VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA ATAC DUR LA ADRESA LUI TRAIAN BASESCU:”FINANTAM PROIECTELE PD-L CARE A VANDUT ILUZII!”

23 nov.

Liviu Dragnea i-a răspuns, vineri, lui Traian Băsescu. Vicepremierul i-a transmis președintelui că Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice finanțează mii de obiective inițiate de PDL, care a “vândut iluzii”.

LIVIU-DRAGNEA-GHIMPELE1

Traian Băsescu a afirmat că va retrimite Parlamentului Legea bugetului pe 2014 dacă va fi adoptată cu fondurile iniţiale alocate MDRAP. Liviu Dragnea a răspuns: ”Am auzit de această afirmaţie (a lui Traian Băsescu, n.r.) Noi discutăm de finanţarea, prin acest minister pe care îl conduc deocamdată, a câteva mii de obiective de investiţii iniţiate în anii trecuţi de un partid care numeşte PDL, de o guvernare PDL, un partid vânzător de iluzii, care a deschis mii de şantiere în România, un partid de la care eu am înţeles că nu a fost interesat să şi finalizeze acele lucrări şi să producă dezvoltare locală, ci a vrut să vândă iluzii”, scrie Mediafax.

Vicepremierul a precizat că miniștrii PDL, în campaniile electorale din trecut, promiteau investiții, care au rămas doar atât, promisiuni. Liviu Dragnea a mai precizat că abordarea preşedintelui Băsescu, care consideră că finanţarea acestor obiective va ajuta PSD în 2014, care este an electoral, este una greşită.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.