nelimitat de o potențială apariție cândva în viitor dacă apare un alt virus sau dacă sistemul imunitar este compromis? Oare oamenii care au fost vaccinați vor avea Sabia lui Damocles atârnată deasupra capului până în ziua în care vor muri?

Facebook: 'Plandemic' with Judy Mikovits shares false coronavirus info

Dr. Judy Mikovits crede că așa este. Mikovits crede că vaccinul COVID-19 este o armă biologică concepută pentru a vă distruge imunitatea înnăscută și pentru a vă pregăti pentru apariția rapidă a bolilor debilitante și a morții premature. Și ea suspectează că mulți vor muri destul de repede. „Nu va fi „să trăiești și să suferi pentru totdeauna”, spune ea. „Va suferi cinci ani și va muri”. (Mercola.com)

Este posibil? Am putea vedea o creștere fără precedent a deceselor în următorii câțiva ani direct legată de aceste vaccinuri experimentale?

Să sperăm că nu, dar fără date de siguranță pe termen lung, nu există nicio modalitate de a ști cu siguranță. Totul este un mare joc de ghicitori, care este unul dintre motivele pentru care atât de mulți oameni refuză să se vaccineze. Iată mai multe de la dr. Bridle:

Sunt foarte pro-vaccin (a spus dr. Bridle), dar … povestea pe care urmează să o spun este cam înspăimântătoare. Aceasta este știință de ultimă oră. Există câteva informații cheie despre informațiile științifice pe care le-am aflat în ultimele zile, care au făcut legătura finală, așa că înțelegem acum – eu și câțiva colaboratori internaționali cheie – înțelegem exact de ce se întâmplă aceste probleme cu vaccinul”.

Una dintre acestea „este că proteina spike, singură, este aproape în întregime responsabilă pentru deteriorarea sistemului cardiovascular, dacă intră în circulație. De fapt, dacă injectați proteina spike purificată în sângele animalelor de cercetare, acestea suferă tot felul de daune ale sistemului cardiovascular și pot traversa bariera hematoencefalică și pot provoca leziuni ale creierului.

„La prima vedere, acest lucru nu pare prea îngrijorător, deoarece injectăm aceste vaccinuri în mușchiul umărului. Presupunerea, până acum, a fost că aceste vaccinuri se comportă ca toate vaccinurile noastre tradiționale: nu merg în altă parte decât locul injectării, așa că rămân în umărul nostru. O parte din proteină va merge la ganglionul limfatic de drenaj local pentru a activa sistemul imunitar.

„Fără îndoială – aici este unde a intrat știința de avangardă și aici este unde devine înfricoșătoare, printr-o cerere de informații din partea agenției de reglementare japoneză, eu și mai mulți colaboratori internaționali am putut obține acces la ceea ce se numește studiul biodistribuției . Este pentru prima dată când oamenii de știință au putut să vadă unde merg vaccinurile ARN mesager după vaccinare; cu alte cuvinte, este o presupunere sigură că rămâne în mușchiul umărului? Răspunsul scurt este, absolut nu. Este foarte năucitor. Proteina spike intră în sânge și circulă câteva zile după vaccinare.” (Om de știință în vaccinuri:’ Am făcut o mare greșeală”, Conservative Woman)

Au primit studiul biodistribuției de la japonezi? Faci bășcalie? Adică, FDA a pus în funcțiune aceste vaccinuri experimentale de „nouă tehnologie” înainte de a avea cea mai mică idee despre locul în care substanța din vaccin ar ajunge în organism. Dacă aceasta nu este neglijență penală, atunci ce este? Doriți dovezi că autoritățile noastre de reglementare sunt controlate de industriile pe care ar trebui să le monitorizeze? Aici este!

Iată mai multe dintr-un articol la Children’s Health Defense despre același subiect:

„… în studii cheie – numite studii de biodistribuire, care sunt concepute pentru a testa locul în care un compus injectat se deplasează în corp și în ce țesuturi sau organe se acumulează – Pfizer nu a folosit vaccinul comercial (BNT162b2), ci s-a bazat pe un „surogat” ARNm care a produs proteina luciferase (*materialul producător de lumină din corpul unui licurici este oxidat și descompus, cu ajutorul unei enzime numite luciferasa) ….

Documentele de reglementare arată, de asemenea, că Pfizer nu a urmat practicile de management al calității standard în industrie în timpul studiilor de toxicologie preclinică ale vaccinului său, deoarece studiile cheie nu au îndeplinit bunele practici de laborator (BPL)

„Implicațiile acestor descoperiri sunt că Pfizer a încercat să accelereze cronologia de dezvoltare a vaccinului bazându-se pe presiunile pandemiei”, a declarat fondatorul și CEO-ul TrialSite, Daniel O’Connor. „Provocarea este că procesele, cum ar fi bunele practici de laborator, sunt de o importanță capitală pentru calitate și, în cele din urmă, pentru siguranța pacientului. Dacă s-ar omite astfel de pași importanți, analiza risc-beneficiu ar trebui să fie convingătoare. („Pfizer a omis testarea critică și a tăiat colțurile standardelor de calitate, dezvăluie documentele”, Children’s Health Defense).

