PENALUL TRAIAN BASESCU A ARUNCAT IN AER AUDIENTA LATRINEI PORTOCALII REALITATEA TV: ” DACA NU VENEAM IN ACEASTA SEARA AUDIENTA DVS.ERA 0!”

18 apr.

Realitatea TV a fost, vineri seară, cea mai urmărită televiziune de ştiri din România, la nivel naţional, graţie interviului cu fostul preşedinte Traian Băsescu, reiese din cifrele de audienţă prezentate de paginademedia.ro.

Interviul a fost difuzat în direct între orele 21.00 şi 23.00, iar ciocnirile și replicile tăioase dintre Traian Băsescu și jurnaliștii Realitatea TV par să fi fost pe gustul multor români, având în vedere audiența uriașă înregistrată de postul de televiziune condus de Cozmin Gușă.

Astfel, în intervalul 20.30-23.55*, Realitatea TV a fost pe locul 5 la nivel naţional, cu 350.000 de telespectatori (rating 1,9%, share 3,7%), după Pro TV, Kanal D, Antena 1 şi TVR 1. De asemenea, la nivel urban, Realitatea TV a fost pe locul 4, cu 236.000 de telespectatori (rating 2,3%, share 4,7%), conform paginademedia.ro.

În timpul interviului de vineri seară, Traian Băsescu i-a avertizat, în mai multe rânduri pe cei de la Realitatea, că dacă nu venea el la emisiune, audiența acestora era zero.

”Daca nu veneam in aceasta seara, audienta dvs era 0″, a exclamat Băsescu în mai multe rânduri vineri seară.

Pare să fi avut dreptate. Audiența Realitatea TV a explodat vineri seară, clasându-se peste toate posturile de știri din România și în primele 5 din România.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.