George Simion: Acesta este un plan al globaliștilor

7 nov.

Liderul AUR, George Simion, a tunat și fulgerat la  România TV, acuzând băncile străine din România și instituțiile de stat de cartelizare.

„Consiliul Concurenței a spus acest lucru. Avem companii străine aici, care nici măcar nu au sediu în țara asta, care  doar își desfășoară activitatea aici. E cazul ING Bank, a dublat ratele românilor. Toți acești bani plătiți de români merg afară.

Trebuie să vă conformați altfel sunteți executat, așa a dictat Parlamentul. Avem multe instituții de control care nu îndrăznesc să intervină  (…)

BNR are o dobândă de referință, după care băncile ar trebui să se ia (n. r. – pentru ROBOR). Ar trebui să fie un prag suportabil pentru populație. Dacă nu-ți convine un operator bancar, te muți la altul, pentru că ești în capitalism. Dar dacă s-au înțeles toți între ei, devii sclavul lor. Statul trebuie să intervină! „, a declarat George Simion, la postul TV.

Acuzațiile lui Simion au venit în contextul verificărilor dispuse de Consiliul Concurenței la mai multe bănci  în legătură cu ROBOR.

În plus, liderul AUR a denunțat noua tendință din Occident, de reducere a tranzacțiilor cu numerar.

„E un plan al globaliștilor, de a ne controla și a introduce o monedă digitală. Parlamentari de la PSD, precum Ștefan Radu Oprea și Tuță, de la PNL, au un proiect care va trece repede prin Parlament, spun ei. Fiecărui român i se va aloca un cont bancar. Se va limita numărul tranzacțiilor cu numerar. Până acum, în Italia era 1.000 euro. Noul guvern conservator, al Giorgiei Meloni, va interveni. Va fi ridicată limita la 5.000 – 10.000 de euro.

Noi facem conturi bancare pentru bănci antiromânești, care exportă banii românilor munciți din greu”, a mai comentat Simion.

Cotidianul RO

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.