Să vedem dacă am înțeles bine: vaccinul Covid a fost aprobat chiar dacă „Pfizer nu a urmat practicile standard de management al calității din industrie” și chiar dacă „studiile cheie nu au îndeplinit bunele practici de laborator?”

Încă crezi că aceste vaccinuri sunt sigure? Și, de asemenea, se înrăutățește. Aruncă o privire:

„… documentele obținute de oamenii de știință prin Freedom of Information Act (FOIA) au dezvăluit studii preclinice care arătau că partea activă a vaccinului (nanoparticule lipidice ARNm) – care produc proteina spike – nu au rămas la locul injectării și înconjurător al țesutului limfoid, așa cum au teorizat inițial oamenii de știință, dar s-au răspândit prin tot corpul și s-au acumulat în diferite organe, inclusiv ovarele și splina. („Pfizer a omis testarea critică și a tăiat colțurile standardelor de calitate, dezvăluie documentele”, Children’s Health Defense)

Așa cum am spus anterior, vaccinul trebuia să fie „localizat”, adică să rămână în zona în care a fost injectat. Dar această teorie s-a dovedit a fi greșită, la fel ca teoria că proteina spike ar fi un antigen bun era greșită. Există literalmente mii de decese și alte leziuni care atestă „greșeala” teoriei respective și vor fi multe altele înainte ca această campanie să fie încheiată. Iată mai multe:

„Cercetările sugerează că acest lucru ar putea duce la producerea de proteine ​​spike în locuri nedorite, inclusiv creierul, ovarele și splina, care pot face ca sistemul imunitar să atace organele și țesuturile, ducând la deteriorarea lor, și ridică serioase întrebări cu privire la riscurile de genotoxicitate și toxicitate reproductivă asociate cu vaccinul. ” („Pfizer a omis testarea critică și a tăiat colțurile standardelor de calitate, dezvăluie documentele”, Children’s Health Defense)

Deci, merge peste tot. Oriunde curge sângele, acolo se duc și proteinele vârf. Femeile tinere își doresc cu adevărat aceste proteine ​​letale în ovare? Credeți că acest lucru le va îmbunătăți perspectivele de a rămâne însărcinată sau de a da naștere copiilor în siguranță? Aceasta este o nebunie pe o scară care este, sincer, inimaginabilă. Iată mai multe:

Mai mult, codul genetic pe care îl transportă virusul conține inserții care fac „extrem de plauzibil” faptul că proteina ar putea să se plieze greșit într-un prion (cum ar fi cel responsabil pentru boala vacii nebune în anii 1980), provocând leziuni pe scară largă celulelor creierului și crescând riscul de afecțiuni precum Alzheimer și boala Parkinson … ” („Vaccinurile Covid: preocupări care fac esențiale mai multe cercetări“, The Conservative Woman

Sperăm că cititorii încep să înțeleagă cât de riscante sunt aceste vaccinuri. Este literalmente o chestiune de viață și moarte. După cum opinează dr. Bridle:

„Știm de multă vreme că proteina spike este patogenă … Este o toxină. Poate provoca daune în corpul nostru dacă este în circulație. Acum, avem dovezi clare că. . . vaccinul în sine, plus proteina, intră în circulația sângelui.”

Odată ce se întâmplă acest lucru, proteina spike se poate combina cu receptori de pe plachetele sanguine și cu celule care acoperă vasele noastre de sânge. Acesta este motivul pentru care, în mod paradoxal, poate provoca atât coagulare a sângelui, cât și hemoragii. „Și, desigur, este implicată inima, ca parte a sistemului cardiovascular”, a spus Bridle. ‘De aceea vedem probleme cardiace. De asemenea, proteina poate traversa bariera hematoencefalică și poate provoca leziuni neurologice …

Pe scurt, … am făcut o mare greșeală. Nu ne-am dat seama până acum. Nu ne-am dat seama că prin vaccinarea oamenilor le inoculăm din greșeală o toxină.”(Conservative Woman)

Să trecem la subiect: acestea nu sunt vaccinuri; sunt un sistem de livrare de proteine spike. Din păcate, 140 de milioane de americani au fost deja injectați cu ele, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la o creștere dramatică a afecțiunilor medicale debilitante, care includ coagularea sângelui, hemoragii, boli autoimune, tromboză la nivelul creierului, accident vascular cerebral și infarct. Imensele ruine umane cu care ne confruntăm acum sunt incalculabile.

A existat vreodată o amenințare mai mare pentru umanitate decât vaccinul Covid?

UNZ.com

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: