Rareş Bogdan i-a dat de gol! A publicat lista PNL-iştilor care l-au trădat pe Orban pentru Cîţu!

5 iun.

Rareș Bogdan, „number one” - Florin Cîțu: „Este un om care a adus foarte  mult PNL-ului, ca imagine”

Rareş Bogdan a făcut lumină în campania electorală din interiorul PNL-ului. Europarlamentarul a vorbit cu nume şi prenume despre susţinătorii lui Florin Cîţu la şefia partidului.

Fostul om de televiziune a răspuns astfel opiniilor conform cărora Florin Cîţu ar fi susţinut în mare parte de nou veniţi în partid şi mai ales de membri din partea de vest a ţării, Ardeal şi Banat.

Acest clivaj pe care unii vor să-l creeze între tineri şi în vârstă nu poate fi considerat aşa.

Am văzut atacurile. Domnul Lungu nu este un om la prima…, primarul din Suceava, domnul Flutur, la rândul său; domnul Ciucă, amiralul Chiţac. Deci, domnul Ciucă, ministrul Apărării, amiralul Chiţac, Victor Paul Dobre şi mulţi alţii nu sunt oameni foarte tineri sau la prima tinereţe. Sunt oameni maturi. Important e cum se simt şi ce gândesc. Această echipă din spatele lui Florin Cîţu este o echipă care îl are şi pe Ionel Bogdan, tânărul preşedinte al Consiliului Judeţean (Maramureş n.red), şi pe Dinu Iancu Sălăjanu, vecinul dumneavoastră, preşedintele Consiliului Judeţean (Sălaj n. red.) şi pe Lucian Bode, unul dintre cei mai buni miniştri”, a spus Rareş Bogdan.

Ce zone ale ţării îl susţin pe Cîţu?

Rareş Bogdan susţine că premierul este preferat de membri ai partidului din toate zonele ţării.

Are şi oameni din Sibiu, pe Daniela Câmpean sau pe Raluca Turcanu. Dar are şi oameni din Constanţa, din Dobrogea, are oameni din sud, preşedintele organizaţiei, deputat de la Dolj, Fane Stoica, de la Gorj, Dan Vâlceanu, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, excelentul nostru ministru al Energiei, Virgil Popescu, de la Mehedinţi, un alt oltean destoinic.

Avem oameni din Moldova, foarte, foarte buni, avem oameni din Dobrogea.

Desigur, sunt mulţi şi din Ardeal. Avem din Bucureşti, trei organizaţii de sectoare din Bucureşti, în frunte cu Pavel Popescu, tânărul şi destoinicul nostru deputat, de la Sectorul 4, de la Sectorul 5, Cristian Băcanu, de la Sectorul 2, doamna Anisie”, a mai zis Rareş Bogdan.

De ce îl susţine Boc pe Cîţu

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că-l susţine pe Florin Cîţu la preşedinţia PNL din motive personale, care ţin de familia sa, de fetele sale.

Pot să vă spun că am un motiv particular şi egoist. N-o să vă gândiţi la care, şi o să spuneţi metroul, cum spun cei de la PSD. Deci, nu pentru acel motiv îl susţin pe domnul Cîţu, ca să fiu foarte bine înţeles.

Pentru un motiv particular, egoist, care ţine de familia mea, de fetele mele. Eu vreau ca ele să trăiască în România. Se apropie de sfârşitul ciclului universitar şi îmi doresc ca viitorul lor să fie aici, în ţara asta.

Ori, ştim că sunt patru milioane de români în afara României. Cum îi aducem pe cei care au plecat de acasă? Cum îi împiedecăm pe cei care astăzi stau cu un picior să treacă graniţa, pentru a munci în UE?

Asta nu se poate face decât printr-o politică liberală. Nu se poate face decât printr-o orientare care să pună accent pe producere de prosperitate, de bogăţii, ca să ai după aceea ce să împarţi, să aduci calitatea vieţii, să aduci locuri de muncă, să aduci sănătate, educaţie mai bună.

Cine poate face acest lucru? Partidul care este astăzi la guvernare cel mai important”, a spus Emil Boc.

National

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.