TRAIAN BASESCU ,A DECLARAT DUMINICA CA POPORUL ROMAN ESTE NEPERFORMANT,DAR BINE CA EL CA BULIBASA SE PREGATESTE SA-I EXTERMINE PE ROMANI II VA ADUCE PE TUNISIENI SI PALESTINENI!-DE CE TACE PATRIARUL DANIEL-ESTE DE ACORD CU GENOCIDUL DIAVOLULUI!

18 apr.

TRAIAN BASESCU PENALU’SLUGA UNGURILOR:POPORUL ROMAN ARE PERFORMANTE LIMITATE:ACEST INDIVID ESTE CRIMAL NORORIU SI SE FACE VINOVAT DE EXTERMINAREA ROMANILOR PRIN INCHIDEREA SPITALELOR-VREA SA ADUCA PALESTINIENI IN ROMANIA?,CA TUNISIENI BULIBASA BASESCU VA ADUCE DIN ITALIA-ESTE IN JOC FIINTA NATIONALA -CE FACE PRAFERICITUL PATRIARH DANIEL-AL BOR?-ISI FREACA MAINILE CA A FACUT PACT CU DIAVOLUL PENTRU NISTE BANET-UN SPITAL INCHIS=UN CIMITIR!

Poporul are performante limitate. Ar trebui să muncim 8 ore abia după ce vom învăţa să nu mai lăsam 3 milione de hectare de teren nemuncite, spune Traian Băsescu. Explicaţia o dă tot şeful statului: statul nu dă, doar creează oportunităţi.

„Cum poţi să faci un stat social dacă economia, şi scuzaţi-mă că o spun, chiar poporul are performanţe limitate? Muncim 8 ore, când vom învăţa să nu mai lăsăm 3 milioane de hectare nemuncite. Că nu vin miniştrii să are pământul, nici să-l cultive. Când vom învăţa că decât să stau la cârciuma satului mai bine bag plugul în hectarul şi jumătate din spatele casei? Trebuie să ne hotărâm să fim performanţi!”, a spus, duminică, Traian Băsescu.

Mai mult, spune şeful statului, nu se poate pleca „de la premisa că există un om politic care ar putea să mărească salarii şi pensii, dar nu o face”.

„Cine pleacă de la premisa asta, greşeste. Dacă la un moment dat sunt necesare măsuri de austeritate, ele trebuiesc explicate şi până la urmă şi acceptate. Statul nu dă, statul creează oportunităţi. Doar cei care în mod real nu pot trebuie să primească”, adaugă şeful statului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.