NEWS – Coronavirusul chinezesc se transmite fără simptome vizibile. Numărul morților a crescut la 80, iar al celor infectați la peste 2 800

27 ian.

PHOENIX WEB

Numărul morților din cauza coronavirusului ucigaș 2019-nCoV a crescut la 80 în China, sute de noi cazuri de infectare fiind înregistrate.

Cu cele 24 de noi cazuri de deces în ultimele 24 de ore în provincia Hubei – epicentrul epidemiei -, numărul total al morților se ridică la 80 și peste 2 800 de cazuri de infectare au fost înregistrate.

Screenshot-2020-01-18-at-7.32.21-PM-696x445

Autoritățile chineze au descoperit că virusul se transmite fără niciun fel de simptome prealabile, purtătorii de virus putând pare perfect sănătoși. Ministrul chinez al Sănătății, Ma Xiaowei, a confirmat trista descoperire, care a panicat medicii din întreaga lume.

Simptomele caracteristice infectării cu noul tip de coronavirus, care apar la 2 – 14 zile de la expunere, sunt asemănătoare cu cele ale gripei obișnuite, constând în febră, tuse, curgerea nasului, dificultăți de respirație, dureri de gât și de cap, conform Centrului American pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. La agravarea bolii apar…

Vezi articolul original 231 de cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: