LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU A READUS „BUNUL SIMT”IN USL:”RELATIA CU P.C.NU MAI EXISTA DE MULT!”

18 nov.

Antonescu: Relaţia cu PC din Alianţa de Centru Dreapta nu mai există de mult.

crin_antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că relaţia cu PC în cadrul Alianţei de Centru Dreapta nu mai există de mai multă vreme.

Preşedintele fondator al PC este „doar un subordonat al lui Ponta”, a mai spus Antonescu.

„Nu am avut niciodată o relaţie deosebită cu Dan Voiculescu, aşa cum s-a vehiculat în presă. Preşedintele PC este doar un subordonat al lui Ponta, deci subiectele importante le-am discutat cu premierul. De facto, ACD nu mai există, nu denunţ juridic ca să nu afecteze USL „, a declarat preşedintele PNL.

Întrebat dacă în PNL s-a discutat despre relaţia cu PC şi funcţionarea ACD, Antonescu a răspuns:

„Nu e nimic de discutat în legătură cu relaţia cu PC, pentru că această relaţie nu mai există (…) Nu l-am rupt (protocolul de colaborare al ACD – n.r.), o să vedem din punct de vedere juridic care sunt consecinţele, nu dorim să prejudiciem funcţionarea şi statutul juridic al USL, dar de facto ACD nu mai există şi nu mai există de mult. Ceea ce nu înseamnă că noi dorim să provocăm vreo tulburare în interiorul USL, nici nu se poate de altfel”, a spus liderul PNL.

„Nu mai există relaţia cu PC în sensul unei alianţe ACD (…) Dacă nu ar exista niciun impediment de natură juridică, sigur că ar fi o formalizare cât se poate de igienică”, a mai precizat Antonescu.

Dan Voiculescu i-a atacat sâmbătă dur pe liberali la Consiliul Național al PC.

Ulterior Crin Antonescu a afirmat, într-un interviu pentru gandul.info, ca declaraţia lui Voiculescu, privind o apropiere a PNL de Traian Băsescu, este „profund neruşinată” şi că simte „dezgust”.

Voiculescu a continuat apoi duminică acest schimb de replici și a scris pe blogul personal că se bucură că spusele lui, „chiar aşa “neruşinate”, „au readus bunul simţ în USL”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.