Pușcăria copiilor: comisarul Harbuz, arhaghelul Abuz by Bode-PNL

5 nov.

despre milițienismul liberaloid unilateral deformat, cu dungi ceaușiste

Un ofițer de poliție dă buzna într-o sală de clasă din Romînia, în timpul unei lecții, strigă agresiv la o fetiță, care nu s-a ridicat automat în picioare la apariția arhanghelului cu uniformă și bulan mental, apoi stresează în mod repetat, agresiv și primitiv un copil aflat în evidențele medicale cu probleme din categoria autismului. Urmează apoi o percheziție generală a elevilor de școală primară din clasa respectivă, percheziție în urma căreia nu s-au găsit submarine atomice, mitraliere de asalt, săbii ninja sau cuțite de plastic. Dar, cine știe, poate se vor găsi pînă la urmă, dacă procesul verbal e completat de cine trebuie și cum trebuie.

Deși unii ar putea crede că scena de mai sus s-a întîmplat pe vremea Miliției din epoca dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu, toate aceste mizerii dezgustătoare, ilegale, imorale și degradante s-au întîmplat zilele trecute, în timpurile minunatului program ,, Romînia educată ,, , oferit patriei de mărețul conducător Klaunis Wiermer Joianis, și sub atenta îndrumare a iscusitului ministru liberal de interne, dr. Lucian ,, Întrelectualul ,, Bode. James Bonde.

Evident, și filmarea care dovedește această mizerie milițienesc-liberaloidă, și articolele aferente etc pot fi doar niște revoltătoare feik niiuzuri kremlineze, menite să deznigreze progresili uriașe făcute de poliția poporulu’, supt conducerea domnilor tovarăși Vela, Bode șamd. Dar, dacă ne amintim de vagoanele de mizerii grotești din vremea pușcăreză a plandemiei, cu amenzi date ca de niște idioți și cu mașini de poliție combătînd dujmanul pe bază de girofar pornit și megafoane cu imn național, la ore fixe … idioțenia penală a haitei comisarului Harbuz devine doar un nou episod din serialul cancerigen ,, Dobitoci comuniști în uniforme capitaliste ,,.

Această agresiune fără jenă a unui semi-animal, publică, contra unor copii de școală primară, de față cu un pedagog, arată gradul de porcie incredibil și de alienare grotescă la care au ajuns reprezentanții statului romînez, plătiți să asigure respectarea legii. Evident, nu era deloc în regulă dacă această mizerie avea ca victime niște elevi mai mari sau niște adulți. Dar faptul că niște copii mici au fost victimele acestui abuz, fără ca pedagogul prezent să reacționeze așa cum îl obligă meseria și contractul, arată în ce hal de putinism mascat a ajuns statul care trăiește pe spatele nostru.

Dar, dincolo de toată această mizerie, cel mai șocant și grotesc lucru nu e în ograda haitei de stat, ci în stîna turmei mioritice, plătitoare de taxe, impozite și ani din viață : comentariile unor părinți, care se indignează contra celor care acuză poliția și neagă că alde comisarul Harbuz-Abuz ar fi făcut ceva în neregulă. Ce mare chestie, dacă s-au speriat de polițiști e clar că acei copii erau vinovați. Bine că i-au percheziționat, dacă aveau cuțite, droguri sau altele din astea …?

Pauză de respirație. Și de vomă.

Daaa, e de groază cu debandarea asta a tineretului din ziua de azi … Zău, io zic să împuște vreo doi din ăștia și să-i lase pe stradă, să putrezească, și să vezi cum se rezolvă și cu drogurile, și cu violența, și cu tot. Iar la ăștia mici să le tragă cîte un șut în fund  și una după ceafă, cînd intră în școală, să vezi cum se liniștesc, nu se mai aude nici musca în clase …

Concluzia e simplă : comisarul Harbuz – președinte ! Iar dr Bode – premier. Dacă ajunge și Iohanis șef la NATO, le arătăm noi golanilor din lumea-întreagă cum se face ordine !

Trăiască Republica Capitalistă Romînia și comandantul ei moral suprem, tovarășul Nicolae Ceaușescu !

Încolonarea !

7iasi.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.