Nebunia UE: Vaccin pentru copii aprobat, pașapoartele încep!

1 iun.

Editor ER: Reamintim cititorilor că RT a funcționat ca o purtator de cuvânt al „virusului mortal”, „vaccinurile funcționează”, narațiunea pașaportului vaccin. De asemenea, reamintim cititorilor unele dintre cele mai recente descoperiri privind efectele acestor vaccinuri la copii, și anume, problemele cardiace, printre altele. Vedeți următoarele din apărarea sănătății copiilor:

Rapoartele despre leziunile cauzate de vaccinurile COVID în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, s-au triplicat într-o săptămână, arată datele VAERS

18 adolescenți din Connecticut spitalizați pentru probleme cardiace după vaccinurile COVID, Casa Albă spune că tinerii ar trebui să primească încă vaccinuri

Dr. Mike Yeadon and RFK Jr. speak on the RFK Jr The Defender Podcast.

Fostul vicepreședinte al Pfizer spune lui RFK, Jr.: Oamenii tineri și sănătoși nu ar trebui constrânși să primească vaccinuri „experimentale”

Vaccinurile COVID sunt „o tehnologie complet nouă” care nu ar trebui numite vaccinuri, potrivit dr. Mike Yeadon, fost vicepreședinte și om de știință șef pentru alergii și căi respiratorii la Pfizer

Rețineți bastardizarea limbajului în cea de-a doua poveste, întrucât Ursula von der Leyen din UE, medic de profesie, spune că pașapoartele de vaccin permit circulația LIBERĂ a persoanelor. Evident, cuvântul „liber” nu mai are același sens.

*****

EU drugs regulator approves Pfizer’s Covid-19 vaccine for use in children aged 12 to 15

Reglementarea medicamentelor din UE aprobă vaccinul Pfizer Covid-19 pentru utilizare la copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani

RT

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a aprobat vaccinul Covid-19 realizat de parteneriatul american-german Pfizer-BioNTech pentru copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, permițând copiilor din bloc să fie vaccinați împotriva virusului pentru prima dată.

Covid-19: La agencia europea aprueba vacunar con Pfizer a los adolescentes  de 12 a 15 años | Sociedad | EL PAÍS

Noile date arată că vaccinul „Comirnaty” este sigur pentru grupul mai tânăr, a declarat vineri, la o conferință de presă, șeful EMA pentru Amenințarea Biologică pentru Sănătate și Strategia de Vaccinare, Marco Cavaleri.

Comirnaty este numele de marcă al vaccinului americano-german. Acesta va fi administrat în același mod ca și până acum pentru persoanele cu vârsta de 16 ani și peste, cu două doze administrate la cel puțin trei săptămâni diferența.

Comitetul pentru medicamente umane al EMA și-a bazat decizia de aprobare a vaccinului pe un studiu clinic din SUA cu aproximativ 2.000 de copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

Datele de studiu au arătat că răspunsul imun în această grupă de vârstă a fost „similar sau chiar mai bun” decât cel al adulților tineri cărora li s-a administrat vaccinul, a spus Cavaleri.

El a adăugat că vaccinul a fost „bine tolerat” și că efectele secundare au fost similare cu cele deja observate în rândul beneficiarilor mai în vârstă.

O decizie finală cu privire la vaccin trebuie încă luată de propria UE, înainte ca statelor membre individuale să le revină indiferent dacă vor aplica sau nu vaccinul adolescenților mai tineri.

Măsura urmează deciziei Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente la începutul acestei luni pentru a aproba vaccinul Pfizer pentru copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

Vineri, Cavaleri a mai spus că UE lucrează la creșterea capacității de producție pentru Pfizer în Europa, spunând că alte site-uri de fabricare a vaccinurilor vor fi aprobate cât mai curând posibil pentru a spori lansarea în statele membre, 100% eficient în prevenirea Covid-19 la copiii din această grupă de vârstă.

La începutul anului 2021, blocul a fost afectat de un deficit de vaccinuri după ce AstraZeneca n-a îndeplinit obiectivele de livrare către UE, invocând probleme de producție europene.

În ianuarie, Pfizer a livrat, de asemenea, mai puține doze către unele țări din UE decât se aștepta, în timp ce compania a efectuat actualizări pentru a-și mări capacitatea de producție. – Europe Reloaded

*****

Pașapoartele de vaccin pentru călătoriile transfrontaliere decolează în Europa, SUA privesc „foarte atent” conceptul, dar promite „fără mandate”

RT

Grecia și Danemarca au devenit primele care au lansat pașapoarte pentru vaccinul Covid-19 pentru călătorii în UE, întrucât blocul impune ca toate statele membre să adopte sistemul, iar funcționarii SUA spun că iau în calcul ideea.

