EADS. Vinovații pentru dezastrul Schengen și trădarea Occidentului: PSD și PNL au blocat intenționat aderarea la Spațiul Schengen

22 dec.

Dosarul Schengen este un dezastru pentru România, o monedă a Occidentului prin care economia românească pierde anual peste 10 miliarde de euro, nu mai vorbim de cozile umilinței la care este supus poporul român. În luna octombrie discutam cu un fost oficial al statului român despre dosarul Schengen. Acesta îmi explica că în notele informative ale partenerului strategic(S.U.A), România figurează ca stat tampon pentru conflictul cu Ucraina, iar Bulgaria stat tampon pentru ruta balcanică, unealtă cu care Recep Erdogan șantajează Europa. Practic, șansele noastre de aderare la Schengen erau nule în acest moment.

Fericire pentru ei, prăpăd pentru români – Franța și Germania au furat banii pentru securizarea frontierelor, noi în afara Schengen

Politicienii români aveau cunoștință de faptul că Olanda și Austria se opun aderării noastre la Schengen de cel puțin două luni. Rareș Bogdan a recunoscut public acest lucru la o emisiune realizată de Robert Turcescu. Ca orice jurnalist care se respectă am sunat oficiali ai statului austriac pentru a înțelege ce se întâmplă cu dosarul nostru de aderare la Schengen și opoziția Vienei. Primul lucru pe care mi l-au transmis a fost faptul că statul român nu și-a îndeplinit îndatoririle privind protejarea frontierelor externe ale UE. Mai mult, mi-au indicat Fondul de Securitate Internă ca sursă a tuturor relelor, deoarece banii nerambursabili de la Comisia Europeană au fost furați de oficialii români, jaful fiind coordonat direct de generalii din cadrul Administrației Prezidențiale.

Inițial nu înțelegeam ce reprezintă acest Fond de Securitate Internă și ce se întâmplă cu el. La o simplă verficare am descoperit dosarul EADS, jaful de 750 de milioane de euro prin care Merkel, Sarkozy și hoții mioritici au furat banii destinați protecției frontierelor externe ale României. Zeița dreptății, Laura Codruța Kovesi a avut grijă să protejeze mafia din Franța, Germania și România, astfel celebrul dosar a fost clasat. Ca să înțelegeți cum se primesc medaliile și zorzoanele de pe la ambasadele străine, plus funcții înalte pe la Bruxelles sau NATO.

Laura Codruța Kovesi – decorată de ambasadorul Franței în România
Fericire pentru ei, prăpăd pentru români

Coaliția PSD-PNL-UDMR a sabotat negocierile cu Austria

Austria nu a avut cu cine negocia la București. Austria se confruntă cu o criză a migranților, iar OVP, partidul de guvernământ, riscă să piardă alegerile în landul Austria Inferioară, land condus de fostul ministru al Internelor Johanna Mikl-Leitner.

Guvernul de la Viena a ales să își consolideze electoratul înaintea alegerilor din februarie și a sperat că România va accepta o amânare până anul viitor. Viena a cerut fervent securizarea frontierelor României, dacă vrea să intre în Schengen. Austria ne-a ars cu dreptatea în mână. Să nu uităm de Timișoara plină de imigranți – frontiera cu Serbia, traficul de țigări de la dl. Gheorghe Flutur, traficul de țigări cu avionul pe frontiera cu Republica Moldova, scanerele care nu funcționează în Portul Constanța și Deltă, mai abitir atunci când ajung bărcile pline cu cocaină etc.

Othamar Karas, prim-vicepreședinte al Parlamentului European, afirmă că partea română a refuzat orice fel de negocieri.

„Austria a oferit o amânare pentru a se trece la masa negocierilor, dar partea română a refuzat orice fel de negocieri și a preferat respingerea aderării la Spațiul Schengen.”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a refuzat toate propunerile Austriei și a ales să meargă la vot știind că nu va avea nici o șansă, România fiind abandonată de puterile garante jefuitoare, Franța, Germania, SUA.

Lucian Bode este un mediocru care nu își poate controla nici măcar propriile emoții. În diplomație trebuie să ai nervi de oțel. Ministrul nostru de Interne a cedat nervos ieri la Bruxelles și a spart plăcuța de plastic cu numele său, după votul negativ al omologului său austriac.

România a căutat intenționat să obțină respingerea aderării la Spațiul Schengen deoarece PSD, PNL și UDMR se hrănesc cu banii grupărilor de crimă organizată specialiazate în traficul transfrontalier(persoane, țigări, droguri, etc), în contextul alegerilor din 2024.

Miza scandalului Schengen a fost menținerea la putere a OVP în Austria și a PSD-PNL-UDMR în România.

În Schengen o să intrăm când nu o să ne mai furăm singuri căciula.

de Matei Alexandru

ACASA

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.