PREMIERUL ROMANIEI,VICTOR PONTA:DACA BASESCU IGNORA VOTUL DE DEMITERE A 9 MILIOANE DE OAMENI ESTE RUPT DE REALITATE!

30 iul.

Premierul Victor Ponta a ţinut să mulţumească românilor pentru că au ieşit într-un număr consistent la vot şi a spus că rezultatul poate fi considerat o victorie. Ponta susţine că în cazul în care Băsescu va decide să ignore votul a nouă milioane de români “înseamnă că este rupt de realitate”.

Ponta: Dacă Băsescu ignoră 9 milioane de oameni este rupt de realitate“Orice om politic care spune că poate ignora votul a în jur de nouă milioane de români este rupt de realitate”, a spus Victor Ponta.

“Felicit milioanele de români care s-au prezentat la vot, care au dovedit azi că România este o democraţie în care oamenii votrază liber. Este o mare victorie pentru români. Să ai în jur de 9 milioane de români care vine la vot este o victorie a lor”, a precizat Ponta.

“În ciuda acuzaţiilor care au depăşit limite acceptate, suntem un guvern cu un zdrobitor sprijin popular. Rezultatul, datele finale le vom avea în următoarele ore. Fac un apel: cei care au vorbit de fraudă ar trebui să se uite la televiziuni, ar trebuie să vadă miile de oameni tineri care au stat la coadă până la ora 23, să ceară scuze acelor tineri interesaţi de viitorul ţării lor”, a adăugat Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.