SOCRUL LUI KLAUS IOHANNIS ,TATAL SOTIEI SALE CARMEN LAZURCA-IOHANNIS A FOST FOSTUL SEF AL SECURITATII SIBIU!

3 feb.

https://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2014/12/klaus-3.jpg

”Stiati ca tatal lui Carmen Iohannis este fostul sef al Securitatii Sibiu, isi semna indicativele cu pseudonimul “Nurca” sau “Blanarul”, si omul in fața caruia raporta Hurezeanu? De ce credeti ca a sarit mizeria de Hurezeanu in sus cand a fost ales Iohannis: “Drumul Romaniei este definitiv catre Bruxelles si Alianta Nord-Atlantica! Respiram aer occidental la Bucuresti!”?

Chiar traiti cu impresia ca neamtul de Iohannis a ajuns presedintele Romaniei, fara sa aiba in spate un sistem de care nu aveti habar?!
Aveti idee cati bani avea Carmen cand s-a maritat cu Klaus? Incepeti sa calculati de la cateva sute de mii de dolari in sus! Tatal ei vindea haine de blana tuturor nevestelor de nomenclaturisti si o nurca putea sa ajunga si la 50.000 de lei, in conditiile in care o Dacie costa 65.000 de lei! Nu va mai lasati dumneavoastra atat de usor inselati de afirmatii de genul: “Doamna profesoara Iohannis merge pe jos la scoala! Modestia intruchipata!”.

După arhivele oficiale, șeful I.J.M.I. Sibiu era col. Rotaru Iulian, lt.col. Petrişor era şeful Securităţii Sibiu, și locţiitor şef Securităţii, mr. Aioanei Constantin. Dar Hurezeanu minte, Ion Lăzurcă nu a fost blănar bogat din Rășinari, ci un sărăntoc din Sântu, unde rudele i-au demolat casa modestă după ce a murit și au ridicat alta.Iohannis.

Părinții lui Iohannis sunt Susanne și Gustav Heinz Johannis, amândoi sași transilvăneni. Aceștia au emigrat în 1992, ca pensionari, din Sibiu în Germania, unde s-au stabilit la Würzburg, în Bavaria. Klaus Iohannis a declarat într-un interviu că familia Iohannis este atestată în Cisnădie din secolul al XVI-lea. Klaus Iohannis a absolvit în anul 1983 studiile de fizică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. După terminarea facultății a fost mai întâi profesor de fizică la Agnita, apoi la unele școli din Sibiu, iar din 1989 la Liceul Samuel von Brukenthal. În anul 1997 a devenit inspector școlar general adjunct, iar între 1999 și 2000 a fost inspector școlar general al județului Sibiu.
Este căsătorit din 1989 cu Carmen Lăzurcă-Iohannis, născută pe data de 2 noiembrie 1960, profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Carmen Iohannis, născută Lăzurcă, este descendenta unei familii române unite (greco-catolice) din satul Sântu, aflat în apropiere de Reghin. În perioada de interzicere a Bisericii Române Unite de către autoritățile comuniste, Carmen Iohannis participa la slujbele clandestine oficiate de protopopul Pompeiu Onofreiu în locuința sa din strada Șelarilor, slujbe la care a fost prezent și Klaus.

Ioan A. Crisan

2 răspunsuri to “SOCRUL LUI KLAUS IOHANNIS ,TATAL SOTIEI SALE CARMEN LAZURCA-IOHANNIS A FOST FOSTUL SEF AL SECURITATII SIBIU!”

 1. bestfrogprince 16 mai 2016 la 9:01 pm #

  Să vă fie rușine și să restabiliți adevărul! Ați colat texte din 3 surse, la primul text ați pus ghilimele dar nu ați pus autorul, la al doilea ”Chiar trăiți cu impresia… și finalul Modestia întruchipată” ați lăsat confuzia dă domine total, fără a da autorul și sursa. Fără să-mi cereți permisiunea, ați colat textul meu critic de pe Facebook la adresa minciunilor debitate de securiști anonimi, deși este în opoziție netă cu cele două texte anterioare. Textul meu începe cu ”După arhivele oficiale, șeful I.J.M.I. Sibiu era col. Rotaru Iulian, lt.col. Petrişor era şeful Securităţii Sibiu, și locţiitor şef Securităţii, mr. Aioanei Constantin. Dar Hurezeanu minte, Ion Lăzurcă nu a fost blănar bogat din Rășinari” dar nici șeful Securității din Sibiu. Totuși la final apare doar numele meu, Ioan A. Crișan (bestfrogprince), astfel că ați dat motiv SRI să mă considere un delator periculos, așa cum s-a mai întâmplat în septembrie 1990, când discutam cu Ion Rațiu în Parlament despre demersul minerilor ca formațiune paramilitară de presiune, imposibil de luat în seamă.

  Apreciază

  • octavpelin 17 mai 2016 la 10:29 am #

   Domnule Ioan A.Crisan(bestfrogprince),nu am colat niciodata vreun text de pe facebook,iar daca sunteti johannist ,iteleg sa va aparati mosierul,dar nu jigniti,cu stima Octav!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: