VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA ATAC DUR LA ADRESA LUI TRAIAN BASESCU:”FINANTAM PROIECTELE PD-L CARE A VANDUT ILUZII!”

23 nov.

Liviu Dragnea i-a răspuns, vineri, lui Traian Băsescu. Vicepremierul i-a transmis președintelui că Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice finanțează mii de obiective inițiate de PDL, care a “vândut iluzii”.

LIVIU-DRAGNEA-GHIMPELE1

Traian Băsescu a afirmat că va retrimite Parlamentului Legea bugetului pe 2014 dacă va fi adoptată cu fondurile iniţiale alocate MDRAP. Liviu Dragnea a răspuns: ”Am auzit de această afirmaţie (a lui Traian Băsescu, n.r.) Noi discutăm de finanţarea, prin acest minister pe care îl conduc deocamdată, a câteva mii de obiective de investiţii iniţiate în anii trecuţi de un partid care numeşte PDL, de o guvernare PDL, un partid vânzător de iluzii, care a deschis mii de şantiere în România, un partid de la care eu am înţeles că nu a fost interesat să şi finalizeze acele lucrări şi să producă dezvoltare locală, ci a vrut să vândă iluzii”, scrie Mediafax.

Vicepremierul a precizat că miniștrii PDL, în campaniile electorale din trecut, promiteau investiții, care au rămas doar atât, promisiuni. Liviu Dragnea a mai precizat că abordarea preşedintelui Băsescu, care consideră că finanţarea acestor obiective va ajuta PSD în 2014, care este an electoral, este una greşită.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: