Cu 3 luni înainte de COVID, UE înghițea supa de vaccin servită de Bill Gates și Big Pharma!

21 sept.

Tiene Bill Gates demasiada influencia en la OMS? - SWI swissinfo.ch

De Éric Verhaeghe

Comisia Europeană nu a sperat ca COVID să promoveze vânzările de vaccinuri fabricate de Big Pharma. Acesta este probabil un element cheie, care a trecut neobservat, ceea ce explică de ce Comisia a devenit cel mai bun client al Pfizer, Moderna și AstraZeneca în timpul epidemiei COVID. În septembrie 2019, Comisia a organizat primul Summit Mondial de Vaccinare, în parteneriat cu OMS … și industria vaccinului, în care Fundația Bill Gates este un pilon. Acest lucru s-a întâmplat cu trei luni înainte de începerea unei epidemii care a reprezentat o formidabilă pedală de profit pentru un întreg sector de activitate.

Global vaccination summit 2019 Agenda from Société Tripalio

Este Comisia Europeană cel mai bun vehicul publicitar pentru industria vaccinurilor? Această întrebare, tabu după izbucnirea epidemiei COVID, merită probabil să fie investigată în mare măsură, deoarece granițele au părut poroase, de câțiva ani, între „politicile” europene și interesele industriale.

Vrem ca dovadă acest revelator „Summit Global Vaccination” din 12 septembrie 2019, organizat în comun între Comisia Europeană, Organizația Mondială a Sănătății și industria farmaceutică. Printre acestea, găsim în special Institutul Pasteur, grupul Pfizer și două flori emblematice ale acestei industrii care merită să fie cunoscute: GAVI (la care vom reveni) și Fundația Gates.

Comisia Europeană și religia vaccinului

Se va remarca faptul că această mare-messe (Sărbătoare rituală a închinării catolice care comemorează jertfa lui Iisus Hristos) (este cazul să o spunem), a inclus mese rotunde care nu fac un mister sfințirea religioasă a vaccinului. Masa rotundă de la ora 10:30, de exemplu, intitulată „În vaccinuri avem încredere”, este o ilustrare minunată a înlocuirii lui Dumnezeu cu mica fiolă care ar trebui să salveze lumea. Amuzant cum unul dintre vorbitorii de la această masă era un angajat al Facebook.

A doua masă rotundă s-a intitulat: „Magia științei”. Expresia indică din nou dimensiunea supranaturală cu care industria vaccinului intenționează să-și pună produsele pentru a le vinde mai bine. A treia masă rotundă, intitulată „Vaccinurile protejează pe toată lumea, pretutindeni”, nu ezită să evoce un fel de omniprezență divină.

Aici găsim cele două fenomene cu care COVID ne-a obișnuit: pe de o parte, vaccinul este un cult religios monoteist, pe de altă parte, este purtat de o castă sub influența protestantă albă a Americii de Nord, un practicant zilnic al altruismului eficient. Vânzarea de vaccinuri salvează umanitatea și îi face pe producători mai bogați: este lumea ideală.

Un intens lobby de Bill Gates

Se pare că această odă universalistă a vaccinului nu a fost proclamată spontan. Probabil că a fost obiectul unui lobby intens din partea galaxiei Bill Gates de peste un deceniu.

Astfel, găsim în presa britanică acest articol evocator din 2011: „Bill Gates încrezător pentru un summit mondial privind vaccinarea”. Este amuzant să vezi profesionalismul, consecvența, determinarea lui Bill Gates și a fabricanților de vaccinuri pentru a-și îndeplini planurile. Acest summit mondial privind vaccinarea, organizat la cel mai înalt nivel european (și nu american), va dura zece ani până la naștere. Dar a ieșit din găoace.

Federica Mogherini viaja la próxima semana a Cuba, México y Colombia |  Europa al día | DW | 07.09.2019

Nu s-ar putea da un exemplu mai bun al eficienței industriei farmaceutice în lobby. Reunește Comisia Europeană (inclusiv reprezentantul Uniunii, Federica Mogherini), OMS și numeroase personalități politice în jurul apărării intereselor lor, susținând toate elementele limbajului, jos pălăria!

Multilateralismul și industria vaccinurilor

Organizarea acestui summit sub influența industriei farmaceutice pune în lumină un aspect prost înțeles al Marii Resetări: importanța multilateralismului în apărarea intereselor industriale, în special în domeniul farmaceutic. Este evident mai ușor să influențezi o unică instituție care supraveghează o piață de 300 sau 400 de milioane de clienți potențiali, decât 27 de guverne, dintre care unele conduc teritorii liliputane.

Trebuie amintit că, progresiv, Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a centralizat autorizațiile condiționate de introducere pe piață pentru Statele membre în caz de epidemie. Acest sistem a fost aplicat în special pentru epidemia H5N1 în 2009. Comisia este, prin urmare, o țintă principală pentru marile companii globalizate care doresc să beneficieze de protecții de reglementare pentru a-și vinde produsele fără concurență.

Rețineți că în cele din urmă și-a oficializat legăturile de interes cu industria farmaceutică.

Rolul GAVI și al lui Bill Gates

În rețeaua de lobbys industriale în serviciul vaccinurilor și vaccinării în toate direcțiile, găsim o structură discretă, dar deosebit de interesantă: GAVI (Vaccine Alliance). Pentru a înțelege ce este, trebuie doar să consultați această diagramă publicată pe site-ul Alianței și care ilustrează politica de influență desfășurată de industria vaccinurilor:

Persoanele care fac lobby înțeleg imediat semnificația acestei diagrame: el explică faptul că GAVI este o structură de influență condusă de Fundația Bill Gates, care împletește interese publice și private, în special Unicef, OMS, Banca Mondială, cercetători și industria vaccinurilor. Am putea numi acest tip de organizație un „cal troian” însărcinat cu unificarea producătorilor de vaccinuri în spatele campaniilor „vizate” (către autoritățile publice) pentru a promova imaginea vaccinului în sine.

O epidemie care cade în picaj

Este de înțeles că, după 10 ani de eforturi pentru a obține sprijinul oficial al Comisiei Europene în promovarea vaccinului ca religie universală, producătorii s-au bucurat când a izbucnit epidemia COVID. Pentru moment, nu cunoaștem încă toate intrările și ieșirile ale extremei capacități de răspuns a unor laboratoare de la începutul epidemiei. Dar un fapt este cert: strategia de vaccinare implementată de Comisia Europeană nu a fost improvizată după izbucnirea epidemiei. Era pregătită de multă vreme.

Laboratoarele și Bill Gates pot fi felicitate pentru munca lor de anticipație. Totuși … în ciuda ecranelor de fum ale unei prese subvenționate sub ordin, ar fi bine să demitizăm vaccinul și să demontăm procesele de influență care au transformat politicile de sănătate publică în hiper-piața marilor laboratoare. SURSA

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.