Iohannis pare DECIS cu privire la organizarea alegerilor!

29 apr.

Imaginea articolului Plângere pe numele lui Iohannis. Afirmaţia că PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor, în atenţia CNCD

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, fiind prima oara, de la inceputul crizei declansate de coronavirus in Romania, cand in sala a fost permis si accesul presei si, astfel a raspuns si intrebarilor jurnalistilor. Cunoscut ca lacom de putere, el a lasat de inteles si că vrea alegeri in acest an.

”Primul lucru e că ne spun tot mai mulți experți că nu vom scăpa de virus și va trebuie să găsim un mod de a trăi cu această boală. Sper să ajungem ca în cazul gripei, să avem câșiva bolnavi și restul societății să poată funcționa. E prematur să spunem că vom avea alegeri în orctombrie, noiembrie, decembrie. Important e să le facem când nu va fi un pericol pentru populțaie. Nu voi fi de acord să facem alegeri când epidemia încă există. Îmi doresc să avem în toamnă alegeri locale și parlamentare, dar dacă nu vor fi în siguranță, le vom amâna”, a spus Iohannis. Acesta nu a renunțat la obsesia lui: PSD. Nici atacarea Parlamentului nu a fost uitată. Ăsta ne e președintele si cu asta se ocupa.

”Nu toti politicienii, insa, au dorit sa fie de partea epidemiei care se ocupa de romani. Avem un contraexemplu cat Casa Poporului, si contraexemplul este Parlamentul. In Parlament, fie ca s-a lucrat in sistem video sau la distanta, am vazut un spectacol ciudat, sinistru, as zice un festival deplorabil instrumentat de aceeasi politicieni care si inainte de criza au avut un comportament nociv si demagogic.

Este trist ca dupa ani si ani de guverne pesediste sa ne gasim in situatia sa facem fata unei epidemii groaznice cu vistieria aproape goala, fara rezerve, si tot aceeasi pesedisti sa strige in Parlament ca presedintele si Guvernul nu fac ce trebuie. E jalnic!”, a spus Klaus Iohannis.

http://vavedem.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.