Cum fură austriecii Bardeau pământurile românilor

17 dec.

Cum fură austriecii Bardeau pământurile românilor

Familia consului onorific al Austriei la Timișoara, Georg Bardeau, a creat o rețea de crimă organizată la cel mai înalt nivel în statul român cu sprijinul autorităților locale, organelor de anchetă penală, instanțelor de judecată și importanți oameni din fruntea statului român, printre care și ilustrul șef al statului eșuat, Klaus Werner Iohannis, cum am prezentat într-un material anterior. – relatează Anchetatorii.ro.

În negura anilor 2000 familia Bardeau a aterizat în România prin intermediul domnului Dumitru Ganț, membru important al Forumului Democrat al Germanilor din România. FDGR a fost condus de actualul șef al statului, Klaus Iohannis, fiind predat la cheie de către acesta fiului domnului Dumitru Ganț, Ovidiu Victor Ganț, actualmente deputat din partea FDGR(minoritățile naționale).

Dumitru Ganț
Ovidiu Ganț – Klaus Iohannis, șeful statului eșuat

Contele Andre Bardeau și fiul său Georg Bardeau au construit o schemă criminală piramidală împreună cu membri familiei, angajați, notari, angajați APIA, judecători, procurori, ofițeri SRI și personaje cheie din fruntea statului român, toți fiind trecuți pe ștatul de plată al familiei.

Familia Bardeau a descoperit o breșă în legea din România și au început să se împroprietărească abuziv. Mii de români din zona de vest a țării s-au trezit că nu mai sunt proprietari peste noapte deși aveau în posesie titlurile de proprietate.

Georg Bardeau și ambasadorul Austriei în România, Isabel Rauscher
Andre Bardeau – centru

Ce spune Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara în urma unei plângeri penale efectuate de o persoană păgubită

Procurorul General Marius Neculcea( mai multe informații AICI) și subordonatul său Flavius Cristea ne spun că faptele comise de doamna avocat Herghelegiu Letiția și notarul Dobre Florica s-au prescris. Nimic nou sub soare. Legea în România e prost făcută în mod intenționat, în beneficiul infractorilor.

Consulii Bardeau, prietenii lui Iohannis, jefuitorii din Austria: Milionari pe spatele suferințelor poporului român

Neculcea ne spune totuși un lucru esențial pentru ancheta noastră: Herghelegiu și Dobre au comis infracțiunea de fals intelectual prevăzut de articolul 321 din Codul Penal.

În baza miilor de documente false realizate de Herghelegiu și Dobre, în beneficiul domnilor Andre Bardeau și Georg Bardeau, precum și ALICIA MARIA MEDINA RODRIGUEZ DE ACUNA au creat un prejudiciu de pe peste 50 de milioane de euro statului român, Uniunii Europene, prin deturnarea de fonduri APIA, și cetățenilor români deposedați ilegal de terenurile agricole.

Klaus și Carmen Iohannis într-o vizită privată în insulele Canare, locație unde doamna Alicia controlează un imperiu financiar. PS. Să fie șeful cel mare un beneficiar al grupării criminale Bardeau? Revenim cu detalii…

Peste 41 de milioane de euro încasate de imperiul Bardeau de la APIA

 

 

Cine sunt actorii celei mai mari scheme criminale cu terenuri agricole din România

Judecătorul Aurica Guga a dat nenumărate decizii favorabile pentru compania Bardeau Holding România în instanța pe care o prezida la Judecătoria Oravița, în baza unor acte false, fapt recunoscut de către de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara în documentele prezentate mai sus. Membri ai familiei judecătorului Guga, respectiv fratele și cumnata sa, au fost angajați la compania Bardeau. La aceste procese intentate de către compania Bardeau Holdong SRL și judecate de către Aurică Guga, Sorin Gheorghișan, Mircea Tec și Pascariu Rodica, pârâții nu erau citați la adresele oficiale din cartea de identitate. La aceste procese a fost folosit un singur martor, inginerul Traian Pup, angajat al companiei Bardeau.

Pentru ca rezultatul acțiunii în instanță să fie unul 100% favorabil și nimeni să nu observe escrocheria pusă la cale de gruparea criminală coordonată de consulul onorific al Austriei la Timișoara, Georg Bardeau, pârâții erau citați la adrese fictive.

