Klaus Iohannis, veste proastă pentru bugetari: ADIO, vaca de muls numită „statul român”!

11 nov.

Klaus Iohannis, veste proastă pentru bugetari: ADIO, vaca de muls numită „statul român”!

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se suspendă angajările în sistemul public. Nu este tocmai o noutate, legea fiind valabilă încă din vară, însă Guvernul condus de Nicolae Ciucă a dat mai multe derogări instituțiilor de stat, astfel încât să poată face angajări în continuare.

Iar numărul celor angajați este destul de consistent.

Ce decrete a semnat Klaus Iohannis

Legea pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului privind suspendarea angajărilor în sistemul public, până la finalul acestui an, a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. Conform unui comunicat transmis de Administrația Prezidențială, șeful statului a semnat mai multe decrete de promulgare a unor legi:

Toate decretele de luni:

  • Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 80/2022 privind reglementarea unor măsuri în domeniul ocupării posturilor în sectorul bugetar, precum şi pentru completarea unor acte normative (PL-x 466/12.09.2022);
  • Decret privind promulgarea Legii pentru completarea art. 181 din Legea educației fizice şi sportului nr. 69/2000 (PL-x 108/14.03.2022);
  • Decret privind promulgarea Legii pentru ratificarea Convenției privind Organizația Internațională de Asistență Maritimă pentru Navigație, deschisă spre semnare în perioada 27 ianuarie 2021 – 26 ianuarie 2022, semnată de România, la Paris, la 23 septembrie 2021 (PL-x 217/26.04.2022).”, arată Administrația Prezidențială.

60m.ro – Știri de ultimă oră și ultimele știri online

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.