22 Decembrie 1989- o zi neagră

22 dec.

CIA, 29 noiembrie 1989 : „o schimbare în România este puțin probabilă”. 22 decembrie 1989, București: mitingul de adio al lui Ceaușescu

Căderea regimului Ceaușescu și a imensei clici care l-a constituit a fost în fapt o lovitură de stat prin care activiștii partidului totalitar(unic) și cei ai securității au preluat PUTEREA, confiscând revolta populară pe care au manipulat-o.

O simplă observație arată că victime au fost înainte și după debarcarea dictatorului, măcelul căpătând o amploare tipică unei “operațiuni speciale”.

Securitatea a fost o instituție mult prea complexă încât a nu urmări conexiunile acesteia și implicarea punctuală în dezastrul actul, prin privatizarea statului român în folos propriu, reprezintă cheia subminării României actuale.

Din modul de orchestrare a Dosarului Revoluției rezultă că Justiția noastră este absolut nefuncțională în înțelesul protejării drepturilor, libertăților și legalității.

Dintr-o zi cu semnificație fundamentală pentru statul democratic, 22 Decembrie rămâne în continuare o zi neagră în calendarul românilor.

Ioan Vieru  http://cotidianul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.