Orban aruncă NUCLEARA: PENTRU A-SI PRODUCE EFECTUL MOTIUNEA DE CENZURA ESTE NEVOIE DE SUSPENDAREA lui Iohannis – ”E în mare pericol”!Iohannis, măsură surprinzătoare după demiterea guvernului Cîțu!

5 oct.

Klaus Iohannis, decizie fără precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai  este premier - IMPACT
Ludovic Orban plătește polițele președintelui Iohannis, avertizându-l… sau amenințându-l direct cu posibilitatea reală a suspendării
Abilul politician Ludovic Orban nu uită cum a fost trădat de președintele Iohannis, și îl atacă direct.
Întrebat cu privire la posibila poziție a președintelui, pe care o va anunța la ora 18.00, Orban a subliniat dezicerea de președinte și l-a avertizat că ”e în pericol”
”Am declarat la finalul congresului că parteneriatul meu cu Klaus Iohannis s-a încheiat. Din păcate, comportamentul președintelui în ultima perioadă a fost total diferit față de comportamentul în care am avut un parteneriat serios, care a dus la victoria partidului, din păcate în ultimele trei luni nu îl recunosc pe Iohannis”, a spus Orban.
În privința suspendării președintelui, Orban a subliniat că ”e de ajuns să ne uităm la ce se comentează pe pagina președintelui ca să ne dăm seama că e în mare pericol”.
Ce va urma la guvernare? Orban nu susține înțelegeri cu PSD. ”Orice fel de înțelegere cu PSD va duce din punctul meu de vedere la o despărțire definitivă de cei care vor să facă înțelegere cu PSD”.
”Eu nu voi susține nicio aventură politică în care să fie aruncată România”, a declarat Ludovic Orban.
Conform agendei președintelui, Iohannis trebuia să plece azi în Slovenia, unde azi, la Brdo, are loc, ora 20:20, reuniunea Informală a Consiliului European, iar mâine, la Summitul Uniunea Europeană – Balcanii de Vest.
Președintele României, Klaus Iohannis, și-a amânat plecarea la ședința Consiliului European.
Decizia a fost luată după ce Guvernul Cîțu ”a picat cu un scor istoric de 281 de voturi”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.