Vaccinarea obligatorie, una dintre măsurile pentru perioada post-2022!

6 oct.

https://lecourrierdesstrateges.fr/wp-content/uploads/2021/09/Quelle-femme-Premier-ministre-pour-Macron.jpg

Éric Verhaeghe

Vaccinarea obligatorie pe care am menționat-o ieri nu ar trebui să vadă lumina zilei înainte de alegerile prezidențiale. Prin urmare, proiectul este în cărți și așteaptă doar realegerea lui Emmanuel Macron pentru a ieși public. La fel ca și creșterea masivă a prețului la gaz sau reimpozitarea asigurărilor de viață. Treptat, știm cum intenționează Emmanuel Macron să fie reales („oprind” povestea timp de mai multe luni) și cum intenționează să o compenseze după alegeri.

TWEET

Traducere: De unde știe că vaccinul va deveni obligatoriu anul viitor, după alegerile prezidențiale? Cum își permite să vorbească așa? Cu ce ​​mandat? Megarbane va trebui să ne răspundă.

Traducere: Profesorul MegaPfizer pare să aibă încredere de neclintit în Pfizer, este o nebunie, nu-i așa?

Vaccinarea obligatorie este pentru primăvara anului 2022. Cunoscutul Bruno Megarbane, șeful unității de terapie intensivă la spitalul Lariboisière din Paris, a vorbit prea mult ieri la LCI, ca oamenii care vor să arate că știu lucruri pe care ceilalți nu știu. Reproducem discursul său de mai sus.

Vaccin, effets secondaires, traitements : les réponses du Professeur Bruno  Megarbane • TNTV Tahiti Nui Télévision

Vaccinarea obligatorie în curs de desfășurare pentru 2022

Conform informațiilor „trădate” ieri, Emmanuel Macron ar rezerva, prin urmare, vaccinarea obligatorie pentru 2022, după alegerile prezidențiale. Procedând astfel, el ar dori, prin urmare, să păstreze beneficiul politic al acestei măsuri, care condamnă în avans proiectul de lege discutat în Senat săptămâna viitoare.

Pe de altă parte, Megarbane pare să indice că vaccinarea ar fi deschisă copiilor înainte de acest termen. Am reamintit ieri cât de mult aceste dispoziții erau contrare principiului precauției.

Creștere masivă a prețurilor la gaz și electricitate după alegerile prezidențiale

Jean Castex, el "señor desconfinamiento" que ha conquistado Matignon |  Internacional

O altă informație interesantă a fost culeasă ieri de pe canalele Bouygues: Jean Castex a explicat fericit că prețul la gaz și electricitate va fi blocat și plafonat … până la următoarele alegeri prezidențiale. Iată o campanie electorală în cadrul proiectului constructiv, care nu poate fi în niciun caz acuzat că a rotit tipografia pentru a asigura popularitatea celor care ies!

Inițiații vor fi înțeles că vor crește masiv odată ce alegerile vor fi terminate. Nu putem spune că nu am fost avertizați.

Impozit pentru cei economi

Amintim aici că, în plus, creșterile de impozite pentru cei care economisesc au făcut deja obiectul unei literaturi abundente, ale cărei efecte ar trebui simțite și după alegerile de anul viitor. Am menționat-o în coloanele noastre, în special în ceea ce à propos de raportul Tirole – Blanchard.

Se va aminti că acest raport a dezvoltat două axe majore pentru viitoarele creșteri de impozite: reimpozitarea asigurărilor de viață și eliminarea stimulentelor de moștenire, pe de o parte, impozitarea dividendelor de la antreprenori, precum și a remunerațiilor obișnuite, pe de altă parte. mână. Aceste două secvențe dureroase vor apărea probabil în 2023.

Aceste anunțuri au meritul de a schița care va fi următorul mandat al lui Emmanuel Macron, a cărui pregătire este realizată în mod activ de mass-media subvenționată. Rămâne de văzut dacă programul titularului va anunța aceste măsuri … sau dacă vor fi ascunse în culise și scoase din pălărie odată cu încheierea alegerilor.

SURSA

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.