DISPERARE MARE IN PD-L:GRUPAREA BLAGA VREA RUPEREA PD-ULUI LA TOAMNA SI UN NOU GUVERN!

9 aug.

Gruparea Blaga vrea ruperea PDL la toamna si un nou guvern!.

Pe fondul instabilitatii financiare mondiale, dar si a celei din interiorul partidului, unii lideri de vaza ai PDL au hotarat sa nu mai astepte dezastrul pe care-l va inregistra formatiunea in alegerile locale pentru a trece la atac.

Sorin Frunzaverde si Vasile Blaga, doi piloni ce-ar putea darama PDL-ul

Astfel, la bursa zvonurilor din acest inceput de saptamana figureaza nimeni altul decat Vasile Blaga (poate fi doar o simpla coincidenta ca numele sau a aparut in stenogramele din Dosarul Vamilor, precum si presupusa sa implicare in recent-deschisele dosare ale lui Vantu, clamata luni cotidian fidel Puterii).

Dar sa revenim la planurile Buldogului si ale gruparii sale, care dupa pierderea alegerilor interne din PDL au considerat ca oportun pasul in spate.

Gruparea Blaga pregateste o miscare surpriza in aceasta toamna, la debutul sesiunii parlamentare. Impreuna cu Sorin Frunzaverde si Cezar Preda – alti grei din PDL, fostul ministru de interne va un guvern de uniune nationala din care vor face parte USL si UDMR. (De remarcat aici ca intr-un interviu recent, Seastian Lazaroiu vorbea despre o majoritate consistenta in toaman, in Parlament din care sa faca parte si PSD).

Conform dezvaluirilor surselor din interiorul PDL, UNPR-istii lui Gabriel Oprea si tabara Elenei Udrea nu vor fi cooptati la proiect, ba chiar oamenii lor fiind de evitat pentru a nu fragiliza viitoarea constructie politica.

In pasul doi, dupa formarea guvernului de uniune nationala, Vasile Blaga va convoca un congres extraordinar in urma caruia va prelua functia de presedinte al PDL de la Emil Boc, pentru a putea pregati serios partidul in vederea alegerilor de la anul.

2 răspunsuri to “DISPERARE MARE IN PD-L:GRUPAREA BLAGA VREA RUPEREA PD-ULUI LA TOAMNA SI UN NOU GUVERN!”

  1. tesoruccio49 9 august 2011 la 11:44 am #

    Da dar vedeti deja Blaga este chemat la DNA,cum misca unul in front,il paste DNA-ul.
    Chiar daca nu este imaculat,este scandalos modul de a face politica la Bucuresti!
    Numai la Roma se petrec lucruri similare,exemplu ministrul economiei Tremonti,a fost convocat in chestura,numai ca n-a deschis baierile pungii pentru Berlusconi.iar acum sta linistit si nu comenteaza nimic,chiar daca n-a comis nici o ilegalitate!

    Apreciază

    • octavpelin 9 august 2011 la 3:14 pm #

      @tesoruroccio49.Era de la sine inteles..Basescu este panicat si FRICA il va face sa fie TERMINAT pana la TOAMNA DE HAITA SA,o zi faina!

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.