Video

CAND AU FOST CORECTI?,DE LA „SECURISTII LUI PONTA” LA „JOS ANTONESCU?!”

8 mart.

De la „securiştii lui Ponta” la „Jos Antonescu!”

Ce se spunea acum un an despre Antonescu şi ce se spunea despre Ponta. Liderul liberalilor, făcut praf, dar „reabilitat” în aceeaşi emisiune pentru un gest care serveşte interesului postului.

Ce se întâmpla acum un an…

De aproape o lună, o lună şi jumătate, liderul liberalilor este demolat la Antena3. Nu a fost întotdeauna aşa. Au fost perioade în care Antonescu era nu doar apreciat, ci chiar era considerat ca fiind o victimă a lui Victor Ponta şi PSD şi era „certat” pentru că nu a rupt USL, deşi ar fi fost îndreptăţit să o facă. Iată un astfel de moment, din 2013, mai precis din perioada în care PNL a cedat ministerul Justiţiei PSD.

…şi ce se întâmplă acum

Vă prezentăm doar o mostră din tratamentul de care se „bucură” acum preşedintele PNL la acelaşi post de televiziune de la care aţi văzut secvenţa de mai sus. „Crin Antonescu s-a folosit de DNA ca să-şi convingă anumiţi colegi de partid să-l urmeze pe calea asta a unei băseli ameţite, cale pe care o străbate acuma. (…) Brusc se hotărăşte domnul Antonescu să rupă USL-ul şi vine cu toată sceneta aia de doi bani cu Iohannis care Iohannis nu e acceptat şi toate pretextele alea de rahat. E un spectacol. Ştiţi că domnul Antonescu nu mai e «căcărău» la B1, cred că e «căcăbun», pentru că e pupat în fund în fiecare zi de la Dumnezeu, oră de oră”. (Mugur Ciuvică – „Sinteza Zilei” din 6 martie 2014). Şi nu doar Crin Antonescu „beneficiază” acum de un tratament radical opus. În aceeaşi situaţie este şi deputatul PSD şi totodată patronul postului România TV, Sebastian Ghiţă. Dar invers. Acum el nu mai este „băiatul cel rău”, acum RoTV nu mai este atacat. Totul este bine şi frumos la postul concurent, ba chiar se preiau teme de atac de la el. Oare când au fost corecţi cei de la Antena 3?

Antonescu este bun când serveşte cauzei

Tot în emisiunea „Sinteza Zilei” din 6 martie, Mihai Gâdea îi făcea următorul „portret” preşedintelui PNL, în tentativa de a se încadra în „tema lunii”,, adică, Antonescu conlucrează cu Băsescu: „Traian Băsescu tot duminică a apărut şi dintr-odată nu-l mai evalua pe domnul Crin Antonescu ca fiind ăla, cum îi spunea lui Marius Tucă, «cu părul vopsit, cu nume de floare». Nu mai e acelaşi. Nici «porumbacul». Acuma era domnul Antonescu”.

Dar, surpriză. 10-15 minute mai târziu, Antonescu nu mai este hulit. Este un politician la vârf. „În cursul acestei zile, mai mulţi politicieni de vârf, primul ministru Victor Ponta, preşedintele PNL Crin Antonescu sunt pentru graţierea lui Gigă Popescu. Vreau să ne apropiem de acest caz foarte important”. Cum a fost posibilă această răsucire de 180 de grade? Simplu. Pronunţarea lui Antonescu legată de graţierea lui Gică Popescu servea intereselor postului din Băneasa.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: