ANTENA 3 :PROREST AL REVOLUTIONARILOR IN PIATA UNIVERSITATII.SE CERE DEMIREA LUI TRAIAN BASESCU SI A CABINETULUI SAU DE BOCI!

7 dec.

Protest al revoluționarilor în Piața Universității. Se cere demisia Guvernului .

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf<!–

Un grup de aproximativ 200 de revoluționari protestează în Piața Universității, scandând „Libertate”, „Jos Guvernul Boc”, „Noi de-aicea nu plecăm”, „România, trezește-te!”. Protestul care se desfășoară este neautorizat.

Protestatarii cer demisia Guvernului Boc și organizarea de alegeri libere. Grupul de manifestanți au scandat și împotriva șefului statului, Traian Băsescu, dar și împotriva jurnalistului Robert Turcescu pe care l-au numit ”sluga” lui Băsescu, potrivit Hotnews.

La un moment dat, au apărut altercații între trupele de jandarmi și manifestanți, aceștia din urmă acuzând forțele de ordine că ar fi folosit gaze lacrimogene.

Participanții la protest susțin că cererea pentru autorizarea mitingului nu le-a fost aprobată.

2 răspunsuri to “ANTENA 3 :PROREST AL REVOLUTIONARILOR IN PIATA UNIVERSITATII.SE CERE DEMIREA LUI TRAIAN BASESCU SI A CABINETULUI SAU DE BOCI!”

  1. octavpelin 8 decembrie 2011 la 12:37 pm #

    Gabi,multumesc pentru ping,o sa intru pe blogul tau,o zi linistita!

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pictorul mexican Diego Rivera celebrat de Google « Supravietuitor's Blog - 8 decembrie 2011

    […] Tavi.ANTENA 3 PROREST AL REVOLUTIONARILOR IN PIATA UNIVERSITATII.SE CERE DEMIREA LUI TRAIAN BASESCU … Like this:LikeBe the first to like this post. […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.