Noul președinte al României?! Anunțul care zdruncină toată scena politică: Sunt ferm convins că…

4 nov.

Noul președinte al României?! Anunțul care zdruncină toată scena politică: Sunt ferm convins că…
Deși viitoarele alegeri prezidențiale vor avea loc abia în 2024, majoritatea alegătorilor se întreabă deja cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis. În prezent, Marcel Ciolacu susține ferm că există șanse ca noul președinte al României să fie un social-democrat.

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, este ferm convins că viitorul președinte al României va fi un social-democrat. Potrivit spuselor sale, alegătorii vor vota un social-democrat în funcție de soluțiile pe care le vor aduce, pentru ca România să depăşească această perioadă dificilă din punct de vedere economic.

„Nu trebuie să intrăm în jocuri electorale. Românii vor şti cel mai bine pe cine să voteze în anul 2024, în funcţie de cât de mult ne vom implica şi de soluţiile pe care le vom aduce pentru ca România să depăşească această perioadă. Sunt ferm convins că vom reuşi împreună acest lucru şi sunt ferm convins că în anul 2024 Preşedintele României va fi un preşedinte de stânga”, a declarat, joi, Marcel Ciolacu, în cadrul conferinţei judeţeane de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Târgovişte.

Candidatul PSD pentru alegerile din 2024 va fi ales de toate filialele

Marcel Ciolacu a reamintit că PSD a învăţat din greşelile făcute în trecut, iar în 2024 candidatul social-democrat pentru funcţia de preşedinte al României va fi ales de toate filialele, ci nu va mai fi ales doar de el și de ceilalți lideri ai PSD.

„ În schimb, viitorul candidat pentru funcţia de preşedinte al României nu îl mai aleg eu Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Sorin Grindeanu sau Paul Stănescu. Acest președinte și candidat va fi ales de către dumneavoastră. Toți cei care se vor înscrie în cursa pentru cea mai înaltă demnitate în statul român vor trebui să vină și întâi să obțină votul dumneavoastră. S-a terminat perioada în care o mână de oameni decidea cine este candidatul dumneavoastră. Este cazul să învățăm din greșelile făcute. Și numai astfel vă vom convinge pe dumneavoastră și pe români că acesta este drumul corect de urmat”, a explicat liderul social-democraților.

Spre final, Marcel Ciolacu le-a spus social-democraților din Dâmbovița că toți trebuie să fi învățat din greșeli, iar acum trebuie să reușească împreună să le demonstreze românilor că PSD este „partidul care are soluții nu numai pentru perioade ușoare, ci mai ales pentru perioadele cele mai complicate”.

https://www.capital.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.