PRESEDINTELE APCE,JEAN CLAUDE MIGNON SE INTILNESTE MARTI CU MONA PIVNICERU,CRIN ANTONESCU SI TRAIAN BASESCU!

26 feb.

Preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Jean-Claude Mignon, aflat în vizită oficială în România, va avea întrevederi, marţi, cu preşedintele Traian Băsescu, cu preşedintele Senatului, Crin Antonescu, cu ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, precum şi cu reprezentanţi ai societăţii civile.

02260802560438953

Prima întâlnire de marţi a lui Mignon va avea loc la ora 10,30, cu ministrul Justiţiei, fiind urmată de cea cu preşedintele Senatului, la ora 11,30. La ora 12,00, la Palatul Parlamentului, preşedintele APCE va avea o întrevedere cu reprezentanţi ai societăţii civile. Întâlnirea dintre preşedintele Băsescu şi Mignon va avea loc la ora 14,45, la Palatul Cotroceni.

Luni, preşedintele APCE a vorbit în faţa plenului reunit al Parlamentului României. În discursul său, Mignon a evidenţiat disponibilitatea APCE de a coopera cu parlamentarii români în elaborarea unor amendamente la Statutul senatorilor şi deputaţilor. De asemenea, preşedintele APCE a apreciat angajamentul primului-ministru Victor Ponta de a colabora cu Comisia de la Veneţia privind recomandările adresate autorităţilor române în avizul dat în decembrie 2012.

Jean-Claude Mignon se află într-o vizită oficială în România, la invitaţia preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor,Valeriu Zgonea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.