HAI SICTIR,IULIAN FOTA SI BOGDAN KIRIEAC CU DCNEWS-UL TAU SI A LUI RAZVAN DUMITRESCU,PROPAGANDISTII BASISTO-JOHANNISTI!

2 ian.

foto: Iulian Fota / facebook
foto: Iulian Fota / facebook
Dedicatie:”hai sictir”,BASISTILOR -JOHANNISTI,BOGDAN KIRIEAC,RAZVAN DUMITRESCU,DCNEWS-ULUI si Basistului Iulian Fota manipulator de profesie, ca si spectator la magnificul recital al lui Dan Puric ii spun impresiile mele. 1 camasa de forta sistemul din care tu faci parte este opresiv, ticalos si tortionar, fapt recunoscut si de base..ex Rusianu Dan a stat 90 de zile in arest din considerente ..stii tu de care stai si 90 de zile si pe urma dane o parere. 2 de 20 de ni ne este frica, ambasadele urla incalcand cele mai elementare norme legale de drept international au de aparat coruptia care le apartine ( vezi 52 milioane dolari Microsoft, retrocedari foeum german, defrisari salbatice ale padurilor etc), sistemul te de pe strada chiar daca nu esti vinovat te mediatizeaza si …ex procurorul Nitu, cu Voicu de la PNL nu a fost asa nici cu Blaga. 3 astia demonstreaza in piata victoriei fara autorizatie tu cu basescu ne-ati batut si maltratat in conditiile existentei aceleiasi legi .. nu cred ca mai trebuie sa continuam…FOTA NU TOTI GANDESC CA VOI CARE AVETI PRIVILEGII IMENSE.
 Fiind la colegiul national de informatii cu siguranta ca stii la ce se referea Dan Puric.Daca nu stii, sau nu banuiesti iti sugerez,daca esti asa de interesat, sa scormonesti. Un indiciu, ce s-a intamplat in Decembrie ’89 cu adevarat? Cine a dorit asta,de ce.De ce a fost executat Ceausescu asa de repede? El putea fi judecat ca si Saddam si intrebat tot ceea ce ne interesa sa aflam. Sau poate trebuia sa-i umple gura cu gloante……Ce sa intamplat cu averea tarii dupa acel Decembrie,in ce buzunare au intrat lichiditatile etc. De aici poti porni si sa ne spui si noua cu subiect si predicat( nu ca si Puric) CINE A AVUT INTERESUL ca Romania sa ajunga aici? Alte surse: Irak,Libia,Siria, Iran(acum). Nu acuz pe nimeni ci doar vad retete asemanatoare de distrugere a unor popoare. Hai ,incepe si informeaza-te Dl. Fota. Nici cat ai fost consilier al lui basescu nu banuiesti ce ar fi vrut Puric sa spuna? Daca CHIAR nu stii, atunci este adevarat ca sunt foarte multi incompetenti prin conducerea tarii si DA nu are dreptate Puric. Nu este nimeni in afara tarii care ne vrea ,sau ne-a vrut raul. Ci sunt ca si dumneata lacomi,nepotriviti cu pozitiile ocupate si „pe duca” ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU! La multi ani TUTUROR oamenilor de bine, celorlalti la multi ani cu executare.

Iulian Fota, directorul Colegiului Naţional de Informații, fost consilier al lui Traian Băsescu, a făcut într-o postare pe facebook, o analiză extrem de critică a spectacolului lui Dan Puric.

 Iulian Fota a făcut în postarea de pe facebook a scurtă analiză a mesajelor pe care actorul le-a transmis românilor în timpul spectacolului său:

„Am pierdut aproape o ora uitându-mă la așa zisul spectacol al domnului Puric, de la Sala Palatului. Am încercat să înțeleg ce vrea, ce mesaj are, de ce trebuie ridicată țară. Cred că cel mai bine este să va redau câteva pasaje, câteva citate din spectacol și apoi fiecare să judece.

* „Astăzi, viitorul este o cămașă de forță care ni se impune.” Nu a precizat nici CINE ne impune cămașă, nici de ce.

* „De douăzeci și ceva de ani ni s-a impus să ne fie frică”. Din nou aceeași situație. Nu a explicat cine ne-a impus, nici de ce.

* „Imperiile astea bestiale care sunt peste noi”. Nu a explicat nici la ce imperii se referă și nici, ceea ce ar fi fost foarte interesant, de ce sunt bestiale.

* „Ăștia ne-au confiscat și demonstrațiile și societatea civilă”. Din nou, care ăștia și de ce, dar nu mai contează. În definitiv , cei care au plătit biletul au venit să fie luminați și nu lămuriți. Tare aș fi vrut să-i întreb pe spectatori, după spectacol , ce au înțeles, cu ce mesaj pleacă acasă ?” este prima parte a mesajului lui iulian Fota.

După care, el continuă cu „Tot spectacolul a fost construit pe ideea „crede și nu cerceta”. Domnul Puric, ca un profet, rostește „adevăr după adevăr” și cei din sala probabil că trebuie să respire aceste adevăruri la fel de natural precum respiră aer. Și, din când în când, probabil ca să nu se prindă că profetul Puric nu spune mai nimic, spectacolul a fost presărat cu glume, multe răsuflate, unele chiar la limita politeții (de autobază).

Dar cel mai trist e să vezi câteva mii de persoane acceptând cu seninătate să fie prostiți, cu vorbe meșteșugite. Plătind și bani. Asta da afacere. Mistică de-a dreptul.

De aceea va fi dificil 2018, pentru că unul că mine, lovinescian, pașoptist, pro-occidental, fidel înaintașilor noștri, care și-au dorit o Românie europeană nu poate să se unească cu un anti-occidental precum Dan Puric. Ca și în 1990, resping consensul. Seturile de valori sunt total diferite, căile de viitor sunt diferite, nu putem avea amândoi dreptate. Iar după legionarism, eșuat în crimă și naționalismul îngust al lui Ceaușescu, eșuat în izolare internațională și faliment economic, după PRM și PUNR, sancționate de istorie, eu știu că Dan Puric nu are dreptate. Și nici nu pot acceptă senin că țară mea, pentru a patra oară în o sută de ani, să rătăcească calea. Mai ales acum, când, după aderarea la NATO și UE, per ansamblu, România arată mult, mult mai bine ca acum 28 de ani (a se vedea statisticile). Deci ne vom lupta, chiar dacă confruntarea va fi numai de idei. Și viitorul să ne judece. No, hai!” este îndemnul fostului consilier prezidenţial.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.