Pișat Constituție peste … șase case!

11 nov.

Pișat Constituție peste … șase case!

Îmi cer iertare. Titlul este gândit și scris în așa fel încât să fie înțeles de absolut toate categoriile, straturile și substraturile sociale din România, de la Țancă Uraganu, Ciolacu și Ciucă, până la Helvig și Iohannis. Ăsta din urmă este cel cu șase case și datorii de 320.000 euro la bugetul de stat.

Scriu din Beijing, într-o țară în care LEGEA nu are nuanțe și nu se aplică preferențial. LEGEA în China are articole, paragrafe, litere și SE APLICĂ! Beijing este capitala Chinei, o țară pe care idioții utili o reduc la sintagma „comunism”, uitând că pentru ca o țară să fie ȚARĂ are nevoie de o CONSTITUȚIE, în limitele căreia să funcționeze, să se manifeste și exprime absolut toți: de la Floricica dansatoarea, la trădătorul de țară Klaus Iohannis. 

Constituția România a fost violată de însăși membrii Curții Constituționale a României (CCR – foto). Adică exact de garanții respectării cadrului legal în care trebuie să funcționeze România. Pe înțelesul tuturor, autorii acestui act sunt reprezentanții desemnați de: Klaus Iohannis, PSD, PNL și UDMR. Tot ei vor trebui să motiveze de ce Constituția României nu mai este legea supremă în România, prioritate având (extrem de neclar și labil) legislația UE sau a oricărui stat membru UE, pentru că oricum în fața legislației americane România nu mai are de zeci de ani nimic de apărat pe propriul teritoriu.

De la Floricica dansatoarea, la Klaus Iohannis, mulți se vor întreba: ce au făcut atât de grav judecătorii Curții Constituționale a României? Pe scurt și fără să intru un detali juridice:

1. Au încălcat Constituția, prin faptul că au decis ca fiind constituțional ignorarea Constituției
2.Au dar liber procurorilor să aplice încadrări juridice arbitrare, prin invocarea oricărei prevederi legale din orice stat membru UE, iar ca efect …
3. Au dat liber judecătorilor să își bată joc de justițiabili, aplicând nu legile României, cu legile străine de cadrul legal românesc.
4. Au legalizat dreptul fiecărui funcționar public, de la primăria de comună, la polițiști, miniștrii și președinte, să aplice haotic și neunitar absolut orice reglementare prevăzută de legile adoptate de Parlamentul României.
5. Nu în ultimul rând, prin Decizia anunțată la 9 Noiembrie 2022, adoptată „cu unanimitate de voturi a respins, ca inadmisibile, obiecțiile de neconstituționalitate formulate de 38 de deputați aparținând Grupului parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor și neafiliați, cu privire la Legea privind statutul judecătorilor și procurorilor, Legea privind organizarea judiciară și Legea privind Consiliul Superior al Magistraturii”, asta însemnând că România și-a pierdut suveranitatea legislativă și implicit suveranitatea națională!

Potrivit legii, deciziile CCR sunt definitive și general obligatorii. Însă, judecătorii CCR au decis că „definitiv și general obligatoriu” nu mai este chiar așa de definitiv și obligatoriu, pentru că absolut toate legile, inclusiv Constituția României, au fost decăzute din poziția supremă în Republica România.

Cine a făcut asta? Marian ENACHE – Președinte CCR (numit de Senatul României/propunerea PSD) Livia-Doina STANCIU (numită de Preşedintele României), VARGA Attila (numit de Camera Deputaţilor/propunerea UDMR), Elena-Simina TĂNĂSESCU (numită de Preşedintele României), Cristian DELIORGA (numit de Senatul României/PSD), Gheorghe STAN (numit de Camera Deputaţilor/propunerea PSD), Mihaela CIOCHINĂ (numită de Preşedintele României), Laura-Iuliana SCÂNTEI (numită de Senatul României/propunerea PNL), Dimitrie-Bogdan LICU (numit de Camera Deputaţilor/popunerea PSD)

Singurul care se mai poate opune anulării suveranității României este președintele Klaus Iohannis, dar … Putem avea așteptări de la un individ care este servul intereselor externe? Un individ protejat intern și extern, tocmai pentru că este un executant al tuturor comenzilor anti-românești? Un individ care a fost dovedit hoț de case și care datorează statului român 340.000 de euro, reprezentând chiriile încasate ilegal din folosirea imobilelor preluate prin fals și uz de fals? Răspunsul este simplu și scurt: NU!

În aceste condiții, singura variantă valabilă rămâne alegerile, anticipate sau la termen, în care, dacă poporul român mai are conștiință, Iohannis, PNL, PSD, USR, vor trebui măturate din viața politică, iar asta cu orice risc. Altfel, statutul de colonie va deveni noua lege în România.

În fața acestei noi nenorociri trăznite peste România, produse de români, este cu atât mai nerușinat să vezi cum absolut toți acești nenorociți, de la Iohannis, la partidele de guvernare (PNL, PSD, UDMR), absolut toți au luat în gură tema suveranismului! Cum să nu scuipi în obraz acești nenorociți care una spun, alta fac, în timp ce râd în fața poporului adus în cea mai cruntă situație morală, educațională, socială din ultimii 50 de ani?

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.