Astfel, pârâtul nu avea cunoștință de existența unui proces aflat pe rol prin care era deposedat de terenul agricol deși se afla în posesia unui titlu de proprietate. După cum observăm în documentele prezentate mai jos pârâtul Iucu Ion(actualmente decedat) este citat în localitatea Vrăniuț la nr. 166 deși acesta locuia în Oravița, Str. Zona Gării, bl. f4, sc C, apt. 4.

Geta Bobar, funcționar OCPI Reșița, prin intermediul lui Bichea Florin, intabula terenurile obținute cu acte false ale familiei Bardeau.

Traian Pup, locotenentul grupării criminale Bardeau

Traian Pup este personajul cheie care a falsificat acte de vânzare cumpărare de mână, iar cei care au ”vândut” terenurile nu au primit niciodată banii. Traian Pup a semnat de asemenea, în fals, o serie largă de documente și acte de vânzare cumpărare fără ca posesorii terenurilor agricole să aibă cunoștință de acest lucru. Traian Pup era omul de legătură între familia Bardeau și OCPI, fiind coleg cu Geta Bobar. El ridica ilegal titlurile de proprietate ale păgubiților de la OCPI ”cu plasa” sau prin interpusul Velea Ionel Adrian. Pe comuna Forotic toate procesele de punere în posesie au fost scrise de mână de către angajații Bardeau, Traian Pup și Velea Ionel Adrian. Toate aceste infracțiuni comise în comuna Forotic erau efectuate cu sprijinul primarului Stoia Ion, prieten cu Toța Daniel, angajat al companiei Bardeau și duse la OCPI – Geta Bobar. Toate CF-urile au fost întocmite de Geta Bobar prin intermediul lui Bichea Florin.

La OCPI Oravița îl utilizau pe funcționarul Marin Victor din Bozovici. Traian Pup era om de legătură în comuna Berliște cu primarul comunei On Viorel, prin intermediul căruia cetățenii comunei erau deposadați de terenuri, iar ca beneficiar final fiind Bardeau Holding. Șoția lui On Viorel fiind angajată la Bardeau, iar fiul angajat în insulele Canare la un hotel deținut de Alicia Maria Medina Rodriguez de Acuna.

Pup Traian făcea legătura cu primarul comunei Naidăș din perioada 2003-2005, actualmente decedat, au deposadat de asemenea cetățenii comunei de terenuri agricole. Pup mai era om de legătură între Bardeau și primăria Vrani, cu ajutorul edililor Bricean Virgil(decedat) și Moată Gheorghe. Moată Gheorghe a beneficiat de terenurile furate de la oameni și ferma deținută de compania Bardeau în localitatea Vrani.

La primăria Răcășdia Traian Pup prin intermediul secretarei, Oprițescu Elena, a comis o serie largă de infracțiuni. Fiul secretarei este angajat de asemenea la compania Bardeau. Oprițescu Elena a eliberat în mod ilegal documente de stare civilă ale cetățenilor comunei Răcășdia prin intermediul cărora obțineau în instață decizii favorabile fără ca cei păgubiți să aibă cunoștință. Aceste decizii în instanța au fost date într-un număr foarte mare de către judecătorii amintiți mai sus, Sorin Gheorghișan, Aurică Guga, Pascariu Rodica și Mircea Tec.

Secretara Oprițescu Elena înregistra contracte de arendă între companiile firmei Bardeau pentru a beneficia de banii APIA, Bardeau nefiind proprietar pe aceste terenuri. Păgubiți fiind cetățenii ce dețin titlurile de proprietate. Există înregistrate în fals contracte de arendă și contracte false de schimb de terenuri între Bardeau și firma daneză agri consortium la Primăria Răcășdia.

Tătăl primarului Mirco Lechici, Mirco Lechici senior a semnat în fals adeverințele de vânzare cumpărare a terenurilor. Pentru fiecare angajat al primăriilor se plătea un comision la hectar din partea familiei Bardeau. Fratele primarului Mirco Lechici, Lechici Pavel-Dorin-Sebastian este angajat al companiei Bardeau și acționar la una din companiile familiei Bardeau.

