TRAIAN BASESCU ,MENTORUL PENAL AL DISCIPOLULUI SAU PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS A REACTIONAT DUR LA „SHOW-UL „OFERIT DE ACESTA CU ASA ZISA „SOCIETATE CIVILA „TROICA BASISTA „GDS-22- CONTRIBUTORS”,CARE SA TRADAT „STRADA”:”JOHANNIS ,ESTE O MIZERIE PROVINCIALA!”

7 nov.

Fostul președinte Traian Băsescu reacționează cu privire la consultările dintre Klaus Iohannis și reprezentanții societății civile. Într-un mesaj de pe o rețea de socializare, Băsescu exprimă faptul că în vederea consolidării imaginii sale politice, Klaus Iohannis sacrifică stabilitatea guvernamentală și a țării făcând un show din aceste discuții cu membrii „străzii”, actualul președinte făcând demult alegerile sale personale.

Fostul șef al statului cataloghează discuțiile purtate, vineri la Cotroceni, dintre actualul președinte și anumite nume ale societății civile drept „teatru al consultărilor prelungite” nedemne de primul om în stat.

Vă prezetăm mai jos mesajul lui Traian Băsescu:

„Uneori, un presedinte poate lucra si la imaginea lui. 

Dar daca pentru imagine sacrifici stabilitatea
guvernamentala, cu siguranta este un cost prea mare pentru tara, mai ales cind stii numele premierului Ciolos pe care vrei sa-l desemnezi.
In afara desemnarii imediate a premierului, teatrul consultarilor prelungite este o mizerie provinciala care nu se ridica la nivelul celui mai important om in stat.”, și-a încheiat postarea Traian Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.