Cîțu a fost efectiv umilit, în direct de George Simion!

6 oct.

Premierul demis, Florin Cîțu, a fost umilit în Parlament, exact înainte de votul asupra moțiunii de cenzură, de co-președintele AUR, George Simion.

De față cu Cîțu, Simion l-a numit ”papagal”, ”marionetă” și ”corupt”, într-o transmise LIVE pe pagină sa de Facebook, care avea peste 1.000.000.000 de vizualizări, după doar câteva ore de la publicare.

”Gata? Gata? La revedere. Florin Cîțu, la revedere. Marioneta asta ne va părăși, este momentul. (…) Gata, la revedere, e finita la commedia. La revedere, pa paaa, pa paaa. Tot tu rămâi? Cum. Îi e frică lui Iohannis să te lase tot pe tine.” – și-a început Simion transmisia pe rețeaua de soalizare, stând în fața premierului Florin Cîțu.

În tot acest timp, președintele PNL încerca să riposteze verbal, însă cuvintele lui abia se auzeau în gălăgia din Parlament.

”Stai, mă, Titi, stai în fața lui aici, să te vadă, că vroia să te cumpere. El cu penalul ăla. Hai să vedem” – i-a spus co-președintele AUR colegului său, deputatul AUR Titi Stoica, aflat și el acolo, lângă premier.

În acest moment, în ”scenă” apare deputatul PNL Nini Săpunaru, care încearcă să îl apere pe Cîțu, dar … fără succes.

”Domnu Săpunaru, sunteți de la Vrancea ca mine, lăsăți să mă distrez și eu. Dragi prieteni, acest corupt care a încercat să ne cumpere parlamentarii, de parcă noi eram de vânzare, poate iese de aici din Parlament cu procurorii.” – a afirmat liderul AUR.

Simion nu l-a iertat nici pe apropiatul lui Florin Cîțu, Dan Vîlceanu, care este ministru interimar al Transporturilor – aflat și el la prezidiul din Camera Deputaților.

George Simion: ”Cât ați stat la pușcărie? Florin Cîțu, cât ai stat la pușcărie? Hai, pregătește-te că pleci. Ia uite-l și pe micul pesedist aici. Cum a fost la tineretul PSD?”

Dan Vîlceanu: ”Să nu puneți mâna pe mine. Nu puneți mâna pe mine!”

George Simion: ”În curând pleci. În curând pleci.”

60m.ro – Știri de ultimă oră și ultimele știri online

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.