Pe numele angajaților Andre Bardeau a deschis o serie de firme necesare schemei criminale de deposedarea a românilor de terenurilor agricole. Beneficiarul real al companiilor deschise pe numele angajaților familie Bardeau este doamna Alicia Maria Medina Rodriguez de Acuna despre care vă vom povesti într-un material anterior.

Tot la primăria Răcășdia, Roman Cristina refuză să ofere cetățenilor comunei adeverințe pentru APIA deoarece este implicată împreună cu secretara O. Elena în semnarea în fals a contractelor de arendă și schimb de terenuri ale companiei Bardeau. Contabilul primăriei Răcășdia Ciurea Dan refuză să încaseze impozitele pe terenuri deși oamenii sunt în posesia cărților funciare deoarece pe aceste terenuri agricole încasează ilegal bani de la APIA familia BARDEAU. Fratele contabilului Ciurea Dan este angajat al OCPI Reșița.

În comuna Vărădia, Daniel Toța împreună cu primarul Mușa Daniel și cu agentul agricol Cârceanu Mariana au deposat cetățenii comunei de terenurile agricole în favoarea companiei Bardeau. Pe toate contractele de vânzare cumpărare și pe tabelele firmei BARDEAU cum că cetățenii din Vărădia au vândut terenurile este o singură semnătură în dreptul a sute de persoane. Semnătura îi aparține lui Cârceanu Costel șotul doamnei Cârceanu Mariana. Datele personale au fost copiate de pe listele electorale. Banii cuveniți localnicilor care ar fi fost de acord să vândă din Vărădia au fost sustrași de către Daniel Toța, Mușa Daniel și Cârceanu Mariana. Georg Bardeau avea cunoștință de ilegalitățile comise de către Toța Daniel.

 

 

Celebrele tabeluri cu semnături false

Un alt personaj important în activitatea criminală este avocata Herghelegiu Letiția care împreuna cu notarul Dobre Florica au semnat în fals sute de contracte de vânzare cumpărare notariale în numele unor persoane decedate și nu numai. Totodată H. Letiția utiliza un individ alias ”Seba”, cu numele real Caradji Sebastian Robert, la semnarea mai multor documente în fals. H. Letiția era omul de legătură al companiei Bardeau la OCPI Oravița precum și la OCPI Reșița. Iar ca personă cheie în schema criminală aveau ca punct final OCPI Reșița prin Geta Bobar.

Ganț Dumitru, maestrul de ceremonii al mafiei care a pus stăpânire pe țară și pământurile românilor

Ganț Dumitru, un senior cu o educație aleasă a avut grijă să oficieze relații între oamenii de bine din Austria și șeful statului român, Klaus Werner Iohannis. În timp ce seniorul își trăiește liniștit bătrânețile, fiul Ovidiu Victor Ganț, deputat FDGR, se bucură din plin de beneficiile aduse de acțiunile tatului său. Numele lui Ganț Dumitru apare pe mii de documente. El se jură că nu fură, în urma unei discuții telefonice cu redacția Anchetatorii.ro, însă documentele îl contrazic și o instanță de judecată a dat o decizie în dosarul nr. 174/273/2015* prin care se arată că Ganț Dumitru este un locotenent de vază al grupării criminale Bardeau.

Printr-un document fals semnat de Ganț Dumitru a fost deposedat cetățeanul Milanovici Titus-Alexandru, de 2 hectare și 9000 de mp. Prin decizia din dosarul nr. 174/273/2015* se arată că documentele realizate de Dumitru Ganț în numele companiei Bardeau Holding se lovesc de nulitate absolută, iar păgubitul Milanovici- Titus Alexandru nu ar fi semnat niciodată actele respective. Bineînțeles cei care au semnat actele sunt locoteneții și membrii grupării criminale conduse de Georg Bardeau. Documentele prezentate mai jos sunt revelatoare.

”Statul român a eșuat în a-și proteja cetățeni” – Klaus Werner Iohannis. În vârful lanțului trofic se află capul mafiei – președintele. Oare va reuși statul român să recupereze paguba de peste 50 de milioane de euro obținută de gruparea criminală Bardeau?

Revenim cu noi dezvăluiri incendiare!!!

60m.ro – Știri de ultimă oră și ultimele știri online

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.