ACORDUL CU PNG A FOST VOTAT IN UNANIMITATE IN BPC AL PNL!

15 oct.

Acordul cu PNG a fost votat în unanimitate în BPC al PNL. Biroul Permanent al PNL a dat aviz favorabil pentru încheierea unui acord cu partidul lui Gigi Becali, PNG, a declarat, luni, liderul PNL Crin Antonescu.

„Derogarea nu o dă Biroul Politic, ci o dă Consiliul Naţional. În momentul în care Consiliul Naţional, probabil vineri, am să propun această dată, va definitiva şi va vota toţi candidaţii, atunci vom discuta de la caz la caz de derogări”, a explicat Antonescu.

Acesta a mai menționat că Becali va candida pe listele USL și că singurii care s-au opus candidaturii lui Gigi Becal au fost Călin Popescu Tăriceanu şi Mircea Diaconu. Dat fiind faptul că nu a fost un vot exclusiv pentru liderul PNG, ci unul de colaborare împotriva regimului lui Traian Băsescu, aceștia din urmă ar fi votat pentru negocieri.

Preşedintele PNL a atras atenţia că discuţiile de amănunt cu Victor Ciorbea şi cu Gigi Becali, dar şi cu Victor Ponta şi cu preşedinţii de organizaţii vor avea loc în următoarele zile.

„Nu vă aşteptaţi la două lucruri, cel puţin pentru ziua de astăzi: la destrămarea USL şi la înlăturarea mea din fruntea PNL (…) Vocile care nu sunt…sau care au ceva de spus o spun public, votul a fost unul unanim, deci cu unanimitate”, a declarat liberalul.

Surse din PNL au declarat pentru portalul pesurse.ro că George Bacali va candida în Colegiul 24 pentru Camera Deputaţilor din Bucureşti, în colegiul unde, în prezent, Elena Udrea este deputat.

Potrivit sursei citate, tot vineri se vor da derogări pentru: Sorin Roşca Stănescu la Prahova, Daniel Barbu la Sectorul 2, Vlad Nistor la Sectorul 3, Victor Ciorbea şi Petre Roman în teritoriu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.