Vaccine passports for cross-border travel take off in Europe as US looks ‘very closely’ at concept, but promises ‘no mandates’

Cele două țări au lansat noile permise vineri în conferințe de presă separate, prim-ministrul grec Cele două țări au lansat noile permise vineri în conferințe de presă separate, prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis numindu-le „o cale rapidă pentru a facilita călătoriile” în Europa și pentru a „restabili libertatea de mișcare”.

On CNN, Mitsotakis Makes Plans for His Government to Draw Investors |  archive , greece , politics | The National Herald

Kyriakos Mitsotakis

În timp ce unele state UE, inclusiv Danemarca, și-au implementat deja propriile certificate interne de vaccin, noile pașapoarte pot fi utilizate pentru călătorii transfrontaliere, în conformitate cu propunerea din martie a Comisiei Europene.

Pașapoartele grecești și daneze sunt gestionate printr-o aplicație pentru smartphone care arată starea de vaccinare a utilizatorului și ultima dată când a fost testat pentru coronavirus. Ambele folosesc, de asemenea, un cod QR scanabil pentru a transmite rapid informațiile, deși vor fi disponibile și versiunile pe hârtie.

În timp ce Parlamentul European încă n-a aprobat oficial sistemul pașapoartelor, mai multe țări au avansat deja. Pe lângă Grecia și Danemarca, Irlanda a anunțat, de asemenea, vineri, planuri de a adopta un permis internațional Covid până pe 19 iulie, în timp ce Serviciul Național de Sănătate al Regatului Unit și-a actualizat recent aplicația de pașapoarte digitale pentru călătorii transfrontaliere. UE a făcut presiuni pentru ca toate cele 27 de state membre să adopte un pașaport la nivel de bloc până la 1 iulie, acceptând în principiu planul săptămâna trecută înainte de sezonul turistic de vară. Impulsul vine după ce blocul a cerut o reducere a restricțiilor de călătorie impuse la apogeul pandemiei, recomandând membrilor să permită vizitatorii străini dacă sunt complet vaccinați.

Potrivit Comisiei Europene pașapoartele vor fi valabile și în țările din afara UE, Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția.

Pe măsură ce pașapoartele câștigă teren în întreaga Europă, funcționarii americani au declarat că urmăresc conceptul de călătorii în străinătate, și șeful Departamentului de Securitate Internă (DHS), Alejandro Mayorkas, a declarat vineri la ABC că administrația Biden „analizează foarte atent acest lucru.”

Un purtător de cuvânt al DHS  a clarificat, ulterior că, fără îndoială, nu va exista un „mandat federal” pentru niciun fel de vaccin, adăugând că guvernul îi va ajuta pe americani să îndeplinească cerințele de intrare în alte țări.

„La asta se referea [Mayorkas] – garantând că toți călătorii din SUA vor putea îndeplini cu ușurință orice cerințe anticipate de intrare în țări străine”, au spus ei.

Subiectul a devenit unul controversat în SUA, un număr de state interzicând complet „pașapoartele de vaccin”, unele condamnându-le ca fiind draconice și constituind o amenințare la adresa vieții private. Alții, precum  New York and Hawaii, le-au pus în folosință. Funcționarii administrației au subliniat anterior că nu s-ar impune niciun card federal de vaccin pentru călătoriile în SUA, spunând că, Casa Albă ar lucra în schimb cu companiile care dezvoltă pașapoarte în sectorul privat pentru a crea standarde de utilizare a acestora. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor sunt programate pentru a ajuta organizațiile care vor acredita și elibera permisele să decidă, totuși, conform documentelor interne obținute de Washington Post în martie.

Între timp, Bruxelles-ul a indicat că ar putea fi necesară o formă de certificat de vaccin pentru americanii care doresc să viziteze UE în lunile următoare, cerându-le să demonstreze că au fost complet imunizați cu unul dintre cele patru vaccinuri autorizate în bloc. Trei dintre acestea sunt aprobate și în SUA, cu excepția inoculării AstraZeneca.

Covid vaccines put Americans on course for holidays in Europe this summer |  News | The Times

„Din câte văd, americanii folosesc vaccinuri aprobate de Agenția Europeană a Medicamentelor”, a declarat Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, pentru New York Times într-un interviu recent, menționând că acest lucru ar permite „libera circulație” în cadrul UE. Totuși, ea nu a dat niciun termen pentru momentul în care se vor stabili regulile de călătorie, lăsând neclar când turismul din SUA va reveni. – Europe Reloaded

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.