COVID-19 | DESPRE INCOMPETENTA SI IMPOSTURA AUTORITATILOR DE LA BUCURESTI!

12 iul.

AM REVENIT!
După 30 de zile de sancțiune și blocaj pe Facebook (pentru că rețeaua este sensibilă la adevăr), revin. Sunt 30 de zile în care România s-a afundat și mai mult în mocirla administrativ-economică și sanitară, pe fondul demenței politice promovate la București. Sunt 30 de zile în care, prin comparație, capitala Beijing a eradicat un focar de infecție. Tot în cele 30 de zile, autoritățile chineze din Beijing au testat, ATENȚIE!, peste 11 milioane de oameni, aproape jumătate din locuitorii orașului, echivalent cu 55% din populația României.

Și atunci, ce a făcut România în toată această perioadă?
Răspunsul corect este: NIMIC BUN!

Dincolo de concertul incompetenței și imposturii guvernamentale, singurii care s-au evidențiat sunt cei din PSD care s-au sinucis electoral.

Însă, cât timp Guvernul și Președintele vor continua să considere românii un popor handicapat, incapabil să înțeleagă realitatea, inclusiv jocul intereselor economico-electorale?

Criminalii economici COVID-19 sunt încă la guvernare!

Cât timp Guvernul și Președintele vor continua să mimeze responsabilitatea și să inventeze soluții, câtă vreme este evident că tot ceea ce fac nu dă soluții, pentru simplul fapt că NU FAC NIMIC în mod real?

Cât timp Guvernul și Președintele vor insista să promoveze legi neconstituționale, prin care sunt restrânse drepturi și libertăți, problema COVID-19 în România nu va fi rezolvată.

DICTATURĂ! | Iohannis a decretat suspendarea dreptului la viață intimă, la proprietate privată și dreptul la domiciliu!

Pentru că: 1. O problemă se rezolvă pornind de la cauză, nu generalizând; 2. Incompetența și complicitatea în lipsă de profesionalism și cunoaștere nu pot genera soluții; 3. Indiferența și sfidarea reciprocă generală clasă politică – electorat nu poate duce decât la dezastrul național.

http://dantomozei.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: