Un mare și unsuros bravo

8 nov.

Joint press statements by NATO Secretary General Jens Stoltenberg and the President of the European Commission, Ursula von der Leyen ahead of the meeting with the members of the College of Commissioners
Actualul secretar general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg, va deveni guvernator al băncii centrale a Norvegiei.
Nu această incredibilă rotație sovietică a cadrelor (denumită revolving door pa amerikansky) deranjează cel mai mult. Și nici faptul că un ins este potrivit și la militărie și geostrategie, și la băncărie – ceea ce distruge mitul idioților utili ai plandemiei care credeau fierbinte în “specialistul” și “expertul” care își face bine treaba pe care o știe și care ne interziceau nouă să ne băgăm, că nu suntem medici, aitiști, militari, bancheri, chit că viața și averile noastre sunt distruse, iar nu munții lor de bani.
Cel mai mult deranjează că Norvegia a făcut continente de bani din gaz și petrol, ca urmare a escaladării războiului Rusia – Ucraina, escaladare de care Stoltenberg nu e străin. Europa se duce în cap, iar Norvegia prosperă. Un mare și unsuros bravo pentru liderii țărilor europene membre ale NATO.
Pe de altă parte, chiar nu îi filează nimănui lampa în legătură cu achiziția de către Statul român a celor 32 de avioane de luptă F – 16, în valoare de 388 de milioane de euro de la … Norvegia?
A cumpăra F – 16 de acum 40 de ani, ca să te lupți parte în parte cu Poutine, este echivalent cu a cumpăra automobile non-euro, pe benzină cu plumb, în plin proces de trecere totală la mașini fără motoare termice.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.