Premierul olandez Rutte vrea să-l aducă pe Orban la „Ungaria în genunchi”!

30 iun.

Editor ER: Pentru o abordare generală a realizărilor lui Viktor Orban în a-și menține țara cât mai necontaminată de ideologia globalistă a UE, oferim această analiză Duran. Inclusiv mențiunea recentei declarații șocante a premierului olandez Mark Rutte cu privire la ceea ce ar dori să facă pentru Orban și în țara sa, ales DEMOCRATIC.

De asemenea, puteti vedea un articol despre același subiect al aroganței incredibile a lui Mark Rutte din Zerohedge intitulat „Ungaria să abroge legea care interzice promovarea LGBT copiilor „Sau altfel să părăsească UE”.

Iată câteva puncte principale din videoclipul echipei Duran de mai jos:

  • A existat o revenire serioasă la legea recent adoptată de Orban, care protejează copiii împotriva propagandei LGBT, similar cu cea adoptată de Rusia cu câțiva ani în urmă. (*Vezi articolulPrimul-ministru maghiar Orbán rămâne ferm, apără interdicția propagandei pro-trans destinată minorilor în țară.) UE ruinează aceasta într-un mod care semnalizează virtuțile. Sincer, legea este irelevantă pentru ceea ce se întâmplă cu adevărat. Alex Christoforou ne amintește de ipocrizia UE și de „valorile europene”: acestea blochează continentul timp de aproape un an și jumătate; închide ochii asupra închisorii lui Julian Assange; asaltează băncile statelor membre (Cipru, de exemplu); distrug țări precum Grecia prin „austeritate”; începe războaie în Siria și Libia, încurajează răsturnarea unor state precum Ucraina; sancționează țări precum Belarus. Pe scurt, este vorba pur și simplu de a găsi modalități de a-l urmări pe Viktor Orban și de a-l scoate din funcție. În diverse moduri, el nu joacă mingea cu elita globalistă a UE.
  • Majoritatea țărilor din Europa de Est sunt creștin-conservatoare, la fel ca și țările din sudul UE. Acest lucru se știa când s-au alăturat. Dar atitudinile sociale sunt în schimbare în aceste țări cu mecanismul UE pus în joc.
  • Însă Orban este o țintă. Polonia a făcut lucruri similare, atunci de ce este vizată Ungaria? Orban este văzut ca un suveranist, un statist; este văzut ca o voce puternică și fac tot ce le stă în putință pentru a-l doborî. Și p fac de mult timp. Ce face el, reușește.
  • Pentru ceea ce face este POPULAR în propria țară, dar asta îl face un dictator în ochii UE. Acesta este genul de logică aberantă în joc.
  • Înainte ca Orban să ajungă la putere, Ungaria era o dezastru. De atunci, s-a întors împotriva politicii economice a UE și a făcutca țara să aibă succes. Politica sa externă și politica socială sunt independente; el nu ascunde faptul că este creștin. Iar UE nu poate suporta! Așa că trebuie să găsească un pretext care să-l dea afară.
  • Orban s-a apropiat de Rusia asupra vaccinului, ceea ce a deranjat establishmentul UE. De asemenea, el a stat pe urmele lui GEORGE SOROS, interzicându-i organizațiile și influența universitară în țară. Orban dorește să ridice rata natalității din țară cu scutiri semnificative de impozite. Toate acestea independent de UE. Mai mult, Ungaria nu se află în zona euro și folosește propria sa monedă, astfel încât UE nu poate intimida Ungaria atât de mult cât ar dori. În caz contrar, orice țară poate fi ținută ostatică din cauza refuzului său de a urma un dictat al UE atunci când numărul necesar de euro nu este livrat băncii centrale a unei țări. Deci moneda fiduciară a zonei euro face ostatică o țară, așa cum sa întâmplat în Grecia.
  • Orban poate face ceea ce face fără să simtă mânia UE. Și, bineînțeles, nu vrea țara în euro. Acest lucru este revoltător pentru elita UE. El este ereticul, revoluționarul, arhirebelul. Întotdeauna arată că împăratul este gol. Și ei nu pot suporta asta. Prin urmare, îl urmăresc pentru anumite lucruri, cum ar fi legea sa recentă. Dacă UE ar reuși vreodată să expulzeze Ungaria din UE (deși acest lucru este puțin probabil), ar descoperiUngaria ar prospera și mai mult. Acesta este paradoxul.
  • Așa că Mark Rutte iese în cele din urmă și spune: Ungaria ar trebui să părăsească blocul datorită legii sale recent adoptate. (vezi imaginea de pe ecran) Acesta este un punct atât de fundamental încât, dacă îl lăsăm, nu suntem decât un bloc comercial și o monedă” … Trebuie să-l punem în genunchi.” Acesta este PM Țărilor de Jos către o altă țară membră a UE … ȚINÂND CONT DE IPOCRIZIA UE MENȚIONATĂ ANTERIOR…
  • Mercouris: este vocea autentică a UE. Rutte este în centrul doctrinei sale. Acest lucru este revoltător și inadecvat. Totuși, gândiți-vă la ceea ce spune … UE NU TREBUIE SĂ FIE DOAR UN BLOC COMERCIAL?? Doar daca … ! De atunci a devenit un proiect ideologic. Nu ar trebui să fie genul de sistem UE pe care îl avem acum. Europa nu trebuia să fie un lucru ideologic, de „valori europene”. Nu înseamnă nimic. Valorile grecești sunt destul de clare; valorile unei țări sunt înțelese, dar ce înseamnă „valorile europene” ?? UE a creat mizeria drepturilor omului în întreaga lume. Rutte vrea pretutindeni valori olandeze. Vrea ca Ungaria să fie ca Amsterdam! Țările creștine conservatoare nu pot fi așa. Cine ar trebui să impună ce cui? De ce să nu lăsăm pe toată lumea să-și trăiască propria viață ?! Orban poate fi întotdeauna eliminat dacă nu place poporului ungar.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.