Pritzkers și transgenderism!

27 iun.

În imagine guvernatorul statului illinois J.B. Pritzker

Se pare ca ne-am trezit într-o zi și constatăm că, din senin, a face distincție între bărbat și femeie este ilegal. Sfidând intuiția, bunul simț și biologia de clasa a III-a, o serie de plutocrații liberale precum Canada și Regatul Unit au dat legi pentru a-și forța supușii la doctrina transgenderismului, ceea ce, contrar ideii că este o opțiune individuală, este întotdeauna împreună cu mandate în care cetățenii obișnuiți recunosc delirul narcisiștilor și pervertiților bogatani.

P1-BO151_PRITZK_G_20131125191524

În Statele Unite, folosirea pronumelui incorect sau exprimarea suspiciunii că persoanele transgender sunt pur și simplu bolnave mintal suportă un cost personal masiv. Astfel de expresii îl pot include pe unu pe o listă de a Southern Poverty Law Center, să-i interzică posibilitatea folosirii retelelor sociale și serviciilor bancare și poate deschide o hărțuire și violență din partea milițiilor liberale anarhiste și radicale, care au o amplă libertate de a opera pentru poliție.

maxresdefault

O armată de falși oameni de știință, academicieni nerușinați, politicieni și fronturi juridice activiste, înarmați cu sume de bani inimaginabile, au reușit să folosească orice truc murdar pentru a eluda complet și anula procedurile legislative și legale normale. Cartea recentă a lui Christopher Caldwell, The Age of Entitlement, prezintă modul în care elitele au putut folosi precedentele drepturilor civile – unde legile se decid în tribunale nu prin reprezentanți aleși și referendum, pentru a transforma radical societatea americană anulând Constituția SUA și voința oamenilor.

Drepturile Civile, care inițial s-au promovat ca o a doua „Reconstrucție” care ar afecta doar problemele legate de Jim Crow în Sud, s-a convertit într-o venă paralelă a puterii politice, în care legile și regulile care afectează societatea în ansamblu nu mai sunt legate de opinia publică sau consimțământul, ci a fost decis de un grup mic de evrei și capitaliști bogați, uneori din aceeași familie și jucând diverse roluri pe teren pentru a face reală grotesca și opresiva aberație.

Pritzkers și transgenderism

pritzker-familyFamilia Pritzker, moștenitoare a lanțului Hyatt Hotel, își folosește astăzi averea estimată la 29 miliarde de dolari pentru a specula pe piața bursieră, pentru a evita impozitele, pentru a cumpăra politicieni și pentru a escroca oamenii cu scheme bancare prădătoare.

Clanul evreiesc a făcut activismul capitalist, unde banii scoși de la clasa muncitoare sunt folosiți pentru a plăti proiectele favorite ale stângii antisociale, ceea ce este central în planul lor pentru a redesena radical America. Hotelurile Hyatt au fost în mod special atacate în trecut pentru condițiile lor atroce de muncă, în timp ce au obținut și profituri ilicite mari prin intermediul Superior Bank, o banca de creditare de mare risc care a ruinat și a distrus viețile a mii de oameni săraci. Proiectul de împrumut cu bani a fost atât de abuziv încât guvernul a trebuit să-i oblige pe Pritzkers să plătească o decontare de 460 milioane de dolari. Într-un sistem funcțional, ei ar fi ajuns la închisoare.

kznnMPp-asset-mezzanine-16x9-RkXh1RX

O membră, miliardarul Jennifer Pritzker, este un transgender bărbat-femeie care a servit în armata americană.

103528772-5ED1-SB-FUTUREOFBIGPHARMA-040716

Conform unei investigații efectuată de Jennifer Bilek, banii lui „Jennifer”, împreună cu alte figuri precum colegul evreu și transsexual Martine Rothblatt, au pus vântul în pânzele revoluției transgender de sus în jos, conferindu-i credibilitate științifică și medicală prin puterea carnetelor cu cecuri, împreună cu operatori instruiți care au ajutat instituționalizarea acesteia în lumea corporativă. Pritzkers sunt investitori puternici în lumea produselor farmaceutice și știința.

Prin intermediul Fundației Tawani, Jennifer a reușit să corupă și să influențeze direcția ACLU, diverse academii militare, instituții medicale (inclusiv pentru copii) și universități.

JenniferPritzker-1

Jennifer înainte bărbat și după femeie

În ultimii ani, Jennifer a donat milioane la departamentul de Sexualitate Umană al Universității din Minnesota, a realizat o “Pritzker School of Medicine” la Universitatea din Chicago și o catedră de “Transgender Studies”, aleasă cu degetul de Pritzker, la Universitatea din Victoria în Columbia Britanică, Canada. Alți membri ai familiei Pritzker au donat $25 million Universității din California, la departamentul de sănătate infantilă din San Francisco, care sub auspiciile a doi evrei, pledează, în mod previzibil, să se practice chirurgie de schimbarea sexului ireversibilă copiilor (confuzi sau bolnavi).

Acești bani garantează, în cel mai bun caz, un veto asupra științei care pune sub semnul întrebării validitatea transgenderismului, dar de multe ori doar stimulează aceste universități să producă pseudo-știință în favoarea acestuia. UMN are o clinică completă dedicată promovării în favoarea și distracția nebuniei transgender, vizând în special copiii. Școala de Medicină a Universității din Chicago a fost transformată intr-un  laborator pentru macabre experimente umane “gender-reassignment” de tip macabru, asemănător cu casa ororilor din epoca Weimar a lui Magnus Hirschfeld.

Sistemul privat de subvenții și universitățile cu profit au redus știința din Statele Unite la fabricile de propagandă dedicate afirmării voinței ideologice a donatorilor precum Pritzkers, așa cum se vede în retragerea inexplicabilă si apologia Universității Brown și scuze pentru un studiu care a descoperit că transgender-ismul nu este nimic mai mult decât o modă construită social, care se răspândește prin presiunea de grup. Mai târziu, Brown a permis ca studiul să fie republicat după o rară dar intensă cercetare mediatică, dar acest caz a fost simbolic pentru presiunea la care sunt supuși oamenii de știință pentru ca niciodată să nu pună sub semnul întrebării dogmele sistemului stabilite în avans de miliardari.

„Controversa” ridicolă cu privire la faptul că armata ar trebui să permită trangenderi este un alt produs al banilor Pritzker. Este greu de crezut că militarii retrași și actuali consideră că este important să includem transexualii în forțele armate, dar 10 milioane de dolari pot face ca mulți dintre acești profesioniști să se „trezească”.

35175jenniferpritzker.ab94b306

În 2013, miliardara Jennifer Pritzker a donat 25 milioane de dolari prestigioasei Universități din Norwich și departamentului său militar, căruia i se atribuie crearea sistemului ROTC. Aceasta a fost cea mai mare donație pe care școala a primit-o vreodată în istoria sa de 194 ani. Câțiva ani mai târziu, manualul de reguli al studenților de la Universitatea din Norwich are un întreg capitol dedicat “acomodării” recruților transgender, cu excepții speciale, punând homo-ul în imperialismul globo-homo.

David T. Rubin

Printre agenții instruiți în departamentele școlare finanțate de Pritzker, sau care sunt selectați pentru bursele Pritzker, se numără evrei precum academicianul de Medicină al Universității din Chicago David T. Rubin, care a servit și ca expert consilier la CVS Caremark, care a achiziționat Target (renumit pentru politica sa de băi transgender), și Loren S. Schecter, un influent chirurg de „confirmare a genului”.

Loren S. Schecter

Motivul pentru care discursul nostru național abordează dezbateri inactive cu privire la faptul dacă femeile ar trebui să-și aibă propriile băi și vestiare într-o țară plină de probleme reale, se datorează faptului că acestea sunt manifestări ale conștiinței care se scurg din pungi de bani ale persoanelor cu tulburări mintale.

În timp ce transgenderismul este asociat cu democrații, Jennifer Pritzker este o donatoare republicana de-a lungul vieții, dar miliardara anul trecut a denunțat “marginalizarea” sa pe mâna „retoricii” administrației Trump. În articolul sau de opinie, Pritzker solicită Partidului Republican să se întoarcă la concentrarea pe impozitele mici pentru miliardari și să se adreseze „experților” pe probleme precum transgenderismul – probabil „experții” pe care Jennifer îi finanțează personal pentru a spune ce crede ea.

