SURSE. AUR: Premieri generali se mai găsesc doar prin Africa, noi suntem în UE. Pas, Ciucă!

21 oct.

Surse din cadrul partidului Alianța pentru Unirea Românilor au declarat pentru 60m.ro că AUR nu va vota un guvern primit în plic cu generalul Nicolae Ciucă în funcția de premier. Un lider al partidului AUR a afirmat că generali premieri se mai găsesc doar prin Africa.

„Nu votăm un Guvern condus de generalul Nicolae Ciucă. Noi suntem membri ai Uniunii Europene nu putem accepta un guvern militar. Premieri generali se mai găsesc doar prin Africa. Este o decizie primită în plic la Cotroceni și împinsă în spațiul public de președintele Klaus Iohannis. Ion Iliescu ne promitea din anii 90 o democrație originală. Se pare că am ajuns la acest moment. AUR se va opune total unui guvern militar dictatorial ce încalcă drepturile și libertățile românilor,”, a declarat un lider al partidului AUR la o ședință internă.

Klaus Iohannis a mai încercat și în trecut să îl propună pe Nicolae Ciucă în funcția de premier, însă Ludovic Orban s-a opus. Acum PNL este condus de marioneta președintelui, Florin Cîțu, fapt ce a făcut posibilă nominalizarea generalului din plic, Nicolae Ciucă.

60m.ro

2 răspunsuri to “SURSE. AUR: Premieri generali se mai găsesc doar prin Africa, noi suntem în UE. Pas, Ciucă!”

  1. Centrul Medi@ 21 octombrie 2021 la 12:53 pm #

    👍🏻👍🏻👍🏻

    Apreciat de 1 persoană

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.