TOTUL PENTRU SUA! Se introduce MAREA LINIȘTE de 10 ANI!

3 nov.

TOTUL PENTRU SUA! Se introduce MAREA LINIȘTE de 10 ANI!

50 la sută din tot ce rafinăm în România TREBUIE să plece în Ucraina! Transporturile de cereale din Ucraina TREBUIE să aibă prioritate absolută în Portul Constanța! Armata Română TREBUIE să se înarmeze doar de la companii americane, ci nu și de la cele europene! PNL și PSD TREBUIE să asigure funcționarea actualei coaliții de guvernare și să ”înghită” și ”broscoiul” UDMR, lăsând la o parte orice orgoliu politic!

50% din tot ce se rafinează pleacă în Ucraina…

Sunt doar câteva exemple aleatorii și de actualitate de câți ”TREBUIE” au de executat factorii decidenți ai statului român. Fie ei lideri politici, demnitari sau șefi de servicii secrete… Cu toate că, oricât de debilă ar putea părea clasa politică românească, marii ”bărbații de stat” români nu au cum să nu conștientizeze aceste impuneri care au ajuns să țină loc și de Constituție! Cel puțin atâta vreme cât pe teritoriul național au fost desfășurate și acționează sub comandă independentă trupele de asalt ale Diviziei 101. Nu sub comanda directă a NATO… Nici a Batalionului de luptă aflat sub comanda franceză…

Se știe!

Așa că, ”se știe”, de la cel mai mărunt contribuabil și până la cel mai înalt demnitar al statului, că România nu mai este nici măcar o ”colonie”…

Portul Constanța, operat cu prioritate pentru transporturile ucrainene

Pentru că, ghinion, deja este transformată într-o umilă ”anexă” financiaro – economică a Ucrainei! Se știe! Dar se tace! La fel cum se știe, dar se tace, și despre ultimul ”experiment” căruia România îi va cădea pradă până în anul 2034! Pentru că deja ”foaia de parcurs” a statului român prevede nu doar ca actuala coaliție de guvernământ să nu fie ruptă sub nicio formă… Dar mai ales ca la viitoarele alegeri să fie ”eligibili” doar politicieni sau ”tehnocrați” care să aibă o singură mare ”calitate”: SĂ NU FIE VOCALI! ȘI SĂ TACĂ! Pentru ca astfel să se poată instala în România, după alegerile din 2024, ”MAREA LINIȘTE DE 10 ANI”…

Ce mândri trebuie să fie stăpânii de noi!

Se spune că, atunci când Obama a câștigat alegerile, un ”sudist bătrân” și-a informat vecinul că ”uite, un afro – american a ieșit Președintele Americii! Ce părere ai…?”.

Ciucă, singur împotriva tuturor

Răspunsul fiind unul care o să le intre bine în cap românilor și pentru următorul deceniu: ”Ce mândru trebuie să fie stăpânul lui de el…”. Un banc care însă tinde să devină cruda realitate a României zilelor noastre, cu fiecare nouă plecăciune făcută de obedienții noștri lideri. Cei pe care nu îi mai interesează nici măcar ”pierderile electorale”, ”cipați” fiind doar ca să fie cât mai mândri de ei ”stăpânii” lor! Astfel că nici ziua de 8 noiembrie nu are șanse să schimbe ”proiectul de țară” stabilit la Washington pentru România. Cu toate că mulți inițiați ai sistemului cel puțin așteaptă revenirea în forță a republicanilor lui Trump în Camera Reprezentanților ca pe o adevărată izbăvire. Însă se amăgesc… Pentru că, pur și simplu, ”copilul care nu plânge, nu primește …”. Iar la această oră cel puțin nu există nici măcar un ”bărbat de stat” român care să îndrăznească să se oprească din ”guduratul slugarnic” de pe lângă partenerii strategici și să le ceară acestora acordarea aceluiași tratament ca și pentru ceilalți aliați loiali europeni, precum polonezii și ungurii.

Adio mitinguri de protest…

Cei care intră în SUA fără vize! Și care primesc condiții offset de 36,5 % la contractele de armament încheiate cu companii americane!

Pace și prietenie…

Astfel că liderii principalelor partide de guvernământ, indiferent de cum se vor numi ei și de acum încolo, TREBUIE să asigure, cu orice preț, stabilitatea unei coaliții din care TREBUIE să facă musai parte și UDMR. Drept urmare, liberalii și social – democrații sunt ”condamanți” să conducă România până în 2034! Asta dacă nu vor să fie ”reevaluați” USR-iștii sau AUR – iștii!

De cine izolează Divizia 101 România…?

Și uite cum, izolarea informativă, militară, politică și economico – financiară a României de către principalii parteneri strategici externi nu doar că va continua, dar ea va fi ”procedurizată” cu celeritate. Până când până și francezii, germanii sau italienii vor trebui să ia OK-ul ”stăpânilor” americani atunci când vor să facă afaceri în România!

PSD și PNL, ”obligate” să guverneze împreună

Totuși, dacă ar fi să privim și partea plină a paharului, oricât de neînsemnată ar părea aceasta, cel puțin de acum înainte ”Colonia” va avea un singur ”stăpân”. Cel puțin 10 ani, cât este prevăzut a se implementa ”MAREA LINIȘTE”…

National

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.