Mașina politică democratică

Rahm-Emanuel-Getting-Close-with-Obama-600x398

Familia Pritzker este implicată intim cu Democratic Establishment, în special în orașul natal din Chicago, unde se bucură de legături strânse cu primarul orașului israelianul Rahm Emanuel și Barack Obama (foto). Membrii familiei au prezidat mari campanii, au servit ca Secretar al Comerțului, au primit controlul asupra sistemului școlar din Chicago, au condus jocurile olimpice și multe altele.

guv

J. B. Pritzker (aici în fața casei sale) este în prezent guvernatorul Illinois și președintele Muzeului și Educației Holocaustului din Illinois.

Această familie a fost foarte influentă la Washington în anii Obama, în care Pritzkers, prin pachete și donații personale, au putut colecta $800 million dollars pentru campaniile și fondurile inaugurale ale lui Obama.

US-POLITICS-OBAMA-COMMERCE

Quid pro quo în anii Obama a fost extins, iar rolul Pritzkers în alegerea sa a fost important. Administrația Obama a fost importantă în utilizarea puterii federale pentru a impune transgenderismul în spațiul public, cu eforturi pentru integrarea transexualilor în armată, instalarea băilor „de gen neutru” în școlile și instalațiile publice, și în creșterea finanțării statale pentru grupuri precum Fundația Tides, care la rândul său transformă fondurile în favoarea grupurilor activiste pro-transsexuale. Relația strânsă a miliardarei Penny Pritzker cu Obama (foto) a determinat guvernul să se uite în altă în timp ce ea și familia ei au înșelat sistemul de taxe statale asupra moștenirii, plătind 9 milioane de dolari pe moștenirile lor, în loc de cei 150 milioane de dolari pe care le datorau.

Obama, în 2013, a numit-o pe Penny Pritzker managerul său, care a condus aripa financiară a campaniei sale în 2008 și a prezidat campania din 2012, pentru a supraveghea Departamentul său de Comerț, ceea ce i-a permis să stabilească termenii și prioritățile pe noile inițiative guvernamentale precum NIMBL, un program care alocă subvenții de cercetare și dezvoltare pentru cercetare privind produsele biofarmaceutice.

La fel ca Jennifer, „filantropia” privată a lui Penny este obsedată să influențeze ceea ce sunt învățați copiii, precum și sistemul universitar. Fundația familiei Pritzker Traubert a canalizat millions la Școala Medicală din Harvard, care i-a achiziționat un loc ca membru al Harvard Corporation. Harvard este cunoscut pentru instituționalizarea unei forme extreme de ideologie de gen în care scufundă elitele viitoare.

În ceea ce-l privește pe fratele lui Penny, colegul său miliardar și guvernatorul J. B. Pritzker, el a transformat statul Illinois într-un oraș liber pentru toți, adesea cu o înclinatie transexuală.

El a semnat ordine executive și proiecte de lege privind imigrația, care interzic aplicarea legii locale să coopereze cu ICE pentru a deporta străinii criminali, să ofere amploare amnistiei imigranților ilegali din Illinois și a dezvoltat un program special de stimulare pentru ca studenții ilegali și transgender să primească subvenții publice de la Programul Premiilor Monetare.

6a00d834515c5469e20240a46bfc10200c

Guvernatorul Pritzker a semnat, de asemenea, un ordin executiv care le conferă studenților transgender și „non-binari” privilegii speciale în școală, împreună cu accesul gratuit la un arsenal de avocați care controlează în mod eficient direcția educației sexuale și șterg drepturile Primului Amendament ale colegilor studenți.

Pritzkers sunt o singură ramură relativ mică a plutocrației ereditare a Americii. Dacă vă întrebați de ce candidații la președinție precum Elizabeth Warren sau Great Wall Street Hope, Pete Buttigieg, au făcut ca absurditatea transgenderismului să stea în fața și centrul campaniile lor, este pentru că Pritzkers îi plătesc.

Universități, mass-media, alegeri, forțe de ordine, medicină – toate aceste instituții importante au fost distruse de banii bancherilor evrei, de banii unor evrei precum Pritzkers, care au înlocuit aproape în totalitate etica, se bucură de fetișiurile lor, și dorința de a ne controla. SURSA nationalvanguard.org

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.